Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun ınsallah herkrs içinbence negatif normalde kanda okadar hcg oluuyor zaten doktorunla gorus canini skma.
ben de bugun regl olmuyorum diye test yaptım idrar. negatif. iyi deedim sigara icmeye devam :)
benim 1.2 falan çıkıyodu ona bile direkt negatif diyorlar. Negatiftir senin de.
arkadaşlar merhaba. 10 aylık evliyim 5 aydır çocuk için uğraşıyrz. adetimde gecikmeler olmaya başladıkça hamileyim sandım ama değildim. doktora gittim dahiliye bana insülin direnci var diaformen verdi kullanıyrm. kadın doğuma gidiyrm sürekli alttan muayene falan derken bişi yok diolardı kilo ver diolardı ama çok kilolu değilim. en son doktor adet için ilaç verdi kullandım adet oldum3. gün gittim bugün yani. baktı pko var dedi. rahim duvarım küçükmüş. hamlie olma olasılığın yüksek ama kilo etkilio ddi. pkoda kiloya bağlı ve yumurtaları çatlatmıyor oda kilodan dedi. ilaçlı ultrason eşimden sperm testi istedi. ilaçlı ultrason 1 ay sonraya kaldı. tekrar kan falan derken bunaldım kaçtır doktora geliyorum bişi yok kilo pko diolar bi çözüm hala yok. diyetteym ama yinede diyetisyene yönlendirdi. napıcam bilmiyorum. rahim duvarının küçük olması neye engel pko nasıl kurtulucam incir kürü işe yarar mı falan filan derken kafam karıştı ve çok kötüyüm
1.70 88 87 arası kilomBoy ve kilon nedir?
1.70 88 87 arası kilom
Merhaba. Sonucunuz kaç çıktı?19uydu çift çizgi 21. Gün progesteron verdim bu haftaiçi çıkar inş çatlamıştır canım. Valla çatladığını düşünerek baya iyi değerlendirdik :)) bakalım nolcak
işte diyetteym evlendkten sonra 10 kilo aldm onu vermeye çalışıyorum. soğan kürü pko da faydalıymış yapsam mı die düşünüyrm bide incir kürü .sEvet, kilonuz fazla. Malesef zayıflamadan kaliteli yumurtalarınız oluşmaz, dolayısıyla spermle de buluşamaz. Bebek düşüncesinden önce zayıflamayı hedefleyin önce. Yolunuz biraz uzun ama olsun.
Mesela benim boyum 1.62, kilom da 58. Her ay adetim gelir, yılda 1-2 defa 35 günü geçer gene de kendiliğinden gelir. Tüm bunlara rağmen doktor bana da zayıflaman lazım diyor. Bizim yaşam tarzımız böyle olmalı.
Kizlar bende pko luyum adet gormedim iki aydir adet sokturucu kullaniyorum duphaston.ilac bitmeden adet gordum ilaci birakmalimiyim?yoksa daha kullanmalimiyim bitene kadar
19 u çift çizgiydi 20si çatladı 21. Gun kan verdim 3.8 çıktı sonra araştırdım progesteron yum çatladıktan 1 hafta sobra bakılmalıymış zaten o gün asıl değer belli olurmuş o gün de verdim 13.2 çıktı :))Merhaba. Sonucunuz kaç çıktı?
Canim benim bu senin bhcg sonucun mu? Yani hamilemisin?19 u çift çizgiydi 20si çatladı 21. Gun kan verdim 3.8 çıktı sonra araştırdım progesteron yum çatladıktan 1 hafta sobra bakılmalıymış zaten o gün asıl değer belli olurmuş o gün de verdim 13.2 çıktı :))
Yok canım yumurtam çatladı progesteron bu keşke bebek de olsa bugun çatlayalı 9 gün oldu idrarda çıkmıyo zaten çok erken biliyorum.Canim benim bu senin bhcg sonucun mu? Yani hamilemisin?
Malesef pko varsa cok ugrasmaniz gerekir pes etmeden. Daha yolun basindasiniz. Rahim duvari kucuk olursa ona saracoglu nar suyu iyi geldigini soyluyor.arkadaşlar merhaba. 10 aylık evliyim 5 aydır çocuk için uğraşıyrz. adetimde gecikmeler olmaya başladıkça hamileyim sandım ama değildim. doktora gittim dahiliye bana insülin direnci var diaformen verdi kullanıyrm. kadın doğuma gidiyrm sürekli alttan muayene falan derken bişi yok diolardı kilo ver diolardı ama çok kilolu değilim. en son doktor adet için ilaç verdi kullandım adet oldum3. gün gittim bugün yani. baktı pko var dedi. rahim duvarım küçükmüş. hamlie olma olasılığın yüksek ama kilo etkilio ddi. pkoda kiloya bağlı ve yumurtaları çatlatmıyor oda kilodan dedi. ilaçlı ultrason eşimden sperm testi istedi. ilaçlı ultrason 1 ay sonraya kaldı. tekrar kan falan derken bunaldım kaçtır doktora geliyorum bişi yok kilo pko diolar bi çözüm hala yok. diyetteym ama yinede diyetisyene yönlendirdi. napıcam bilmiyorum. rahim duvarının küçük olması neye engel pko nasıl kurtulucam incir kürü işe yarar mı falan filan derken kafam karıştı ve çok kötüyüm
Evet 14 guni bekle o zmn. Insallah cikar pozitif.Yok canım yumurtam çatladı progesteron bu keşke bebek de olsa bugun çatlayalı 9 gün oldu idrarda çıkmıyo zaten çok erken biliyorum.
İnş çok hafif kasıkta çekme hissediyorum sol tarafta. Ama psikolojik mi ya da başka sebepten mi bilmiyorum. Keşke bebek olsaEvet 14 guni bekle o zmn. Insallah cikar pozitif.
19 u çift çizgiydi 20si çatladı 21. Gun kan verdim 3.8 çıktı sonra araştırdım progesteron yum çatladıktan 1 hafta sobra bakılmalıymış zaten o gün asıl değer belli olurmuş o gün de verdim 13.2 çıktı :))