- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
Anladin mi yumurtlama akıntısı olduğunu günde kaç kere kullandın aç mi tok muAdet olunca başladım canım 14 gün falan kullandım akıntım çok erken başladı sanki ilaç kullanmışım gibi oldu şok oldum ama hemen bırakmadım macunu 14 güne tamamladım nolur nolmaz diye. Bende pko yok ama enfeksiyon problemi yaşadım 3 senedir bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah :)
Anladım çünkü daha önce ilaç iğne tedavisi gördüğümde de geliyordu aynı akıntıdan normalde de geliyor her ay. Günde 2 kez yemeklerden 10 dk önce yedim aç karnına. Zaten sitesinde yazıyor ayrıntılı. Bol su içtim yürüyüş yaptım macunun etkisini artırıyormuş. Bakalım bugün yarın adet olmam lazım hesaplamalarıma göre hayırlısı inşallahAnladin mi yumurtlama akıntısı olduğunu günde kaç kere kullandın aç mi tok mu
İnsallah olmazsın canim güzel haberler verirsinAnladım çünkü daha önce ilaç iğne tedavisi gördüğümde de geliyordu aynı akıntıdan normalde de geliyor her ay. Günde 2 kez yemeklerden 10 dk önce yedim aç karnına. Zaten sitesinde yazıyor ayrıntılı. Bol su içtim yürüyüş yaptım macunun etkisini artırıyormuş. Bakalım bugün yarın adet olmam lazım hesaplamalarıma göre hayırlısı inşallah
Oldum canım malesef hayırlısı yılmak Yok macuna devamİnsallah olmazsın canim güzel haberler verirsin
Pko değil misin nasıl gününden şaşmıyor ki ?Oldum canım malesef hayırlısı yılmak Yok macuna devam
Yok canım pko değilim macunun ismini yazınca bu forum çıktı ondan yazdım buraya. Ama pko olanların da adetini getiriyormuş bu macun sen baktın mı instagramdanPko değil misin nasıl gününden şaşmıyor ki ?
Normalde adetin 3.günü başlanıp 5 gün kullanılıyor ilaç. Yumurta gerekli olgunluğa erişince de (yaklaşık 10 gün sürüyor) iğne veriliyor. Tamamen yumurtalıklarının verdiği cevaba bağlı bu söylediklerim doktor kendisi karar veriyor şu kadar sürer demek yanlış bünye meselesi. Hayırlısı olsun hakkınızda :)arkadaslar merhaba bisey sormak istiyorum ben pko luyum yimurtlama takibine alijicam aca kac gun ilac kullanilio catlama ignesi veriliyir ortalama adetin birinci gununden kacinci gunune kadar suruyor lutfen cvp verin
cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icin benim esim yurt dusinda benim vizem cikmadigi icin istanbuldayim martin 3.de gelicek bu aralar adet olucam ama 10gunse bosa kullanmis olucam sanirim hayirlisi insallah cok istiyorum bebek sahibi olmak insallah olurNormalde adetin 3.günü başlanıp 5 gün kullanılıyor ilaç. Yumurta gerekli olgunluğa erişince de (yaklaşık 10 gün sürüyor) iğne veriliyor. Tamamen yumurtalıklarının verdiği cevaba bağlı bu söylediklerim doktor kendisi karar veriyor şu kadar sürer demek yanlış bünye meselesi. Hayırlısı olsun hakkınızda :)
Rica ederim. Aynen mart adetinizde gidersiniz doktora o zaten gerekli tedaviyi uygular. Adetin 2.veya 3.günü gidersiniz ona göre başlar. Hayırlısı olsun bu yolda fazla oyalanmadan alın inşallah bebeğinizi kucağınıza:)cok tesekkur ederim cvp verdiginiz icin benim esim yurt dusinda benim vizem cikmadigi icin istanbuldayim martin 3.de gelicek bu aralar adet olucam ama 10gunse bosa kullanmis olucam sanirim hayirlisi insallah cok istiyorum bebek sahibi olmak insallah olur
KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUMKadınlara özel macun kullanan var mı instagramda var clife
