negatif cikti canım hala olmadim ve bugunki testim yine silik cok sacma
Negatifne yaptin kan verdin mi?
doktor ne diyordu hormonlar vs ne durumda ?Negatif
Pko var diyor baska birsey demiyor nisanın ilk haftası tüp bebek tedavisine baslayacagiz diyette yapiyorum dr kilo ver dedi 2 aydirda adet olmadim
Evet aynen bende hem.kilo cok hem.pko var hemde yas ileri umutsuz vakayim benklomen vs kullandin mi direk tup bebek mi? kiloya onem veriyolar kesinlikle. zayiflayinca kendiliginden de olabilir diyolar.
Hyr kullanmadim sadece şeker ilaci versi sadece oda migde agrisi bulanti yapti 10 gün içtim biraktimklomen vs kullandin mi direk tup bebek mi? kiloya onem veriyolar kesinlikle. zayiflayinca kendiliginden de olabilir diyolar.
Hyr kullanmadim sadece şeker ilaci versi sadece oda migde agrisi bulanti yapti 10 gün içtim biraktim
Kızlar amh testim 5 çıktı laboratuvar aralığı 1-10. Aralığa göre normal ama nette okuduklarımda 2-4 arası diyo. Pcosluyuö ben o yüzden bu kadar aklıma takılıyor. Ne diyosunuz?
Herkese merhaba ben adetimden bir hafta önce test yaptım pozitif çizgisi 3 4 saat sonra belirlendi persembe günü yaptım 2 saat sonra çıktı dün yaptığım test yarım saat 1 saat sonra çıktı yarın adet olmam gerekiyor pko hastasıyım klomen kullandım bu ay bugün kan testi yaptırdım 0.55 çıktı acaba böyle olup hamile olan var mı
Evet bende öyle tahmin ediyorum ama kan testi bir kaç gün sonra yükselir mi diye de ümitleniyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zorhicbir fikrim yok maalesef. ama test negatifse o çizgi kendilig8nden olabiliyor saatler sonra diye biliyorum. negatif olabilir yani.
Lab aralı 1-10. Pcos var kesin yani ama yine de istedi doktor belki derecesini anlamak içindir. Daha göstermedim doktora. 27 yaşındayımlabratuvar olcutleri farklidir belki. doktora gosterdin mi sonuclari? pko oldugun halde neden amh istediki yaş mi buyuk biraz? ya da tam.emin degilmiydi pko oldugundan?
Evet bende öyle tahmin ediyorum ama kan testi bir kaç gün sonra yükselir mi diye de ümitleniyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor
Lab aralı 1-10. Pcos var kesin yani ama yine de istedi doktor belki derecesini anlamak içindir. Daha göstermedim doktora. 27 yaşındayım
İnş iyi bi şeydir:) klomene cevap vermiyo benim yumurtalar aşılamaya geçilebilir hsg den sonra muhtemelen doktor elinde tüm testlerin olmasını istiyobilemedimki. ama normal bence deger. normal aralikta ama belki yine de pko oldugun icin daha yuksek cikabilirdi. bu iyi bisey olabilir :) sonucu paylss bizimle.merak ettim