- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 45
Tesadüfen girdim sonucu merak ettim canım hamişsindir inş müge1979[/QUOTEallah razı olsun canım hala bekliyorum netten bakıyorum cikmadi su ana kadar meraktan çatlayacağım dua edin bana ne Olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesadüfen girdim sonucu merak ettim canım hamişsindir inş müge1979[/QUOTEallah razı olsun canım hala bekliyorum netten bakıyorum cikmadi su ana kadar meraktan çatlayacağım dua edin bana ne Olur
Bende yıllardır pkoyla mucadele ediyorum allah bağışlasın bir kiziniz varmış yine olur darisi bize insallah.Kızlar bende pikoluyum yumurtalama bozukluğu ve adet düzensizliğim var.. evlendikten 4 sene sonra hamile kalabildim 2.5 yaşında kızım var..aslında kızım 3 yaşına gelmeden ikinciyi düşünmüyodum ama döngüm 3 aya kadar çıktı en fazla 50 günde olurdum iyice sapıttı bende hemen çalışmalara başladım.. geçen ay adet söktürücü kullandım adetin 3. günüde hormonlara baktırdım piko çıktı yine yumurta da oluşmamış moralim bozuldu progestan başladım.. hamiş kalamazsam gününde oluyum diye.. öylede oldu malesef adet oldum.. hemen hayıt tohumu kullanmaya başladım hergün bir bardak demleyip içiyorum pikoya iyi geldiğini duydum.. sorum şu ki hayıt tohumu kullanıp pikodan kurtulan ya da hamiş kalan oldu mu (uzun oldu kusura bakmayın )
Amin inşallah canım ya çok istiyorum evet ilk olacak uzun zamandir bekliyorum pko var yaşta ileri olunca umudun tükeniyor zamanla . Hayirlisi artik bakalimDualarım seninle cnm Rabbim göbüşünü doldursun.. amin
İlk bebeğin mi cnm
Kızlar bende pikoluyum yumurtalama bozukluğu ve adet düzensizliğim var.. evlendikten 4 sene sonra hamile kalabildim 2.5 yaşında kızım var..aslında kızım 3 yaşına gelmeden ikinciyi düşünmüyodum ama döngüm 3 aya kadar çıktı en fazla 50 günde olurdum iyice sapıttı bende hemen çalışmalara başladım.. geçen ay adet söktürücü kullandım adetin 3. günüde hormonlara baktırdım piko çıktı yine yumurta da oluşmamış moralim bozuldu progestan başladım.. hamiş kalamazsam gününde oluyum diye.. öylede oldu malesef adet oldum.. hemen hayıt tohumu kullanmaya başladım hergün bir bardak demleyip içiyorum pikoya iyi geldiğini duydum.. sorum şu ki hayıt tohumu kullanıp pikodan kurtulan ya da hamiş kalan oldu mu (uzun oldu kusura bakmayın )
Tşk ederim cnm.. soğan kürünü içemiyorum midem çok hassas ama hayıt otunu içebildim bugün üçüncü gün oldu bakalım hayırlısıPolikistik Over=Soğan kürü başlığındaki mesajımı kopyalıyorum sizin için,uzun ama faydalı olur umarım : )
Merhaba,ben de pkoluyum,çok uzatmamaya çalışacağım umarım bi faydam olur sizlere :) Soğan kürünün işe yaradığına inanıyorum. İlk olarak doğum kontrol hapı kullandığım dönem yaptım 15 gün,o zaman etkisini farkedemedim ilaç kullandığım için,sadece geniz akıntısını geçirdiğini farkettim. 7 ay ilaç kullandım ve bıraktım,çünkü migrenimi tetikliyordu ayrıca bebek düşünüyordum.Ardından 1 ay hayıt tohumu,aynısefa ve civanperçemi çayı içtim. Normalde de adetlerim yoğun kanamalı ve 10 gün sürerdi ancak o ay daha çok yoğun oldu sanki rahim kendini temizliyor gibi hissettim,kendimi o şekilde motive ettim.
Ardından 6 ay hiç bir şey yapmadım,kontrole de gitmedim moralim bozulmasın diye,kafam rahat olsun istedim bi süre. Ancak hormonları etkilediği için unu,şekeri hazır gıdaları,sağlıksız yağları tüketmemeye çalıştım.Çok zayıf olduğum için kaslarımı güçlendirmek ve sağlıklı kilo almak adına pilates yapmaya devam ettim. Bu aylarda 20lik diş ağrım için 10 gün soğan kürü yaptım hem antibiyotik içmiş gibi enfeksiyon ve ağrı geçti hem de hayıt tohumu içtiğim zamanki gibi rahmin temizlendiğini hissettim.3 ay sonra muayene oldum doktor polikistik görünüm var biraz ancak rahim temiz dedi.Smear testi ve diğer gebelik öncesi yapılması gereken kan tahlillerini yaptırdı hepsi iyi çıktı çok şükür. Sadece D vitamini 28di,vitamin kullanmaya başladım.Adet olunca gel hormon testi yapalım dedi ama zaten o günlerde döllenme olmuş hamile kalmışım 3 hafta sonra öğrendim :)
Bütün bu kürler ve bitki çayları dışında sağlıklı beslenme,egzersiz,stres yapmamak ve kan değerleri çok önemli bence,özellikle D vitamini eksikliği hamile kalmayı zorlaştırıyormuş,o ay değerimi yükseltmesem belki de hamile kalamayacaktım bilemiyorum.Lütfen bu konuyu çok iyi araştırın,vücutta bir çok etkisi var,sadece kemik sağlığı için gerekli değil yani.