Canim gecmis olsun. Oncelikle bu enfeksiyon ve mantarin her ay tekrarladigi için eshinle beraber tedavi olman gerekiyor diyen doktor olmadimi? Ikiniz de aynı anda tedavi olursanız tekrarlamaz. Polikistik over tedavisi için neden 1 yyl dedi anlamadım ama çocuk için en az 6 ay bekliyorlar ya da 1 yıl bekleyenlerde var , hiçbir tedavisiz belki hamile kalabilirsin diye. Ben turkiyede olmadigim için doktor oneremem ama başka doktora gidersen istersen 1 yıl oldu dersin hemen tedaviye başlamak istiyorsan. Ama tedaviler hep hormon ilaçlar, istersen önce bi doğal yöntemler dene, Saracoglunun kurlerini bi kaç ay, bide ovulasyon testi kullanıp her ay yumurtlama zamanını yakalayarak ilişki olursa çocuk şansı daha artar.KızlarAllah rızası ıcın bana bi akıl verin ben 6 aylık evlıyım evlılıgım her ayında kadın doguma gıtmısımdır ya enfeksıyondan yada mantardan , en son 3 hafta once mantar oldum kosuyolu medıpolde perıhan doktor var muane ettı smear aldı mantarı bı sekılde benden temızledı cok sukur ıyıyım ama 4 gun once gıttım bana adetlerın duzenlımı dedı bende evet hocam 33 gunde olurum dedı bana polıkever kıst gprdum ama daha yasın genc ve yenı evlısın eger 1 yıl deneyıp cocugun olmazsa gel dedı bende hocam yumurtada kıst var sonucta tedavı edelım kı ılerlemesın dedım yok 1 yıl olsun oyle dedı ben korktum agladım hatta ya anlam veremıyorum yenı evlıyım dıye bana tedavı vermedı baska doktora gıtmek ıstıyorum nolur yardım edın anne olmak ıstıyorum hanı gec olsun sorun degıl ama erken tanıyla varsada kurtulım sogan kurune basladım adet oldum bugun bu ay kullanıcam tekrar gıdıcem onerısı olan var mı ? Hangı doktora gıdeyım
Cevap verdıgın ıcın Allah razı olsun eşımde kremkullandı eslı tedavıye gerek duymadı doktor sabah ve aksam sogan suyu ıcıyorum ve sabah aksam hayıt tohumunu kaynatıp ıcıyorum hayıt tohumu ıcıp hamıle kalanlar varmıs bırde tek carem maydonoz süt buharına oturcam eger deneyıp de 3 ay kalmazsam 9 aylılken gıdıp tedavı ıstıcem Rabbım hayrlısını versınCanim gecmis olsun. Oncelikle bu enfeksiyon ve mantarin her ay tekrarladigi için eshinle beraber tedavi olman gerekiyor diyen doktor olmadimi? Ikiniz de aynı anda tedavi olursanız tekrarlamaz. Polikistik over tedavisi için neden 1 yyl dedi anlamadım ama çocuk için en az 6 ay bekliyorlar ya da 1 yıl bekleyenlerde var , hiçbir tedavisiz belki hamile kalabilirsin diye. Ben turkiyede olmadigim için doktor oneremem ama başka doktora gidersen istersen 1 yıl oldu dersin hemen tedaviye başlamak istiyorsan. Ama tedaviler hep hormon ilaçlar, istersen önce bi doğal yöntemler dene, Saracoglunun kurlerini bi kaç ay, bide ovulasyon testi kullanıp her ay yumurtlama zamanını yakalayarak ilişki olursa çocuk şansı daha artar.
Rica ederim canim. Bide hormon testi icin kan tahlili yaptirip ona gore aslanpencesi kuru uygulayabilirsin. Adetin duzenliyse Insallah cok ugrastirmaz seni bebisin. Benim cok duzensizdi 5 ayda 1 gelirdi, 2 senemi aldi benim.Cevap verdıgın ıcın Allah razı olsun eşımde kremkullandı eslı tedavıye gerek duymadı doktor sabah ve aksam sogan suyu ıcıyorum ve sabah aksam hayıt tohumunu kaynatıp ıcıyorum hayıt tohumu ıcıp hamıle kalanlar varmıs bırde tek carem maydonoz süt buharına oturcam eger deneyıp de 3 ay kalmazsam 9 aylılken gıdıp tedavı ıstıcem Rabbım hayrlısını versın
Merhaba canım bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğal yollamı hamile kaldın yoksa herhangi bir tedavi gördünmü maalesef benimde adetlerim senede 1 yada 2 kez geliyor ilaçsız olamıyorum neler yaptın yardımcı olurmusunRica ederim canim. Bide hormon testi icin kan tahlili yaptirip ona gore aslanpencesi kuru uygulayabilirsin. Adetin duzenliyse Insallah cok ugrastirmaz seni bebisin. Benim cok duzensizdi 5 ayda 1 gelirdi, 2 senemi aldi benim.
