- 19 Aralık 2017
- 225
- 143
Canım önceki açtığın konuda da söylemiştim hamilesin bence kan ver yarın :) hadi gözün aydın :)Buda beklemiş hali kizlar
Insallah canım ilk fırsatta gitmeye çalışacağım ama bi iki günü bulabilir bi arada heyecan dan baya yere yazdım galiba konuştuğum arkadaşlarla paylAşmak için inanamadığım içinCanım önceki açtığın konuda da söylemiştim hamilesin bence kan ver yarın :) hadi gözün aydın :)
Ben kullanıyorum:)Kadınlara özel macun kullanan var mı instagramda var clife
kizlar bana yardim din. kızlar bende pko var kist de var. bugun adet basladi basladigi gibi sabredilmez aci saplandi. eskiden boyle olmazdi. katlanamiyorum cok kötü. sizde de böyle mi?? neler yapiyosunuz???ameliyat oldunuz mu. ben dayanamiyorum bu adet baslangic gunu acisina. yumurtaliklari aldirip bu dertten toptan kurtulasim var. ha bu arada cocugum yok. yas 30. olmuyor da zaten.
aaa alayim onu. teşekkür ederim canim. inşallah hamilesindir :) kan testi mi yaptircanCanım inofolic kombi iyi öneririm kullandığık ilk hafta lekelenmem oldu büyük 2 kistim düştü ve yumurtanın kalitesinide arttırıyor 4 . ayım şimde eder olmadım hamilelik belirtilerin var yarın bir test yapıcam dua edin
Lh yüksek olunca yumurtlama olmuyor mu ? Benim görüşüm uzak dur Doğum kontrol haplarından benden 1 ay önce evlenmişsinHerkese merhaba.. ben de birşey sormak istiyorum.. yıllardır çok sağlam pcoyum. Lh 18lerde 20lerde, ilaçsız adet olmam.. yillardir dogum kontrol hapı kullanıyorum..
6 ay once evlendim. Ve bu ay ilaçtan sıkılıp bıraktim ve ne olacağını görmek istedim.. adet biteli 10 gün falan oldu ve sabah tuvalete gittiğimde kan gördüm.. gün boyu devam etti.. ama adet gibi değil, sadece sildiğim zaman görüyorum..
Eskiden de d.k hapini birakirdim bazen ama hic boyle bisey yasamamistim. En kisa zamanda doktora gitcem. Fikri olan var mi?
Ovulasyon kanaması olabilir mi vs dedim ama ben yumurtlamamki dedim :)
Kafama takıldı..
Ben de aldım kullanmadım daha :)Ben kullanıyorum:)
Lh yüksek olunca yumurtlama olmuyor mu ? Benim görüşüm uzak dur Doğum kontrol haplarından benden 1 ay önce evlenmişsin
hemen hemen sorunlarimiz ayni bende doktora gittiğim de dogum kontrol hapı verip yolladılar kilo aldığımdan dolayı bozulmuştu adetlerim sık oluyordum kilo vermeye başladım o sırada soğan kürü kullandım lh düşsün diye de testere disli aslanpencesi kullandım ama düşmedi lh
Adetlerim bu aralar düzgün bırak ilacı falan doğal yolları dene vücuda çok zararı var o ilaçların
Ovulasyon kanaması duymadım hic pko olduğun icin ara kanamalar normal benim de oluyordu
İliskiden sonra da olabiliyor kanama
Kilo vermeye çalış hem adetlerin düzelir hem de çocuk sahibi daha kolay olursunEvet ilişki de vardi kanama olduğu günün akşamı. Ben çok şaşırdım ilk defa oldu.. ilaç kullanmadan olmuyorum ben adet.. ara kanama da hiç yaşamadım.. kilo da maşallahı var artık.. rahim ağzı yarası miyom her şey geliyor aklıma.. sebep pko olsun yine, pkoya alışığım :) aslan pençesi, soğan kürü denedim sonuç alamadım.
Ovulasyon kanaması olabiliyormuş araştırdım da ovulasyon kim ben kim :')
Kilo vermeye çalış hem adetlerin düzelir hem de çocuk sahibi daha kolay olursun
Evlendikten sonra kilo aldın mı
Ben 10 kilo almıştım 4 ay içindeBirkaç kilo almış olabilirim evlendikten sonra çok almadım. Daha ideal bir kilodayken de adet olmuyordum ben
Ben 10 kilo almıştım 4 ay içinde
Bekarken düzensizdi çok adetlerim 3 ay 6 ay da falan
evlendikten sonra her ay oluyorum düzeninde olmasada
Benimki de öyle duzene girdi galibaIşte evlendikten sonra düzene giriyor diyenler duydum bu ay oyuzden de merak edip bıraktım ilacı. Kaç kilosun şuan ve boy? Bana göre iyisin ilaçsız üc beş kere adet olmuşumdur.