POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

evet yaa hep banlandığım gibi işte bi laf ediyorum hemen şikayet alıyorum bu ne biçim iş anlamadım valla baya bi ay banlıydım yani.:KK1:

Geçmiş olsun atractive.

Valla ben son zamanlarda keşfettim bu "kötü içerik bildir" butonunu çok da güzel. Sözüm meclisten dışarı cidden lafının önünü sonunu bilmeyen resmen hakaret eden kişiler var, bilhassa bir kişiye rastladım ben böyle, cevap verebilmek içim gidiyordu ama tuttum kendimi sonuna kadar ve sürekli kötü içerik bildirden şikayet ettim sonra bir baktım banlanmış, çok da iyi olmuş oh rahatladım. Ama sen o değildin yani atractive, senin olayını bilemicem :KK1:

her şikayet edileni banlamıyorlardır heralde, birisi senin üzerine baya yoğunlaşmış demekki :KK14:

evet evet benimde tahminim o yönce artık takınca beni takip etti heralde kötü içerik yaptı durdu sanırım ne diyim ne hali varsa görsün o da:KK31:

Ya her şikayet edildiğinde banlanmazsın ama
Konu dışı olunca yada tartışınca hakaret edince banlanırsın işte

ya hatırlamıyorum ki neden di ama bir konuda kendei fikrimi söyledim bi kaç bayana ter geldi düşüncem işte sanki ben onların fikirlerinin aynısını düşünmek zorundayım ben sizin düşüncenize saygı duyuyorsam sizde duyun noluyor şikayet ediyorsunuz:KK50:
Hayatın heryerınde bu kadınlardan olacak kıskançlık huyları. ve fıkır ayrılıgını benımseyemeyen cücük insanlar.
Ceza puanın baya birikmiştir o zaman atractive

One kız ay bende pek bi cahilim ceza puanıdamı var:KK1::KK1:

Geçmiş olsun atractive.

Valla ben son zamanlarda keşfettim bu "kötü içerik bildir" butonunu çok da güzel. Sözüm meclisten dışarı cidden lafının önünü sonunu bilmeyen resmen hakaret eden kişiler var, bilhassa bir kişiye rastladım ben böyle, cevap verebilmek içim gidiyordu ama tuttum kendimi sonuna kadar ve sürekli kötü içerik bildirden şikayet ettim sonra bir baktım banlanmış, çok da iyi olmuş oh rahatladım. Ama sen o değildin yani atractive, senin olayını bilemicem :KK1:

Gerçekten bazen iyi oluyor ama biri kafayı taktımı o kötü işte:KK1:

Geçmiş olsun atractive.

ya öyle sırf kavga için dalsam konuya neyse dicem ama şöyle diyim mesela sen bir konu açıyorsun herkes orda o bayanı destekledi diyelim bana da yanlış geldi ve dedim ki yanlış düşünüyorsunuz ben ce şöyle olabilirdi ya da tersi bişi söylüyorum mesela ayy aman neden öyle demişim nasıl insanmışımda yanlışmışımda sanane benim düşüncem yani sna bişi mi dedik diyorum hop banlıyım
ya artık ne zaman konuya cevap verip yapılan ypruma yorum yapılmıcak diyorum yani
çünkü kaç kez banlandım bu yüzden:KK14:

Hayatın heryerınde bu kadınlardan olacak kıskançlık huyları. ve fıkır ayrılıgını benımseyemeyen cücük insanlar.

One kız ay bende pek bi cahilim ceza puanıdamı var:KK1::KK1:

Estagfirullah canım evet ceza puanı diye bir şey var 100 oldumu siteden atılıyorsun:KK5:

Biri kafayı taksa bile, banlamadan önce yöneticiler okuyordur şikayet gelen mesajı. Şikayetin haklı olup olmadığına bakıyorlardır bence yani.

haksızsındır mı diyorsun yani bacım:KK9:
ne bilim bilemicem artık belkide yöneticelerde beni haksız buluyorlardır orası muamma ya da baktılar baya kötü içerik olmuş hakkımda banlamaktan başka çareleri kalmamıştır orasını bilemicem:KK30:

Estagfirullah canım evet ceza puanı diye bir şey var 100 oldumu siteden atılıyorsun:KK5:

Ceza puanını nerden kontrol edıyorsunuz peki.Allah heryerde kötulerden korusun bızı allahtan bı tartışma ıcıne dusmedım henuz ama bırgun dusersem benı puanlamazlar atarlar heralde kelımelerımı şekıllendıremıyorum kızarsam dusundugum şeklıyle dıle getırıyorum hemen.:KK1::KK1:

Ceza puanını nerden kontrol edıyorsunuz peki.Allah heryerde kötulerden korusun bızı allahtan bı tartışma ıcıne dusmedım henuz ama bırgun dusersem benı puanlamazlar atarlar heralde kelımelerımı şekıllendıremıyorum kızarsam dusundugum şeklıyle dıle getırıyorum hemen.:KK1::KK1:

Kullanıcı kontrol panelinden bakabilrsin canım
benimki 20 olmuş:KK9:

ya öyle sırf kavga için dalsam konuya neyse dicem ama şöyle diyim mesela sen bir konu açıyorsun herkes orda o bayanı destekledi diyelim bana da yanlış geldi ve dedim ki yanlış düşünüyorsunuz ben ce şöyle olabilirdi ya da tersi bişi söylüyorum mesela ayy aman neden öyle demişim nasıl insanmışımda yanlışmışımda sanane benim düşüncem yani sna bişi mi dedik diyorum hop banlıyım
ya artık ne zaman konuya cevap verip yapılan ypruma yorum yapılmıcak diyorum yani
çünkü kaç kez banlandım bu yüzden:KK14:

Ay canım ya ne tatlı anlatmışsın :KK1:

Ceza birçok şeyden gelebiliyor, banlandığında niçin olduğundan haberin olmuyor mu?

Kullanıcı kontrol panelinden bakabilrsin canım
benimki 20 olmuş:KK9:

X