Amin canim, Allah bekleyen herkese nasip etsin. Ben bi kaç çeşit tedavi yollari denedim. Kürleri yaptım. Ama en son olarak tüplerimi kontrol ettirmistim ve Gonal F 75 göbekten igne vuruldum. O ay da hamile kaldim çok shukur. Ama daha öncesinde Klomen, Femara ilaçları da kullanmıştım. Klomen ile yumurtalar hic büyümedi ama femara ile guzel büyüdüler 5 gün yarim tablet kullandigim halde ama yine gebelik gerçekleşmemişti. Sonrasında ki ay ishte son olarak tüplere de bi baktirayim dedim, onlar da açık cıktı çok shukur. Ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü tüp kontrolünden hemen sonra hamile kalan cok diye okudum. Ilaclari kullanirken de hep incir kuru ve havuc kuru uyguladim. Son 2 adetimde yumurtalar guzel büyüyüp kendiliğinden çatladılar. Bide bol bol dua canim. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Merhaba canım bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğal yollamı hamile kaldın yoksa herhangi bir tedavi gördünmü maalesef benimde adetlerim senede 1 yada 2 kez geliyor ilaçsız olamıyorum neler yaptın yardımcı olurmusun
Zor ya çok yorucu canım ben gonal f vuruldum ama yan etki oldu yumurtam aşırı büyüdü ve torsiyon oldu 40 gün hastanede yattım ekim ayına kadar uğraşcam kürlerle baktım olmadı tüp bebeğe geçcez canım şuan glifor inofolic combi ve soğan kürü uyguluyorum bide yumurta kalitesi için polen arı sütü rabbim verir inşallahAmin canim, Allah bekleyen herkese nasip etsin. Ben bi kaç çeşit tedavi yollari denedim. Kürleri yaptım. Ama en son olarak tüplerimi kontrol ettirmistim ve Gonal F 75 göbekten igne vuruldum. O ay da hamile kaldim çok shukur. Ama daha öncesinde Klomen, Femara ilaçları da kullanmıştım. Klomen ile yumurtalar hic büyümedi ama femara ile guzel büyüdüler 5 gün yarim tablet kullandigim halde ama yine gebelik gerçekleşmemişti. Sonrasında ki ay ishte son olarak tüplere de bi baktirayim dedim, onlar da açık cıktı çok shukur. Ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü tüp kontrolünden hemen sonra hamile kalan cok diye okudum. Ilaclari kullanirken de hep incir kuru ve havuc kuru uyguladim. Son 2 adetimde yumurtalar guzel büyüyüp kendiliğinden çatladılar. Bide bol bol dua canim. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
İncir ve havuç kürünün faydasını gördünmü tarif edermisin eğer zahmet olmazsa nasıl kaçgün yaptınAmin canim, Allah bekleyen herkese nasip etsin. Ben bi kaç çeşit tedavi yollari denedim. Kürleri yaptım. Ama en son olarak tüplerimi kontrol ettirmistim ve Gonal F 75 göbekten igne vuruldum. O ay da hamile kaldim çok shukur. Ama daha öncesinde Klomen, Femara ilaçları da kullanmıştım. Klomen ile yumurtalar hic büyümedi ama femara ile guzel büyüdüler 5 gün yarim tablet kullandigim halde ama yine gebelik gerçekleşmemişti. Sonrasında ki ay ishte son olarak tüplere de bi baktirayim dedim, onlar da açık cıktı çok shukur. Ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü tüp kontrolünden hemen sonra hamile kalan cok diye okudum. Ilaclari kullanirken de hep incir kuru ve havuc kuru uyguladim. Son 2 adetimde yumurtalar guzel büyüyüp kendiliğinden çatladılar. Bide bol bol dua canim. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.