- 11 Kasım 2017
- 279
- 135
- 33
Bozuk galiba varsa bi tane daha yapın
İnş iyi bi şeydir:) klomene cevap vermiyo benim yumurtalar aşılamaya geçilebilir hsg den sonra muhtemelen doktor elinde tüm testlerin olmasını istiyo
Canim sogan kurunu miyomlular yapamiyor daha cok bbuyutuyir cunkuBen bekarım.Saraçoğlunun sitesinden aldım.2 gün içtim Saraçoğlunun müşteri temsilcisiyle görüştüm bırakın dedi.Cumartesi doktora gittim miyomum çok hızlı büyümüş haftaya salı günü kontrole gideceğim yeniden.Benim miyom 3 cm büyük olduğu için sanırım bende ters etki yaptı
Bozuk galiba varsa bi tane daha yapın
Evet bu ilaca pkolular icin mucize diyorlar kiloda verdiriyor yumuryalarada iyiymişbence bırakma yeniden basla. ben de kullanamazdım eskiden. bikac kere baslayip kullanamadigim icin ilaca karsi da kosullanmistim gorunce midem bulaniyordu. ve eski doktorum 3 gun bir tane sonra iki tane kullan derdi. en son gittigim doktor 10 gun 1 sonra 2ye cikar alışsın vucudun dedi. 15 gundur falan kullanıyorum 2ye de cikardim diyare oliyo ama günlük hayati bozcak sekilde degil. dozda degisiklige giderek yeniden baslayabilirsin. etkili bir ilac oldugunu soyluyorlar
İki ilacı da kullanıyorum :) regl düzenleme acısından fayda görüyo gibiyim. 3 4 doktor gezdim en son burada karar kıldımbaska doktora gitsene? cok guveniyomusun doktoruna? klomen cvp vermiyosa femera falan diyolar daha etkiliymis ona gecebilirsin asilamadan once. ben hemuz o tarz tedavilere baslamadim ama saglam bi pkoyum kesin ben de cvp vermem
not1: metformin icerikli bi ilac kullaniyormusun? seker ilaci yani.
not 2: inofolic kullaniyor musun?
Peki tamam bencede bozukBozuk galiba varsa bi tane daha yapın
İki ilacı da kullanıyorum :) regl düzenleme acısından fayda görüyo gibiyim. 3 4 doktor gezdim en son burada karar kıldım
Benim 3 ayda falan oluyodu etkisi oldu sabret daha yeni başlamışsın ilaçlara birkaç aya etki edertamam ozaman :) doktora guvenmek onemli. beni duzenleyen bisey icat edilmedi sanirim henuz
15 gun oldu baslayali da.. en son ocak 24 ya da subat 7de oldum. o arada acaip bisey oldu. doktor regl olmussun rahim duvsri cok ince dedi.
hala olmadim. d.k hapi ya da progestoron falan kullanmadan olmuyorum ben
Benim 3 ayda falan oluyodu etkisi oldu sabret daha yeni başlamışsın ilaçlara birkaç aya etki eder
Eki Görüntüle 2122168 kizlar bunuda simdi yaptim buda bozuk ne sacmalik bu böyle
İdrarı 3 damla damlatın biraz fazla damlatmış olabilir misiniz?Eki Görüntüle 2122168 kizlar bunuda simdi yaptim buda bozuk ne sacmalik bu böyle
Testosterona hiç bakmadılar biliyo musun :)) lh 8.5 fsh 5.8 tsh 1 77 prolaktin 15bakalım hayirlisi :) benim icin kritik degil igrenc bi rahtlik icindeyim.. testosteron dillere destan.. lh da o bicim :)) senin bu degerlerin nasil kac cikiyor?
bence iyi lh la fsh arasinda daglar yok :)Testosterona hiç bakmadılar biliyo musun :)) lh 8.5 fsh 5.8 tsh 1 77 prolaktin 15
Idrari 3 damla yaptim amaİdrarı 3 damla damlatın biraz fazla damlatmış olabilir misiniz?
Tüylenme var mı sende debence iyi lh la fsh arasinda daglar yok :)
soyle diyim kadinlarda testosteron ust sinir 1.97 diye benim 5.1 cikti
erkeklerde alt deger 4. resmen normal erkek aralığında ya :)))
Yani 2. Çizgi de gözükyo aslında aradaki kırmızılık olmasa var dicem bi daha kan versenize hatta gidebilyosanız acile gidin hemenIdrari 3 damla yaptim ama
Tüylenme var mı sende de
Ben daha once cok test yaptim yanildim kanda cikmadi kendimide esimide simdi umutlandirmak istemiyorum acikcasi yarin bi test alip deneyim.oyle gideyim 5 yilda cok hayal kirikligiYani 2. Çizgi de gözükyo aslında aradaki kırmızılık olmasa var dicem bi daha kan versenize hatta gidebilyosanız acile gidin hemen