Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bence bu cok garip. anormal bi tuylenme yok. sivilce ergenlikte bile olmadi yine yok. saçım dokulur ama o degere gore kel olmam gerekirdi herhalde. ki ferritinim falan da eksik sirf bundan bile dokulur sac. bilemiyorum cok garip
Benim tüylenmem var baya onun saçım çok :)) sivilce yok :)

Ben daha once cok test yaptim yanildim kanda cikmadi kendimide esimide simdi umutlandirmak istemiyorum acikcasi yarin bi test alip deneyim.oyle gideyim 5 yilda cok hayal kirikligi
İlginç. Normalde idrar da çıkmaz kan d çıkar. Gittiğinizde bu durumu da sorun isterseniz neden böyle oluyo acaba

Kızlar amh testim 5 çıktı laboratuvar aralığı 1-10. Aralığa göre normal ama nette okuduklarımda 2-4 arası diyo. Pcosluyuö ben o yüzden bu kadar aklıma takılıyor. Ne diyosunuz?
Canim benim de amh degerim 7 cikmisti, ortalamanin uzerindeydi. Olacagi varsa hic onlara bakmaz canim seninki bana gore yine iyi.

Ben de test yaptigimda yarim saat sonra silik cizgiz cikmisti, sonra erken gebelik testi yaptm ertesi sabah aninda belirmisti. Hamile degilsen o ikinci cizgi asla gorunmez aslinda. Adetin gecikince 1 kere daha kan testi ver daha net olur insallah.

Ben de test yaptigimda yarim saat sonra silik cizgiz cikmisti, sonra erken gebelik testi yaptm ertesi sabah aninda belirmisti. Hamile degilsen o ikinci cizgi asla gorunmez aslinda. Adetin gecikince 1 kere daha kan testi ver daha net olur insallah.
Insallah oyledir 5 yildir bekliyorum aslina bakilirsa cokta umudum yok ama

Sağol canım nasıl gidiyo hamilelik ? Senin hangi referans aralığıydı hatırlıyo musun ?
Alhamdulllah iyi cok shukur, sikintlar oluyor ama hepsne deger diyor insan. Ben de nternetten bakmistim 4 e kdr iyi diye okumustum, yani anladigim kadaryla amd degeri yumurtaliklardaki sayiyi veriyor. Biz pkolularda yumurta fazlaligi oldugu icin yuksek cikiyor. Bnm yumurta takibi yapilirken her yumurtalikta 7 yumurta vardi ultrasonda bi ara bir tarafta 10 bile olmustu. o yuzden sikinti cekiyoruz ya.

Normal değerler laboratuvardan laboratuvara değişyo canım benim 5 çıktı ama normal aralık 1 ile 10 arası diyo mesela

Hyr kullanmadim sadece şeker ilaci versi sadece oda migde agrisi bulanti yapti 10 gün içtim biraktim
Canim senin yasin ileri ise keske doktorun seker laci ile seni oyalamasa. Ben de kullandim ve devam edemeden birakmistim sheker ilacini cok agir geldi. Doktorunu biraz sikistirsan ciddi bi sekilde tedaviye baslasa. Beni de kac ay klomenle oyaladilar, klomene cvp vermedigimi goordukleri halde. Tup bebek merkezinde cok iyi bi doktor buldum ama direk soyledim ben tup bebek icin gelmedim bana yardim edin diye. Yumurta ve hormon takibi yapip ona gore ilac verdiler. Yumurta buyumeye basladi ve catlatma igneye ihtiyac duymadan catladi. Ilk ay hersey yolunda gtmesine ragmen olmadi. Ben de adet olunca hmn rahim filmi cektrdim ve yine devam ettik ve o ay tutdu cok shukur. Pkoluysan olmayacak diye bsy yok, olacak insallah. Ama doktorun dogru olmasi onemli.

Masallah rabbim.kucagina almayida nasip eysin insallah. Ben nisanin ilk haftası tup bebek tedavisine baslayacagim zaten baska caresi yok 5 yildir bekliyorum yasta gecti bakalim hakkimda hayirlisi artik

Masallah rabbim.kucagina almayida nasip eysin insallah. Ben nisanin ilk haftası tup bebek tedavisine baslayacagim zaten baska caresi yok 5 yildir bekliyorum yasta gecti bakalim hakkimda hayirlisi artik
Amin canim, bi bakarsin tup bebek icin tedavi olurken kendiliginden oluverir, bellisi olmaz. Allah yardimciniz olsun.

1 senelik evliyim başından beri korunmuyoruz kasım ayında tedavi görmeye başladım 25 yasındayım 5 in altındaki değerler negatif oluyo canım maalesef
Yani başta 0 ve 5 arası değilde 5 sen yüksek olması gerekiyor
canım benim çok teşekkür ederim içimi aydınlattın Ama kanda çıkmadığı için kana bulaşmadan idrara geçmez diyorlar ya hani onun için moralim baya bi bozuk sen kan testi yaptırmışmıydın canım ?

ben ertes hmn yaptirmistm ve adetim de 1 ya 2 gun gecikmisti, degerim 300 cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…