Masallah az kalmis Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin. Evet ben de tup bebek infertiliti doktorlarina gidilmesi taraftariyim bizim gibi durumda olanlara.umut olmak için yazıyorum 1yil korundum.hic çocuk istemedik .1.yıl sonra biraktim korunmayı sağlıklı gebelik olsun diye jinekologa gittim bana ultrasondan bakıp pko görüntüsü var ama kesin demek için kan testi lazim dedi.adet 3.gün gel dedi dünya basıma yıkıldı sandım.... İlk ay adet oldum.gitti hormonlarim fena çıkmadı ama pko vardı... Yumurta takibi yaptırdım olmadı..catlatma iğnesi oldum olmadı...derken uç ay geçti.birde soğan kuru deneyeyim dedim...adet bitimi 10gun ac karnina 2kere soğan kuru +gunde binkez tok inofolic combi tablet +testere dişli aslan penvesi gunde 1kez oglenleri tok kuru(10gun)+1kez maydanoz sut buharı birer gün arayla iliski ve bol dua temmuz ayinin başında başladım.sonunda hamile olduğumu öğrendim...şimdi gün sayıyorum
Bu soylediklerime kulak verin.birde kardeşlerim.normal jinekologa gitmeyin tüp bebek-interfilite jinekologlarina gidin....istanbulda olanlar GAZİOSMANPASA YENİ YİZYİL UNİ.HASTANESİ VOLKAN TURAN sans verin derim.gitme.imkânınız varsa gidin...ben doğal yolla tedavisiz kaldım ama bu doktoru çok duydum intagramdan takip edin.basarili hikayeleri çok.YUCE RABBİM hepinize nasip etsin inşallah aminnnn
Bnde gecen ay klomen kullandim gunde 2 tane ama gelismedi yumurtam.. doktor bna hic iliskdn bahsetmesi bilee.. sonra arkadsn tavsiyesiyle hayiti suydum ve gunde 2 defa ac karnina yemeklerdn 20 dk once cay gibi demleyip ictim.. 1 haftadir adet sancisi cekiom belim ve kaaiklarim ck fenaa.. kan verdm ptsi sonucu alcam insss. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Hayirli saglikli evlatlar nasp etsn insMerhaba kizlar bendede pko var bir yildir korunmadigimiz halde bebek olmadi doktora gittim klomen en dusuk doz verdi iki kere ultrasona gittim ilac bitince ama yumurta gelismemis yok dedi ama beni adetin 14.gunu cagirdi adet duzensizlihi oldugu icin bende yumurta gec olusabilirmi boyle bisey basina gelen var mi gec olursa kalitesizmi olur bu ay hic sansim yokmu yumurta gelismedigi halde doktor gun asiri iliski dedi bunun nedeni nedir
Al bndwnden o kadar kuzum klomene yanit vermio bnde buyuk ihtimalle asilamaya gecicem ins. Yada gerk kalmaz bilmiom hersyin hayrlsiİnş iyi bi şeydir:) klomene cevap vermiyo benim yumurtalar aşılamaya geçilebilir hsg den sonra muhtemelen doktor elinde tüm testlerin olmasını istiyo
Of canım yaa zaten kullanırken ağrı oluyomuş ben de hiç olmuyo ordan bile anlıyorum büyümediğini. İğneyle büyüse bari. Daha bi dahaki dönem hsg çekilcek sonra iğne daha kaç ayım daha var kimvilit :sAl bndwnden o kadar kuzum klomene yanit vermio bnde buyuk ihtimalle asilamaya gecicem ins. Yada gerk kalmaz bilmiom hersyin hayrlsi
Bu arada gecen çarşamba ovülasyonda ilk kez çift koyu çizgi gördüm ama gene ağrı uoktu acaba büyüdü çatlamadan söndü müAl bndwnden o kadar kuzum klomene yanit vermio bnde buyuk ihtimalle asilamaya gecicem ins. Yada gerk kalmaz bilmiom hersyin hayrlsi
Masallah az kalmis Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin. Evet ben de tup bebek infertiliti doktorlarina gidilmesi taraftariyim bizim gibi durumda olanlara.
Bnde ck ck hafif sizinti olmustu kuzum ck az buyumstu ama yeteri kadar dedildi.. hayit otuna basladm bnde .. hsg aralikda cekildm bn sukur temiz cikti agrisini sorcak olursan 5 dakika adet sancisi gibi bise cektim okadr anestezisiz aldim ben hakkimizda hayrlisi olsun tatlmOf canım yaa zaten kullanırken ağrı oluyomuş ben de hiç olmuyo ordan bile anlıyorum büyümediğini. İğneyle büyüse bari. Daha bi dahaki dönem hsg çekilcek sonra iğne daha kaç ayım daha var kimvilit :s
Bazen aci cekmiosun kzum iyi degerlendirniz inssBu arada gecen çarşamba ovülasyonda ilk kez çift koyu çizgi gördüm ama gene ağrı uoktu acaba büyüdü çatlamadan söndü mü
19uydu çift çizgi 21. Gün progesteron verdim bu haftaiçi çıkar inş çatlamıştır canım. Valla çatladığını düşünerek baya iyi değerlendirdik :)) bakalım nolcakBazen aci cekmiosun kzum iyi degerlendirniz inss
Hadi bakalm hayrlisi kuzum bnde progestan verdm ama sonucumdan anlamiom en az kac olmasi lazm tatlm bilion mu19uydu çift çizgi 21. Gün progesteron verdim bu haftaiçi çıkar inş çatlamıştır canım. Valla çatladığını düşünerek baya iyi değerlendirdik :)) bakalım nolcak
10 un üstü iyi diyolar canım laboratuvar aralığı ne peki o da önemli. Senin kaç çıktıHadi bakalm hayrlisi kuzum bnde progestan verdm ama sonucumdan anlamiom en az kac olmasi lazm tatlm bilion mu
Canim hayit tohumunu kullanirken klomende kullandinmi ayni zamandaBnde gecen ay klomen kullandim gunde 2 tane ama gelismedi yumurtam.. doktor bna hic iliskdn bahsetmesi bilee.. sonra arkadsn tavsiyesiyle hayiti suydum ve gunde 2 defa ac karnina yemeklerdn 20 dk once cay gibi demleyip ictim.. 1 haftadir adet sancisi cekiom belim ve kaaiklarim ck fenaa.. kan verdm ptsi sonucu alcam insss. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Hayirli saglikli evlatlar nasp etsn ins
Yok cnm klomenden sonra kullandimCanim hayit tohumunu kullanirken klomende kullandinmi ayni zamanda
Kan testı yaptım sonuc. 0.4,0 cıktı galiba negatıf annemde suphelı yukselıryuksdıyor ama sence