Bence ne olur ne olmaz bir jinekologa görünmelisin. İçin rahat etsinArkadaşlar ben de pko hastasıyım 3 aydır sadece glifor kullanıyorum adetlerin de düzelme oldu yalnız bu ay şöyle bir şey oldu ayın 5 de adet oldum 5 gün sürüyor adetim bittikten 2 gün sonra kasıklarından bir ağrı ateş mide bulantısı bı 25 dj sürdü bu ağrı ve sonrasında tekrar adet oldum kaldığı yerden devam ediyor ciddi bir durum olabilir mi acaba
idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsinArkadaşlar ben de pko hastasıyım 3 aydır sadece glifor kullanıyorum adetlerin de düzelme oldu yalnız bu ay şöyle bir şey oldu ayın 5 de adet oldum 5 gün sürüyor adetim bittikten 2 gün sonra kasıklarından bir ağrı ateş mide bulantısı bı 25 dj sürdü bu ağrı ve sonrasında tekrar adet oldum kaldığı yerden devam ediyor ciddi bir durum olabilir mi acaba
Bence ne olur ne olmaz bir jinekologa görünmelisin. İçin rahat etsin ☺
Gittim bugün doktora ara kanama normal adet olmuşsun dediİd
idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin
Hımm gecmiş olsunGittim bugün doktora ara kanama normal adet olmuşsun dedi
Yine aklımı bulantirip gönderdi doktor belkide tüplerin kapalı olabilir dedi rahim filmi çekinmek gerekiyor dedi
Zaten 15 dakikadan fazla bekletirsen çıkan sonuç doğru olmaz canım o çizgi o kadar yakın olamazArkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar bu saatte heycandan yazıyorum aksam üzeri gebelik testi yaptım negatıftı cok beklemedim bi kenara koydum daha sonrada bakmadım şimdi sahura kalkınca aklıma geldi baktım 2. Çizgi silik çıkmış 7 senedir hamile kalamıyorum pkoluyum çok kez test yaptım simdiye kadar hiç öyle bekleyınce silik olmamıştı foto atıyorum sizin düşüncenizi merak ediyorum varmıdır sizceEki Görüntüle 2271860 Eki Görüntüle 2271860
İnşâAllah canım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere de zor olmadan inşâAllahayy inşallah olur ya zor bi süreç stres yapmamak elde değil bende düğün borç harç bitsin öle cocuk düşünmüştüm ama bu gidişle onuda düşünmeyecegm bide bekleme süresi var sonucta sonra pişman olmak istemiyorum sen de oldugunda güzel haberi burdada verirsin inş:)
Sonuç belli oldu mu acaba?Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar bu saatte heycandan yazıyorum aksam üzeri gebelik testi yaptım negatıftı cok beklemedim bi kenara koydum daha sonrada bakmadım şimdi sahura kalkınca aklıma geldi baktım 2. Çizgi silik çıkmış 7 senedir hamile kalamıyorum pkoluyum çok kez test yaptım simdiye kadar hiç öyle bekleyınce silik olmamıştı foto atıyorum sizin düşüncenizi merak ediyorum varmıdır sizceEki Görüntüle 2271860 Eki Görüntüle 2271860
Ümidini yitirme canım neden olmasın olabilir birkaç gün sonra yenile testi ve kan ver :)Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar bu saatte heycandan yazıyorum aksam üzeri gebelik testi yaptım negatıftı cok beklemedim bi kenara koydum daha sonrada bakmadım şimdi sahura kalkınca aklıma geldi baktım 2. Çizgi silik çıkmış 7 senedir hamile kalamıyorum pkoluyum çok kez test yaptım simdiye kadar hiç öyle bekleyınce silik olmamıştı foto atıyorum sizin düşüncenizi merak ediyorum varmıdır sizceEki Görüntüle 2271860 Eki Görüntüle 2271860
Çok sevindim Allah bağışlasın evladınızıBen de pco luyum arkadaşlar belki birilerine Ümit olur şuan Allah bağışlasın 2,5 yaşında kızım var hatta normalde gebelik düşündüğüm için gittiğim doktor ileri düzey polikistik var demişti ama o kadar iyiydi ki sağolsun her ayrıntısını anlattı güzel güzel konuştu Ümit verdi Ümit oldu çok şükür de Rabbim kızımı kucağıma almayı nasip etti elbet vakti zamanı gelince Bebişlerimiz kucağımıza gelecek bol dua etmek lazım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin en koşa zamanda inş
İnş kısa zamanda güzel haber alırsın canım :) bana o zaman düzenli adet olabilmem için progestan vermişti canım ayda 10 gün 10 tane atıyordum şükür üçüncü ayımda olduÇok sevindim Allah bağışlasın evladınızıDoktorum bana da ileri düzey polikistik over var dedi gonal f iğne verdi yanıt alamadık yumurtalıklardan. şuan dinlenme sürecindeyim tekrar deneyeceğiz iğnelerle tedaviyi dozları arttırarak. Sizde nasıl bir yol izlendi? Tabiki herkese uygulanan tedavi farklıdır ama fikir amaçlı soruyorum. Siz de iğnelerle mi yumurta geliştirdiniz nasıl bir tedavi uygulandı size ☺