- 11 Kasım 2017
- 279
- 135
- 33
Nete yaz canım progesteron grafiği diye ordan da anlayabilirsin. 26 27 gibi baktır progesteronuna. Hatta ben doktora dedim bunu evet pcosta gec çatlıyor bi daha bakalım dedi progesteron için. Hatta 3.8 bir günlük dediğimde çok iyi dediAllah Allaaah eee bu dr benim PKO olduğumu bile bile niçin benden 21. gün istedi ki? Benim de öyle 20.-21. gün çatlar yumurtam. Bu ay 34. gün adet oldum. Bebek istiyoruz 4 aydır, bu progesteron öyle çıkınca epey bi kafama takmıştım
Nete yaz canım progesteron grafiği diye ordan da anlayabilirsin. 26 27 gibi baktır progesteronuna. Hatta ben doktora dedim bunu evet pcosta gec çatlıyor bi daha bakalım dedi progesteron için. Hatta 3.8 bir günlük dediğimde çok iyi dedi
Çatlama olduğu gün ve önceki gün ilişki olduğuna eminsin dimi. Bi de ovülasyon testi kullan istersen ben onunla yakaladımYani işte ovulasyon oluyo demek demekki.. Eee peki bebişler niye gelmiyo halaa?
Çatlama olduğu gün ve önceki gün ilişki olduğuna eminsin dimi. Bi de ovülasyon testi kullan istersen ben onunla yakaladım
Sen cok dinleme kendini, sonra uzulmemek icin. Olursa sevinirsin olmasada hayal kirikligina ugramazsin. Ama ben de bazen egilip bisey alrken oyle b cekiyordu ki sag tarafimdan kalkmadan gecmesini bekliyordum biraz.İnş çok hafif kasıkta çekme hissediyorum sol tarafta. Ama psikolojik mi ya da başka sebepten mi bilmiyorum. Keşke bebek olsa
Ben yumurtamın çatladığını ilk kez bu ay farkettim reglim anca düzene giriyo zaten pcosluyum ben de. Çift çizginin ertesi günü daha önemli diyolar. Umarım olurOvulasyon kullandım ama her gün değil.. 20. gün denedim iki çizgiyi de kırmızı gördüm ama o günü değerlendiremedik ertesi günü değerlendirebildik. Sen hamile kaldın mı?
Son 2 aydır idrarda gebelik testi yapıyorum, ikinci çizgi silik çıkıyor, sonra adet oluyorum. Bi hormonumda bi dengesizlik var, yani neden öyle oluyo bilmiyorum. Vücudumda bi sorun var ve bu beni rahatsız ediyor..
Çok ihtimal vermiyorum canım hayirlisi olsun bakalımSen cok dinleme kendini, sonra uzulmemek icin. Olursa sevinirsin olmasada hayal kirikligina ugramazsin. Ama ben de bazen egilip bisey alrken oyle b cekiyordu ki sag tarafimdan kalkmadan gecmesini bekliyordum biraz.
ben evlendkten iki ay snra ögrendm polikistk oldugumu . saraçoğlunun sogan kürünü kullandm 2. ay tekrar gttm doktora o da aynı polikistiksin dedi aslnda çok da ilgilenmedi . ben bu ay hatta cuma günü yani dün tekrar gittim agrm olmuştu sadece onun için gtmiştim baktı bişey yok dedi polikistk over kontrolu yapın dedim öyle bi görünüm yok dedi ben şok :) :) emin misinz demişim doktora o da emin misinizi mi var hc bşeuy görnmüyo dedi . hormonlarn da çok güzel dedi çok şaşırdm hala inanamyrmpkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
Malesef pko varsa cok ugrasmaniz gerekir pes etmeden. Daha yolun basindasiniz. Rahim duvari kucuk olursa ona saracoglu nar suyu iyi geldigini soyluyor.
Nerde ?İyi geceler hanımlar,okumak isterseniz pkos hikayemi 'Polikistik Over = soğan kürü 'konusunda paylaştım. Sizlere bi faydam olur belki diye ilk kez yazıyorum forumu kullanmayı pek bilmiyorum kusura bakmayın :)
bulamadimİyi geceler hanımlar,okumak isterseniz pkos hikayemi 'Polikistik Over = soğan kürü 'konusunda paylaştım. Sizlere bi faydam olur belki diye ilk kez yazıyorum forumu kullanmayı pek bilmiyorum kusura bakmayın :)
B
bulamadim
Kızlar aşırı derecede kaşık ve bel ağrısından dolayi hastaneye gittim bugün dr rahimde kalinlasma var hamile olabilirsin kan testti yapti. Benim gecen haftaki testim negatif çıkmıştı neolur bana dua edin bu kez hamile olayim yıllardır bekliyorum
Amin canım insallah hepimiz bir an önce kavuşuruz meleklerimizeRabbim hayırlısıyla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin : )