Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Pko var diyor baska birsey demiyor nisanın ilk haftası tüp bebek tedavisine baslayacagiz diyette yapiyorum dr kilo ver dedi 2 aydirda adet olmadim

Pko var diyor baska birsey demiyor nisanın ilk haftası tüp bebek tedavisine baslayacagiz diyette yapiyorum dr kilo ver dedi 2 aydirda adet olmadim

klomen vs kullandin mi direk tup bebek mi? kiloya onem veriyolar kesinlikle. zayiflayinca kendiliginden de olabilir diyolar.

Kızlar amh testim 5 çıktı laboratuvar aralığı 1-10. Aralığa göre normal ama nette okuduklarımda 2-4 arası diyo. Pcosluyuö ben o yüzden bu kadar aklıma takılıyor. Ne diyosunuz?

Hyr kullanmadim sadece şeker ilaci versi sadece oda migde agrisi bulanti yapti 10 gün içtim biraktim

bence bırakma yeniden basla. ben de kullanamazdım eskiden. bikac kere baslayip kullanamadigim icin ilaca karsi da kosullanmistim gorunce midem bulaniyordu. ve eski doktorum 3 gun bir tane sonra iki tane kullan derdi. en son gittigim doktor 10 gun 1 sonra 2ye cikar alışsın vucudun dedi. 15 gundur falan kullanıyorum 2ye de cikardim diyare oliyo ama günlük hayati bozcak sekilde degil. dozda degisiklige giderek yeniden baslayabilirsin. etkili bir ilac oldugunu soyluyorlar

Kızlar amh testim 5 çıktı laboratuvar aralığı 1-10. Aralığa göre normal ama nette okuduklarımda 2-4 arası diyo. Pcosluyuö ben o yüzden bu kadar aklıma takılıyor. Ne diyosunuz?

labratuvar olcutleri farklidir belki. doktora gosterdin mi sonuclari? pko oldugun halde neden amh istediki yaş mi buyuk biraz? ya da tam.emin degilmiydi pko oldugundan?

Herkese merhaba ben adetimden bir hafta önce test yaptım pozitif çizgisi 3 4 saat sonra belirlendi persembe günü yaptım 2 saat sonra çıktı dün yaptığım test yarım saat 1 saat sonra çıktı yarın adet olmam gerekiyor pko hastasıyım klomen kullandım bu ay bugün kan testi yaptırdım 0.55 çıktı acaba böyle olup hamile olan var mı

Herkese merhaba ben adetimden bir hafta önce test yaptım pozitif çizgisi 3 4 saat sonra belirlendi persembe günü yaptım 2 saat sonra çıktı dün yaptığım test yarım saat 1 saat sonra çıktı yarın adet olmam gerekiyor pko hastasıyım klomen kullandım bu ay bugün kan testi yaptırdım 0.55 çıktı acaba böyle olup hamile olan var mı

hicbir fikrim yok maalesef. ama test negatifse o çizgi kendilig8nden olabiliyor saatler sonra diye biliyorum. negatif olabilir yani.

hicbir fikrim yok maalesef. ama test negatifse o çizgi kendilig8nden olabiliyor saatler sonra diye biliyorum. negatif olabilir yani.
Evet bende öyle tahmin ediyorum ama kan testi bir kaç gün sonra yükselir mi diye de ümitleniyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor

labratuvar olcutleri farklidir belki. doktora gosterdin mi sonuclari? pko oldugun halde neden amh istediki yaş mi buyuk biraz? ya da tam.emin degilmiydi pko oldugundan?
Lab aralı 1-10. Pcos var kesin yani ama yine de istedi doktor belki derecesini anlamak içindir. Daha göstermedim doktora. 27 yaşındayım

Evet bende öyle tahmin ediyorum ama kan testi bir kaç gün sonra yükselir mi diye de ümitleniyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor

amin.. yas kac? cok oldu mu tedviye başlayalı?
ben hcg testinu de anlamiorm. bende hic o tarz degerler yazmiyor. gebelik icin degil de rutin kontrol icin yatırmıştım ennson. bi kere <0.5 ya da 0.1 diyodu. bi gun sonra baska hastanede <1.20 diyo. niye net bi degerim yok. ikinci hastanede en dusuk deger <1.20 diye mi cikiyoduki. ay ya da hamilemiyim yanlislikla:KK70: bidaha da baktirma geregi duymadim

Lab aralı 1-10. Pcos var kesin yani ama yine de istedi doktor belki derecesini anlamak içindir. Daha göstermedim doktora. 27 yaşındayım

bilemedimki. ama normal bence deger. normal aralikta ama belki yine de pko oldugun icin daha yuksek cikabilirdi. bu iyi bisey olabilir :) sonucu paylss bizimle.merak ettim

1 senelik evliyim başından beri korunmuyoruz kasım ayında tedavi görmeye başladım 25 yasındayım 5 in altındaki değerler negatif oluyo canım maalesef

bilemedimki. ama normal bence deger. normal aralikta ama belki yine de pko oldugun icin daha yuksek cikabilirdi. bu iyi bisey olabilir :) sonucu paylss bizimle.merak ettim
İnş iyi bi şeydir:) klomene cevap vermiyo benim yumurtalar aşılamaya geçilebilir hsg den sonra muhtemelen doktor elinde tüm testlerin olmasını istiyo

20180310_233123.jpg

X