Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende basladım insallah hamile kalırım , kiloluyum ben , sizde kilolu musunuz? Kilomdan ise yaramaz diye korkuyorum

Hiç mutsuz olma ve kendini karamsarlığa düşürme pko çoçuk olmasına engel değil bir çok pkolu bayan kendiliğinden hamile kalıyor ben de dahil.Sadece beslenmene dikkat et ve ideal kilonda kal ve özellikle şeker tüketimini azaltırsan pko kendiliğinden kaybolur.Sağlıcakla

Allah razı olsun teşekkür ederim dikkat ediyorum ve tavsıyelerınızı uygulayacagım yıne.
İnşaAllah siz de hayırlısıyla minnakınızı kucağınıza alırsınız sağlıklı güzel bir evlat olur

[QUOTE="bep, post: 59641296, member: 894665"
Bende basladım insallah hamile kalırım , kiloluyum ben , sizde kilolu musunuz? Kilomdan ise yaramaz diye korkuyorum
[/QUOTE]
Inofoligemi basladin cnm ben 52 kiloyla hamile kaldim

mrblar polısıkover vr bndede ama bu kıs gebelıge engel degıl olmama gıbı bırsey yok sadece zamanı uzatıyor tedavı olunursa daha cabuk sonuc alınabılır

bende 11 aylık evlıyım bende bekarkende sıvılce tuylenme vrdı ve evlendıgımde adet sorunumdan dolayı gttım ve pko oldugumu ogrendım ılk basta hormonlara bakılıyor snrasında ılac verıp umurtalıgı gelıstırmeye calısıyor eger yumurtalık gelısıp buyurse catlatma ıgnesı verıyor bende gelısmıs yumurta grdu ıgne yaptı ama 17 gunu hasta oldum ve 2 gun surdu 3 gunu kesıldı tekrar ılaca devam ettrdı bakalım hayırlısı

[QUOTE="bep, post: 59641296, member: 894665"
[/QUOTE]

Ben 95 kiloyum , inofolic degil kullandıgım baska bir myo inositol ürünü 2000mg lık

Ben 95 kiloyum , inofolic degil kullandıgım baska bir myo inositol ürünü 2000mg lık
[/QUOTE]
Anladim cnm hayirlisi olsun insallah olur neyin iyi gelcegi bilinmez ama pkoya builaclar iyi geliyo bence

Pkoluyum ve bu ay 7de regl oldum 5gunsonra bıttı iki gun sonra ilişki oldu 13de . Ve 7gun sonra yanı dün ilişki oldu sonrasında bıraz kanama olmuş ve bende bugun farkettım çöpte.ilişki sonrası lavaboya gırdıgımde peceteye dikkat etmemişim. Çok afedersiniz önemsemeden lavabo sonrası duşa gırmıstım farketmemısım.Burusturup atmısım sonrasında acılıp kurumuş bı an temizlik için çöp poşetini degıstırmek ıstedıgım de farkettım.bır peceteyı kaplamış. Ve bugunde gogsumde ve belımde bıraz agrı oldu. Acaba nedırbu kanama ilk defa oldu. Yerleşme kanaması olabılır mi? Yanı ben pko oldugum halde herseyi oluruna bırakmış biriyim.Hiçbir tedavide uygulamıyorum.Dr da demedi sadece korunmasız devam demişti o kadar.
Boyle birsey yasayan varmı ki aranızda.
Ümitlenmıyorumda yıne. Ama oabılır de yada degıldir dıyorum.
Kötü birsey olmasında inşaallah baska turlu.

Kızlar Merhaba 33 Yaşındayım sizce tahlil sonuçlarım nasıl ancak hafta sonu doktora gidebileceğim

Eklentiler

• 1.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 62
Mrb hanimlar Pkolulara hamileyken tedavi uygulaniyor mu düşük olmasin diye. bilgisi olan var mi? Pkolularin düşük yapma orani %50 diye bir yazi okudum canm cok sıkıldı.

Mrb hanimlar Pkolulara hamileyken tedavi uygulaniyor mu düşük olmasin diye. bilgisi olan var mi? Pkolularin düşük yapma orani %50 diye bir yazi okudum canm cok sıkıldı.
Canini sıkıcak hicbisey yok cnm herkestw ole biseyde yok bende pkoluyum allahima coksukur gayet iyi gidiyo saglikli dedi doktor zaten progesteron veriyolar ilkaylarda o herkes icin gecerli bisey

Canini sıkıcak hicbisey yok cnm herkestw ole biseyde yok bende pkoluyum allahima coksukur gayet iyi gidiyo saglikli dedi doktor zaten progesteron veriyolar ilkaylarda o herkes icin gecerli bisey
Progestoronu ne zaman veriyorlar canm ben beş haftalik olucam persembe gunu o gun dr gitcem hemen gitmem gerekiyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…