- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 31
Diane verdi i o yuzden kullanmadim duzenli adetim zaten gecikmiyor sadece miktar sıkıntili
Seninkinin adi ne canimanla
anladim canim benim kullandigim farklı onu bilmiyorum nasıl kullanıldığını
Seninkinin adi ne canim
Bu duzene sokuyor mu gercekten bunu doktor falan onermedi degilmi sanaagnucaston canim hayıt hapı diye de geciyor
Bu duzene sokuyor mu gercekten bunu doktor falan onermedi degilmi sana
Eczaneden mi aliyoruz ne kadara aldin ve hangi gun baslamak gerekli biliyor musun hayit suyu icmistim bir ara sadece 15 gun:)))tadi kotuydu ama kahve olan kanama kirmiziya donmustuhayır burdan okudum çok kişi faydasını görmüş deneyim dedim daha yeni ama 1 hafta oldu kullanali şimdiden bile iyi geldi sinir falan hiç bisey yoka bende şaşırıyorum
Eczaneden mi aliyoruz ne kadara aldin ve hangi gun baslamak gerekli biliyor musun hayit suyu icmistim bir ara sadece 15 gun:)))tadi kotuydu ama kahve olan kanama kirmiziya donmustu
Benim bugun 8.günum alıp kullansam olurmucanim evet eczaneden aldım 19 tl ben adetten sonra başladım ama gün farketmişti hemen alıp kullanabilirsin ama istersen doktoruna danis
Benim bugun 8.günum alıp kullansam olurmu
Kimse bu forumdakiler kullanma diyor dianeyi cok kararsiz kaldim gercektensen bilirsin ama doktorun ilaç vermiş bence doktoruna sor önce
hanımlar merhaba ultrasondan anlayanlar varmı aranızda