Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İnş iyi bi şeydir:) klomene cevap vermiyo benim yumurtalar aşılamaya geçilebilir hsg den sonra muhtemelen doktor elinde tüm testlerin olmasını istiyo

baska doktora gitsene? cok guveniyomusun doktoruna? klomen cvp vermiyosa femera falan diyolar daha etkiliymis ona gecebilirsin asilamadan once. ben hemuz o tarz tedavilere baslamadim ama saglam bi pkoyum kesin ben de cvp vermem
not1: metformin icerikli bi ilac kullaniyormusun? seker ilaci yani.
not 2: inofolic kullaniyor musun?

Canim sogan kurunu miyomlular yapamiyor daha cok bbuyutuyir cunku

Evet bu ilaca pkolular icin mucize diyorlar kiloda verdiriyor yumuryalarada iyiymiş

İki ilacı da kullanıyorum :) regl düzenleme acısından fayda görüyo gibiyim. 3 4 doktor gezdim en son burada karar kıldım

İki ilacı da kullanıyorum :) regl düzenleme acısından fayda görüyo gibiyim. 3 4 doktor gezdim en son burada karar kıldım

tamam ozaman :) doktora guvenmek onemli. beni duzenleyen bisey icat edilmedi sanirim henuz
15 gun oldu baslayali da.. en son ocak 24 ya da subat 7de oldum. o arada acaip bisey oldu. doktor regl olmussun rahim duvsri cok ince dedi.
hala olmadim. d.k hapi ya da progestoron falan kullanmadan olmuyorum ben

Benim 3 ayda falan oluyodu etkisi oldu sabret daha yeni başlamışsın ilaçlara birkaç aya etki eder

Yani 2. Çizgi de gözükyo aslında aradaki kırmızılık olmasa var dicem bi daha kan versenize hatta gidebilyosanız acile gidin hemen
Ben daha once cok test yaptim yanildim kanda cikmadi kendimide esimide simdi umutlandirmak istemiyorum acikcasi yarin bi test alip deneyim.oyle gideyim 5 yilda cok hayal kirikligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…