Özetle soğan kürü yaptım,bitki çayı içtim hastalığım geçti gibi bi durum söz konusu değil gerçi ben çok düzenli içmedim o ayrı.Her ay adet olurum ancak düzensiz ve ağrılı geçer,bu durum da aynen devam etti.Ancak rahmimi ve vücudumu büyük oranda temizlediğini düşünüyorum.Hormon testi yaptıramadan hamile kaldığım için hormonları nasıl etkiledi bilemiyorum.
Size tavsiyem kistleri yok etmese bile rahatsız etmiyorsa 6 ay arayla soğan kürü ve bitki çaylarına şans verin.En en önemlisi lütfen beslenmenize dikkat edin,yediklerimiz hormonları,beden ve ruh sağlığımızı direk etkiliyor.Sakın ilerde çocuğum olmaz falan diye düşünüp strese girmeyin.Aile hekimine gidin,düzenli kan tahlili yaptırın eksiklik varsa tamamlayın,takviye alın.Beslenme,egzersiz ve takviye konusunda kafanız karışırsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Hepinize sağlıklı günler dilerim :)
Çok şükür anneliği tattım cnm darısı başına inş.. kızıma kardeş istiyorum artık ama sizleri görünce bencillik yapıyorum gibi hissediyorum Rabbim önce hiç evladı olmayanlara nasip etsin inş sizi de ayırmasınBende yıllardır pkoyla mucadele ediyorum allah bağışlasın bir kiziniz varmış yine olur darisi bize insallah.
Çok şükür anneliği tattım cnm darısı başına inş.. kızıma kardeş istiyorum artık ama sizleri görünce bencillik yapıyorum gibi hissediyorum Rabbim önce hiç evladı olmayanlara nasip etsin inş sizi de ayırmasın
Amin canım rabbim tüm isteyenlere hepimize versin insallah sanada ikinci evlatı nasip ederÇok şükür anneliği tattım cnm darısı başına inş.. kızıma kardeş istiyorum artık ama sizleri görünce bencillik yapıyorum gibi hissediyorum Rabbim önce hiç evladı olmayanlara nasip etsin inş sizi de ayırmasın
Amin cnm çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşAmin :) Bencillik olur mu kızınız da kardeşi hakediyor :) Biz isticez ki rabbim de versin.Ablam da 3.yü istiyor ama kisti var,o da dua etmiş hep benden önce hamile kalmamak için, sağolsun ben de ona ettim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin cnm inşAmin canım rabbim tüm isteyenlere hepimize versin insallah sanada ikinci evlatı nasip eder
Ne mutlu allah bağışlasın yavrularınızı sizeMerhaba kızlar seneler önce bende gruba yazmisligim var .oglum suan 4 yasinda 6 yillik evliligimin sonunda tup bebek icin ignelerimin yazildigi ay kendiligimden tedavisiz hamile kalmistim.oglum 2 yasina geldiginde zor hamile kaldigim icin korunmayi biraktik.2 sene biyunca bazen 50 gunde bir bazen 30 gunde bir regl dongum oldu kistler zaten hic gitmedi .ben o 2 senede hic doktora gitmedim inat etmistim birde cok sukur ben rabbimden bir evlat istedim zorda olsa kavustum ona omur versin olmayana versin dedim hep.son adet dongum tekrar 46lara cikinca diktor yolunu tuttum .anlattim beta hcg bakti 2den ufak cikti tam deger olcmuyolarmis 2 altiysa neyse bir gun oncesinde pembe lekelenmem olmustu bir defalik onu soyledim bana dedigi sol yumurtanda 5 cm kist kanama yapmistir dedi arti zaten pkolusun once kisti gonderelim cocuk istiyorsan tekrar bakalim yumurtlama takibine baslayalim dedi tarlusal verip gonderdi ama ben tarlusali icmedim icimde niyeyse bi umut vardi cunku senelerce kistlerim cikiyor 8 cm olan kistimde oldu hic lekelenme yapmadi yunurtlamami acaba dedim basladim gun saymaya ve ikinci cizgi cikti teste cok sukur .ilk degerim 30 du ama gec dollenme oldugu icin gunlerin karisik cikiyor tam dollenme tarihini hala tutturamadim cuma gunu 4+5gunluk kesemizi gorduk cok sukur rabbin hepinize nasip etsin aranizda bekleyenlere tum hevesle isteyenlere .bunlari yaziyorum cunku ilk oglumda okudukca bi umut ediyodum cok bekleyince onu rabbim nasip ederse oluyomus demekki diyordum insallah darisi sizlere olsun en iki hamileliginde tam olarak beybinden cikartttigim ay hamilr kalabildim her ay dusunmuyorum desemde istemsizce dusunuyodum.ilkinde aman zaten tup bebege basliyorum dedigim ayda koca ay boyunca sadece 2 iliskiyle hamile kaldim bunda ise umutlandim ama 5 cm kist kalkipta sagdanmi yumurtlayacagim bide tutacak hesabina yatipta hamile kaldim.insallah darisi sizlere olsun bende saglikla kucagima alirim dualarinizi esitemuyin bende hepiminize dua ediyorum rabbim kimseyi evlat hasretiylr sinamasin ins uzun oldu kusura bakmayin
tesekkur ederim sende sonuc bekliyorsun sanirim rabbim gonlune gore versin ins pozitif cikar gebelikse egerNe mutlu allah bağışlasın yavrularınızı size
Ağzına sağlık amin inşallah evet bekliyorum saatlerdir cok umudum yok ama allah büyük diyorum bakalimtesekkur ederim sende sonuc bekliyorsun sanirim rabbim gonlune gore versin ins pozitif cikar gebelikse eger
Hala bekliyorum çıkmadı kızlar sonucum
ciktimi acaba canim sonucHala bekliyorum çıkmadı kızlar sonucum