cnm doktr bana soğn kürü kullanma dedi ztn yumurtan çok senn sıkıntın büyümemesi ddi soğan kürü pkolulara çok iyi gelmiyo diolargidip kan vermeye çalışacağım bunun için zaman ayırıp inşallah. soğan kürünü tavsiye ediyor musunuz
cabucak olsn artik ya hayirlisiylagenelde 3 klomen tedavisinden snra iğneye geçiliyo. bende klomen işe yaramamıştı. ertesi ay iğneye başlamştım.
Salı bir doktora gideceğim o zamana kadar kullanacağım bakalım o ne diyor ona göre bırakırım gerekirse. Benim de en son yumurtam vardı amacnm doktr bana soğn kürü kullanma dedi ztn yumurtan çok senn sıkıntın büyümemesi ddi soğan kürü pkolulara çok iyi gelmiyo diolar
Bende bugün sağ yumurtalığımda pcos olduğunu öğrendim napmalıyım :):)(Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ilk 2 ay sonrası çocuk istedik 6 aydır olmayınca Dr gittim ve akıntı için gıtmıstım.Adetım duzensızlesmıstı evlendikten sonra iyice bunuda belirttim. Donaxyl adlı bı fitil verdı ve gebeligıne engel degil dedı pko oldugumu belirtti.ve fitil işe yaradı adetim duzeldı 28 30 gunde adet oluyorum. Bu ay gittim kontrole yine aynı fitili verdi. Ve yumurta oluştuğunu gosterdı ovulasyon doneminde oldugumu soyledı.Eger regl olursa 3.gun hormon testleri istedi. Simdılık beklemedeyim . Ona gore tahlil yaptırıp Dr la gorusucem. İnşaallah herkesin gonlune göre olur hersey Ve pko yu öğrendiğimde okuyup arastırdıklarıma göre gerekli tedavınızı olun once kendiniz için yapın sonra gerisi hayırlısıyla olur ve tum okuduklarımdan en cok algıladıgım çok düşünüp çok takılmayın herseyın zamanı vardır.
Bende bugün sağ yumurtalığımda pcos olduğunu öğrendim napmalıyım :):)(
Bna test yapmadı hafif Bı pcos var sağda dedi gebelık istediğim için iki günde bir ilişki önerdi ilaca gerek yok dediBence Dr la görüş ve ne söylemişse uygula derim. Bir sürü arkadaş yazmış anladığım kadarıyla herkeste farklı etkiler yaratabiliyor. Kimisinde kilo fazlalığı kimisinde insülin kimisi adet düzensizliği ve muhakkak hormon testi yaptır. Ona göre durumun hakkında Dr un bilgilendirmesi ile hareket et ve stres sıkıntı olumsuz seyler düşünme hatta pko yu kafandan cıkarmaya calış. Sadece zamana bırak herseyi :)
Bna test yapmadı hafif Bı pcos var sağda dedi gebelık istediğim için iki günde bir ilişki önerdi ilaca gerek yok dedi
Valla işte belli olmuyor yumurtan gelişirse iğne yaparlar çatlatma iğnesi ama en fazla 5 defa kullanılıyor diye biliyorumklomen tedavi si ne kadr suruyo. Suan 2. Denemem olcak
Neler yapmalıyım önerin varmı :)O zaman o şekilde uygula ama ihmal etme pko nu derim. Kontrolun altında olsun hersey. İnşaallah gönlune gore olur hersey. :)
Merhaba CNım ben faydasını gördüm kistimi söktü ve adetim düzeldi günde iki kez adetten sonra on bes gun kullan soğanı dörde böl kahve kabuklu soğan olacak ama kabuğunu soy bes dk kaynat. Yemeklerden on dk önce ne cok sıcak nede soğuk ılık içmen lazım yudum yudum faydasını sende görürsün inşallahMerhaba. Soğan küründen fayda gören var mı? Bir de ne zaman başlamak gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Çoook teşekkür ederimmmMerhaba CNım ben faydasını gördüm kistimi söktü ve adetim düzeldi günde iki kez adetten sonra on bes gun kullan soğanı dörde böl kahve kabuklu soğan olacak ama kabuğunu soy bes dk kaynat. Yemeklerden on dk önce ne cok sıcak nede soğuk ılık içmen lazım yudum yudum faydasını sende görürsün inşallah
Ne demek umarım sendede işe yararrrÇoook teşekkür ederimmm
Bmmde sağ over de pko varmış gebe kalamıyorumGebelik düşündüğümde doktora pco hastası olduğumu söyleyince çok şaşırmıştı, çünkü tüylenme ve aşırı kilo gibi belirtiler yoktu.. sebebi ise sürekli ilaç kullanmam ve yılda 2kere mutlaka kadın doğuma görünmem, aslında bu noktada ailemin katkısı çok büyük lisede ilk adetinden 6ay geçtikten sonra diğer adetim geldi ve ailem bunun üstünde durdu,evlenince veya doğurunca geçer felan demedi.. Sonra da yıllarca kontrol altında tutuldu,sevgiler..