Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar adetimin 2. Günü testi istedi doktorum. Pkoluyum buay yumurtlamam olmadı. Sanırım klomen başlayacak. Hangi gün klomene başlanıyor? Ve mhrs den aldığım randevu gününde 2. Güne denk gelmedi. Mecbur sabahtan gidip sıra alcam sıkıntı olur mu?veriyorlar mı sabahtan gidip sıra bekleyince?

Kızlar adetimin 2. Günü testi istedi doktorum. Pkoluyum buay yumurtlamam olmadı. Sanırım klomen başlayacak. Hangi gün klomene başlanıyor? Ve mhrs den aldığım randevu gününde 2. Güne denk gelmedi. Mecbur sabahtan gidip sıra alcam sıkıntı olur mu?veriyorlar mı sabahtan gidip sıra bekleyince?
Canım adetinin 3 cü günü içiliyo

İyi geceler hanımlar . Pkoluyum adetime beş gün kala pembe kanama başladı iki aydır da oluyordu ama ertesi gün geliyordu ınofolıc ve glifor kullanıyorum . Anlamadım neden böyle oluyor bu ay yumurtlamam da olmadı . Yaşayan olmuş muydu ?

Hanımlar merhaba.. bi süredir paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım ama mesajlara bakınca PKOLU biri olarak belki yazdığım yazıyla umut olabilirim dedim..

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıl korunmadım ama hamile kalamadım.. pco olduğumu öğrendim.. o sıra bi yazı gördüm.. ŞEKER yumurtalıkların üstündeki bi hormonu baskılıyor ve yumurtlayamama,yumurtanın çatlamaması gibi olaylara sebep veriyormuş..

Bende 82 kiloydum 175 boyum vardı hayal edin işte biraz kalıplıydım.. şekeri hayatımdan o ay çıkardım çayıma atmadım,tatlı yemedim sağlıklı beslendim hareket ettim 1,5 ay içinde hamile kaldım..

Oğlum 2,5 yaşında şu an ve emzirme döneminden kalan kiloları yenmek için tekrar diyete spora başladım yine ŞEKERi hayatımdan uzaklaştırdım..

sadece kaçamak yaptığım bir ayda hamile kaldım.. zaten pco var diyorum ya..
yani şekersiz hayatla gelen 2. Bebek..

arkadaşlar irade gösterin doktor kontrollerini ilaçları ihmal etmeyin ama lütfen şekersiz hayatı ve sağlıklı beslenme/hareketli hayatı lütfen bi deneyin.. zor olmamalı..

merhaba arkadaslar konu actim ama buradada sizlere sormak istedim sizce bu sonuclara gore pko olma ihtimalim var mi?
Screenshot_2018-12-26-23-57-15.png

merhaba arkadaslar konu actim ama buradada sizlere sormak istedim sizce bu sonuclara gore pko olma ihtimalim var mi?Eki Görüntüle 2219339

Yani normal değer aralıklarında hormonların.. yüksek veya düşük göremedim.. ama tabi doktorun belirli bi yorum yapmıştır.. pco zaten hormonlarda bi bozukluk varsa yahut ultrasonda yumurtalıklarda eski dönemden kalan çatlamamış kitleleşmiş minik yumurtaların görünmesiyle, tüylenme sorunu kilo problemi, adet döngüsünde düzensizlikle ortaya çıkan birşey.. bende sadece yumurtalıklarımda çatlamamış yumurtalarım vardı ve doktor kontrolünde olduğum bi ay yumurtam gelişti fakat istenilen boya gelemeden öylece kaldı çatlamadı da.. onun dışında bi sorunum yoktu..

