Ay canım ya ne tatlı anlatmışsın
Ceza birçok şeyden gelebiliyor, banlandığında niçin olduğundan haberin olmuyor mu?
haksızsındır mı diyorsun yani bacım
ne bilim bilemicem artık belkide yöneticelerde beni haksız buluyorlardır orası muamma ya da baktılar baya kötü içerik olmuş hakkımda banlamaktan başka çareleri kalmamıştır orasını bilemicem
oluyor tabi baktım meselaa şuan en son komşunun özel hayatı diye bir konudan banı yemişim
orda da demiştim ne var komşunuz özel hayatını istediği şekilde yaşar gibi bir tartışmaya girmiştim
sağol canım o senin tatlı bakışın
Bulamadım orda nerde ki bu yada acaba puanımmı yok ki
Kontrol panelinin neresinden bakıyorsun merve02?
Sen dikkat et kendine çelme takmaya çalışanın çok demekki
Genel olarak söyledim onu bacım
Valla hiç bilemiyorum senin durumunu yöneticilere sormak lazım onu
puanın yoksa göremezsin tabi ohoo sen daha kk da ban da milli olmamışın yavrum
bi banlanda gel bak ceza puanının tadı da bi başkaaa dermişimmm
sabahın köründe sınavım var kimse benim kadar sıkılamaz
Canım hani yukarıda sayfanın sağ üst köşesinde var ya bildirimleriniz profiliniz felan var
Onun yanında kullanıcı kontrol paneli var onu tıkla önüne çıkar
ya hatırlamıyorum ki neden di ama bir konuda kendei fikrimi söyledim bi kaç bayana ter geldi düşüncem işte sanki ben onların fikirlerinin aynısını düşünmek zorundayım ben sizin düşüncenize saygı duyuyorsam sizde duyun noluyor şikayet ediyorsunuz
selam kızlar takıklar var öyle herkes sanki aynı düşüncede olcak gibi davranıyolar ayyyyyyyy .......uyyyyyyyy
diyerek bende biraz patavatsızım dalıyorum olurmu aklın yokmu dieeeee beni şikayet ediyolarmış öyle takıklar var
takip ediyolar ya sırf muhalefet lsun bana die direk bana yzıyolar
Çalıştın mı bari sınavınaa
selam kızlar takıklar var öyle herkes sanki aynı düşüncede olcak gibi davranıyolar ayyyyyyyy .......uyyyyyyyy
diyerek bende biraz patavatsızım dalıyorum olurmu aklın yokmu dieeeee beni şikayet ediyolarmış öyle takıklar var
takip ediyolar ya sırf muhalefet lsun bana die direk bana yzıyolar