- 25 Ocak 2019
- 266
- 334
- 29
Ya ne güzelİnş kısa zamanda güzel haber alırsın canım :) bana o zaman düzenli adet olabilmem için progestan vermişti canım ayda 10 gün 10 tane atıyordum şükür üçüncü ayımda olduEğer hapla belli bir süre hamile kalamazsan diğer tedavileri uygularız demişti şükür ki gerek kalmadı
Ama en net şunu söyleyebilirim sana ciddi olarak söylüyorum bunu ben ne zamanki acaba bu ay olacak mı diye düşünmeyi bıraktım o zaman oldu doktorun da etkisi büyük tabi rahatlatmıştı beni düşünce olarak baya
İnşallah canım umarım gebelik kontrolü için gidersinYa ne güzel ☺ Bana da 3 kutu yazdı progestan yarın 3.Ye başlayacağım bakalım. Adet olunca da doktora gideceğim tedavi için ☺ Belki adet olmam ve güzel haberi alırım inşallah ☺
Canım benim önceden yazdığımı okursan iyi olabilir çok endişelenme bu süreci uzatırYa kızlar pco polkistikovet degılmı bunun ıcın sımdı yıllarca ugrasanları goruyorum burda. Ama bu kist olsa bile gebe kalınmıyomu. Gecen bı konu acmıstım endıselenıp valla sımdı daha cok evham yapacam. Bende sogan kürü denşyorum doktor kist var dedı ama ne kıstı oldgunu onemsız o kendılıgnden patlar dedı bend epatlamasından urktum hem zorla dogum kontrol hapı yazdırdım hemde sogan kürü ikısını aunı anda kullanıyorum zaten ne deseler kullanıyom artk onsallah ıcımde kımyasal ve asıt ostrojen bılmem ne karısımlarından olusan bı patlama olamz
Okudum. Cok tesekkur ederım allah hayırlı huzurlu buyutmeyı nasıp etsın evladını darısı olmayanlara ugrasanlaraCanım benim önceden yazdığımı okursan iyi olabilir çok endişelenme bu süreci uzatır
Amin canım inşallahOkudum. Cok tesekkur ederım allah hayırlı huzurlu buyutmeyı nasıp etsın evladını darısı olmayanlara ugrasanlara
Ben de pco luyum arkadaşlar belki birilerine Ümit olur şuan Allah bağışlasın 2,5 yaşında kızım var hatta normalde gebelik düşündüğüm için gittiğim doktor ileri düzey polikistik var demişti ama o kadar iyiydi ki sağolsun her ayrıntısını anlattı güzel güzel konuştu Ümit verdi Ümit oldu çok şükür de Rabbim kızımı kucağıma almayı nasip etti elbet vakti zamanı gelince Bebişlerimiz kucağımıza gelecek bol dua etmek lazım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin en koşa zamanda inş
Sağol canım inşallah ama sanmıyom gebelik negatif ovulasyon hep pozitif pkoluyum ondan heralde ama kaç senedir yapıyom ovu. testini ikinci cizgi genelde silik olurdu C ye göreÜmidini yitirme canım neden olmasın olabilir birkaç gün sonra yenile testi ve kan ver :)
Belki geç döllenme olmuştur canım birkaç gün sonra yenilersin testi yine de ovulasyon pozitifse günleri de değerlendir inş vardır birşeyler ama yoksa da tekrar kontrole gidersin bat ne zamandı ya geçti mi ne kadar geçti kusura bakma bayağı bir konu takip ettiğimden aklımda tutamıyorumSağol canım inşallah ama sanmıyom gebelik negatif ovulasyon hep pozitif pkoluyum ondan heralde ama kaç senedir yapıyom ovu. testini ikinci cizgi genelde silik olurdu C ye göre
Canım benim bat belli olmuyo uzun suredir olmuyodum 31 martta oldum 7 gün sürdü sonra 25 nisanda oldum 6 gun surdu ama az ve hep kahverengi akıntı şeklindeydi ve ondan sonrada dahada olmadım ama busabah tuvalette peçeyi silince cok az acık kırmızı kan geldi gün içinde devamı gelmediBelki geç döllenme olmuştur canım birkaç gün sonra yenilersin testi yine de ovulasyon pozitifse günleri de değerlendir inş vardır birşeyler ama yoksa da tekrar kontrole gidersin bat ne zamandı ya geçti mi ne kadar geçti kusura bakma bayağı bir konu takip ettiğimden aklımda tutamıyorum
O zaman bekle bakalım canım zaman neyi gösterecek Rabbim gönlüne göre versin inşCanım benim bat belli olmuyo uzun suredir olmuyodum 31 martta oldum 7 gün sürdü sonra 25 nisanda oldum 6 gun surdu ama az ve hep kahverengi akıntı şeklindeydi ve ondan sonrada dahada olmadım ama busabah tuvalette peçeyi silince cok az acık kırmızı kan geldi gün içinde devamı gelmedi
Doktorunuz kimdi acaba istanbilda misinizBen de pco luyum arkadaşlar belki birilerine Ümit olur şuan Allah bağışlasın 2,5 yaşında kızım var hatta normalde gebelik düşündüğüm için gittiğim doktor ileri düzey polikistik var demişti ama o kadar iyiydi ki sağolsun her ayrıntısını anlattı güzel güzel konuştu Ümit verdi Ümit oldu çok şükür de Rabbim kızımı kucağıma almayı nasip etti elbet vakti zamanı gelince Bebişlerimiz kucağımıza gelecek bol dua etmek lazım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin en koşa zamanda inş
Yok ben karstayım özel gitmiştimDoktorunuz kimdi acaba istanbilda misiniz
Ben apandisit şüphesiyle girdigim ultrasonda öğrendim bende de PCO olduğunu adetlerim genelde düzenli olurdu tüylenme veya kilo problemim de yok doktor şaşırmıştı ilaca gerek yok zaten bunun tedavisi yok dedi yıllar geçti 3 aydır adetlerim düzensiz olduğu için doktora gittim doğum kontrol hapı Yasmin yazdı yolladı pcos olduğunu bilmeden yasayan binlerce kadin var kafana takma dedi bekar olduğum için şuan için pek önemsemiyorum aslında ilaci da kullanmicam yan etkilerinden dolayi ama burda yazılanları okuyunca korktum dogum kontrol hapı dışında bu adetleri düzenlemenin bi yolu yok mudur ☹
Doktorunuz kim acaba nerede yaşıyorsunuzmerhaba; bende yıllardır PCO ile yaşayanlardanım. Senelerdir gitmediğim doktor kalmadı özelde ve devlet hastanelerinde. En son bir doktor buldum kadın gerçekten işinde ehli, bu pcosun ilerlememesi için kullanılan tek ilaç DİANE 35 ismindeki doğum kontrol ilacı. diğerleri sadece adeti düzenliyor gibi gününde adet oluşumunu sağlıyor.
ama şöyle birşey de var, bu ilaçlar pcosu tedavi etmiyor. sadece ilerlemesini engelliyor. onuda farklı bir doktora gidince öğrendim.
Ben şuan gebelik düşündüğüm için başka tedavi yöntemlerine başvurdum ama tek kullanman gereken ilaç kesinlikle diane35