Kizlar bende pkoyum ve hamileyim klomen seker hapi sogan kuru derken 2 sene bitti doktorsana yasmin yazdim 1 ay kullandedi bitane kistim buyumus kullandim adet oldum gitti oay inofolic toz kullandim pkolarin kullandigi gida takviyesi artik inanmayarak tabi ama hamile kalmisim doktorlara kalsa asilama yapalim diyolardi hersey allahtan cokdua ettim allah isteyenherkese nasip etsin
Hiç mutsuz olma ve kendini karamsarlığa düşürme pko çoçuk olmasına engel değil bir çok pkolu bayan kendiliğinden hamile kalıyor ben de dahil.Sadece beslenmene dikkat et ve ideal kilonda kal ve özellikle şeker tüketimini azaltırsan pko kendiliğinden kaybolur.SağlıcaklaBen de pkoluyum, 30 yaşındayım ve bekarım.
Doktor sadece doğum kontrol hapı önerdi onu da içmiyorum.
Bu pko durumu sanırım evlenilirse çocuk yapmaya engel bu durumdan dolayı da çoook mutsuzum.
Ama doğrusunu Allah bilir.
Hiç mutsuz olma ve kendini karamsarlığa düşürme pko çoçuk olmasına engel değil bir çok pkolu bayan kendiliğinden hamile kalıyor ben de dahil.Sadece beslenmene dikkat et ve ideal kilonda kal ve özellikle şeker tüketimini azaltırsan pko kendiliğinden kaybolur.Sağlıcakla
mrblar polısıkover vr bndede ama bu kıs gebelıge engel degıl olmama gıbı bırsey yok sadece zamanı uzatıyor tedavı olunursa daha cabuk sonuc alınabılırBen de pkoluyum, 30 yaşındayım ve bekarım.
Doktor sadece doğum kontrol hapı önerdi onu da içmiyorum.
Bu pko durumu sanırım evlenilirse çocuk yapmaya engel bu durumdan dolayı da çoook mutsuzum.
Ama doğrusunu Allah bilir.
bende 11 aylık evlıyım bende bekarkende sıvılce tuylenme vrdı ve evlendıgımde adet sorunumdan dolayı gttım ve pko oldugumu ogrendım ılk basta hormonlara bakılıyor snrasında ılac verıp umurtalıgı gelıstırmeye calısıyor eger yumurtalık gelısıp buyurse catlatma ıgnesı verıyor bende gelısmıs yumurta grdu ıgne yaptı ama 17 gunu hasta oldum ve 2 gun surdu 3 gunu kesıldı tekrar ılaca devam ettrdı bakalım hayırlısıSelam hanımlar, kız kardeşim 2 yıllık evli. Normalde hapla korunuyordu. Sonra çocuk istedi ve hapı bıraktı. 4 aydır korunmuyor. Tabi adetleri düzensizleşti. Doktora gitti sol yumurtalıkta pko gördü doktor. Tabi yüzünde ve vücudunda da çok fazla sivilcelenme oldu. Biraz da tüylenme. Bu sorunları yaşayanlar ve tedavi görenler hangi yolları izlediniz?
Çok Teşekkür ederim amin inşallahAllah razı olsun teşekkür ederim dikkat ediyorum ve tavsıyelerınızı uygulayacagım yıne.
İnşaAllah siz de hayırlısıyla minnakınızı kucağınıza alırsınız sağlıklı güzel bir evlat olur
Inofoligemi basladin cnm ben 52 kiloyla hamile kaldim[QUOTE="bep, post: 59641296, member: 894665"
Bende basladım insallah hamile kalırım , kiloluyum ben , sizde kilolu musunuz? Kilomdan ise yaramaz diye korkuyorum
Inofoligemi basladin cnm ben 52 kiloyla hamile kaldim
Canini sıkıcak hicbisey yok cnm herkestw ole biseyde yok bende pkoluyum allahima coksukur gayet iyi gidiyo saglikli dedi doktor zaten progesteron veriyolar ilkaylarda o herkes icin gecerli biseyMrb hanimlar Pkolulara hamileyken tedavi uygulaniyor mu düşük olmasin diye. bilgisi olan var mi? Pkolularin düşük yapma orani %50 diye bir yazi okudum canm cok sıkıldı.
Progestoronu ne zaman veriyorlar canm ben beş haftalik olucam persembe gunu o gun dr gitcem hemen gitmem gerekiyor mu kiCanini sıkıcak hicbisey yok cnm herkestw ole biseyde yok bende pkoluyum allahima coksukur gayet iyi gidiyo saglikli dedi doktor zaten progesteron veriyolar ilkaylarda o herkes icin gecerli bisey
Canim ben ilk 5 haftalikken gittim daha kese yeni olusmustu sadece folikasit verdi 6 +5de kalpatisini duydum ozaman verdi banaProgestoronu ne zaman veriyorlar canm ben beş haftalik olucam persembe gunu o gun dr gitcem hemen gitmem gerekiyor mu ki
Ben ilk 5 haftalikken gittim daha kese yeni olusmustu 6 haftanin sonuna dogru gittim hem bebisi hem kalpatisi duyduk ozaman verdiProgestoronu ne zaman veriyorlar canm ben beş haftalik olucam persembe gunu o gun dr gitcem hemen gitmem gerekiyor mu ki
İyi o zamn gec kalmamisim bakalim bana verecek miBen ilk 5 haftalikken gittim daha kese yeni olusmustu 6 haftanin sonuna dogru gittim hem bebisi hem kalpatisi duyduk ozaman verdi
Genelde veriyolar cnm yenimi ogrendin hamile oldugunuİyi o zamn gec kalmamisim bakalim bana verecek mi
9 gün oldu ogreneli biraz erken ogrendimGenelde veriyolar cnm yenimi ogrendin hamile oldugunu
Baya erken ogrenmissin tebrikler ben hamile oldugumu bile anlamadim9 gün oldu ogreneli biraz erken ogrendimadete beş gun vardi 31 di hcg degerim