Yani normal değer aralıklarında hormonların.. yüksek veya düşük göremedim.. ama tabi doktorun belirli bi yorum yapmıştır.. pco zaten hormonlarda bi bozukluk varsa yahut ultrasonda yumurtalıklarda eski dönemden kalan çatlamamış kitleleşmiş minik yumurtaların görünmesiyle, tüylenme sorunu kilo problemi, adet döngüsünde düzensizlikle ortaya çıkan birşey.. bende sadece yumurtalıklarımda çatlamamış yumurtalarım vardı ve doktor kontrolünde olduğum bi ay yumurtam gelişti fakat istenilen boya gelemeden öylece kaldı çatlamadı da.. onun dışında bi sorunum yoktu..
iste bende tuylenme vs. hic birsey yok sadece senelerdir sasmayan adet duzenimden eser kalmadi bazen 35 gunde bir oluyor bazen 29 o yuzden doktora gittim zaten ama ultrasonda birsey cikmadi birde 14 ay once dusuk yaptim onunlami alakali acaba diyorun

29-35 gün arası normal ki canım yani ben öyle biliyorum..
neden düşük yaptın doğal yolla mı olmuştu ? Eşine baktırdınız mı spermlerine ? Benim eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat oldu o yüzden..

iste bende tuylenme vs. hic birsey yok sadece senelerdir sasmayan adet duzenimden eser kalmadi bazen 35 gunde bir oluyor bazen 29 o yuzden doktora gittim zaten ama ultrasonda birsey cikmadi birde 14 ay once dusuk yaptim onunlami alakali acaba diyorun

29-35 gün arası normal ki canım yani ben öyle biliyorum..
neden düşük yaptın doğal yolla mı olmuştu ? Eşine baktırdınız mı spermlerine ? Benim eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat oldu o yüzden..
sadece kese gorunmustu dusuk yaptigimda herhangi bir sirun yokmus tutynamamis evet 29-35 arasi normalmis ama ben ergenliğe girdigimden beri hep 28gunde bir oldum birden degismesi cok meraklandirdi beni doktora sonuclari gosterdikten sonra bir sorun yok derse esim gidecek bu sefer

Merhaba bana da devlette bir doktor yumurtlama göremiyorum dedi.ama karın bölgesinden baktı.sonra özel de bir doktora girtim alttan baktı hafif pko var dedi.biraz kilo ver dedi ve bi ilaç verdi onu kullandım. Sonra decletteki bir vitamin söyledi onu kullan dedi.prowomen bir kutuda 30 saşe var tam 1 aylik tamamen vitamin alman ürünü.bu vitamin çatlamayan yumurtaları büyütüp çatlatıyormuş.1 ay kullandım bıraktım bi kutu 200 tl.sonra okmeydanındaki doktora gittim.alttan baktı ve gayet iyi dedi yumurtalıkların.vitamini söyledim.dediki bilmiyorum bilgisayardan baktı bu vitamin içeriği bu dan mucize bekleme bebek için dedi ve çapa ya infertilite bölümüne yönlendirdi.oraya gittim ordaki doktor da alttan baktı gayet iyi dedi yumurtalıkların.bi liste verdi ve bunlar yapın gelin dedi.öyle yani birinin lafı birirninkiyle örtüşmüyor kafa karman çorman oluyor maalesef Allah iyi anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın.

Ben pko luyum 8 aylik bebegim var hala adet olmadim normaldede senede taş catlasin iki defa adet olurum ilacsiz olamam yani hayit tohumu kullanmistim hamile kalmadan once iki hafta kullanimda hemen faydasini gormustum ama tansiyonumu düşürmüştü emzirirken kullanilabiliyormu ya da adet olmak icin siz jeler yaptinuz?

Mrb arkadaşlar ben polikistikover rahatsizligjm var 2 yıldır tedavi oluyorm ama hamile kalamiyorum HGS filmi çekildim yarın yumurtlama testine gidiyorm

Mrb arkadaşlar ben polikistikover rahatsizligjm var 2 yıldır çocuğum olmuyor HGS filmi çekildim yarın yumurtlama testine gidiyrm

Yapmadi ki iki tane ilaç yazdı klomen fln 4 gün sonra gel dedi doktor anlamadım gitti
Bana hiç klomen falan demedi.yumurtlama göremiyorum dedi progesteron testi istedi ama bu başka devlette kadın doğum doktoru.progesteron sonucuna göre de yumurtlama olmuyormuş dedi.ama infertilitedeki doktorlar alttan muayene edince gayet iyi dediler yumurtalıkların çok kafa karıştırıyolar.hepsi ayrı bir kafa

X