Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar, 1,5 senedir bebek istediğimiz halde kavuşamadık:KK43: bu ay klomen kullandım ilk defa. Yumurtalık takibi yapıldı, 1 tane yumurtam 16,6 mm’ye ulaştı. Yani yeterince büyümedi, sanırım hamile kalma olasılığım yine düşük :KK43: Çok üzüldüm, ve bugün iş yerimden 2 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Onlar için sevindim ama zaten canım sıkkındı. Her şey üst üste geldi gibi oldu:KK43: Sabır ve duadan başka yapabileceğim hiç bir şey yok ne yazık ki... Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin

yeni mi başladınız tedaviye . bitkisel kürler var forumda sonuç alan bi çok bayan var . bi göz at istersen canım ..

Canım ben hiç tedavi görmedim sadece kistim olduğu için adetim çok düzensiz hamile kalamadım ilaçsız adet olamıyorum doktor ilk defa çağırdı hemen iğne vermiyor mu yani
Yok canım hemen iğne vermiyor önce klomen diye bir hap başlıyor cevap vermezse yumurtalıklarını sonra iğneye geçiyor

canim testi yeniledinmi?
Canim 3 gun önce kan verdim 0.1 cikti sikayetlerim devam ediyor bugün test yaptim boyle cikti kafayi yiyecegim baska bir sorun mu var acaba idrar testinde cikiyor kanda yok 20180411_103931.jpg

Selam kızlar doktorum klomen verdi günde 3tane ve şeker ilacı verdi takip e gttidimde çok ağır polikistikoversin dedi biliyordum ama çok ağır ne demek istedi acaba

Bugün soğan kürü başladım yrn doktora gittikten sonra da bı sure gitmiyecem doktora 1.5senelik evliyim 3 4 doktor değiştirdim daha tam bu doktorum diyemedim adet düzensizlikleri başladı ilaçla olmaya başladım kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum şuan bakalım yaaa hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Mrb hanimlar pco denen illetden bende de var
Dogum yaptim 9ay oldu hâlâ adet yok gecmiycek galiba bu

Bugün soğan kürü başladım yrn doktora gittikten sonra da bı sure gitmiyecem doktora 1.5senelik evliyim 3 4 doktor değiştirdim daha tam bu doktorum diyemedim adet düzensizlikleri başladı ilaçla olmaya başladım kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum şuan bakalım yaaa hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Pko mu canım sorunun benden kullandım soğan kürünü bana fayda etmedi pko yoksa sana fayda eder sanırım düzenli kullanmaya çalış canım amin rabbim isteyen bütün kardeşlerimin kucağını doldursun inşallah

X