Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Jinekolojik muayeneyi aksatmamak gerek doktorum ole soyledi pko var bende kistlerim çoğalmış iki yunurtaliktada 65 gun sonra adet gordm ve dogru doktora gittim pkolu bayanlar bu tarz durumlarda gebelikte takviye gerekir dedi doktor bnm durumumda kendiliğinden olsmasi zorms cunki yunurtalar buyumuo
Klomene basladm 5.gun 12 gun gecti tan olarak buyumemis dedi 2 gun sora gttm catlama ignesini oyle vurdu hatta bikac gun daha ilaci uzatsaydik daha iyi olr demisti catlama ignesinden 36 saat sora tam 14 subatta iliskiye başlayıp 3gun devam et bu 3gun cok onemli dedi suan 3cu gunum
Yumurta catladiktan sonra 24 saat yasiyor diye biliyorum hala kasiklarima sanci giriyor gecmedi catladi yada gecmi catladi bilemiyorm ins adetin gecikir ve gelirsin dedi bekleyip.gorecegiz umudumuzu kaybetmeyelm ha bu arada havuza girdim bi kac gun tatil yaptm doktor sakinca yok sicak sudan uzak dur dedi ins havuz yan etki yapmamistir dollenip dollenmedgini merak ediyorum suanda

Zor ya çok yorucu canım ben gonal f vuruldum ama yan etki oldu yumurtam aşırı büyüdü ve torsiyon oldu 40 gün hastanede yattım ekim ayına kadar uğraşcam kürlerle baktım olmadı tüp bebeğe geçcez canım şuan glifor inofolic combi ve soğan kürü uyguluyorum bide yumurta kalitesi için polen arı sütü rabbim verir inşallah
Evet çok zor süreç, özellikle kadınlar için psikolojik açıdan çok zor süreç. Ama yılmamak umudunu yitirmemek lazim. Benim eşim tüp bebek istemediği için ben sadece doğal yolla hamile kalmaya çalışmalıydım. Ari sütü polen karışımı ben de kullandım. Incir kurunu şimdi tam hatırlamıyorum kaç gün yaptım ama 8 tane inciri 1 litre suda kaynatim sabah 1 bardak akşam 1 bardak olarak gün içinde tükettim. Sonra da 4 ya 5 gün havuç kuru yaptım. Saraçoğlu videolarını izlemistim sen de bi bak youtubedan. Benim her tarafta 7 yumurta vardı en son ama 1 tanesi büyüdü sadece. Bizim sorunumuz da bu zaten fazla yumurta olmasından dolayı onlar sıkışıp büyüyemiyorler ve yumurtlamıyoruz ve dolayısıyla adetimiz gecikiyor. Allah seninde yardımcın olsun, bu zor yolda kolaylık versin.

Evet çok zor süreç, özellikle kadınlar için psikolojik açıdan çok zor süreç. Ama yılmamak umudunu yitirmemek lazim. Benim eşim tüp bebek istemediği için ben sadece doğal yolla hamile kalmaya çalışmalıydım. Ari sütü polen karışımı ben de kullandım. Incir kurunu şimdi tam hatırlamıyorum kaç gün yaptım ama 8 tane inciri 1 litre suda kaynatim sabah 1 bardak akşam 1 bardak olarak gün içinde tükettim. Sonra da 4 ya 5 gün havuç kuru yaptım. Saraçoğlu videolarını izlemistim sen de bi bak youtubedan. Benim her tarafta 7 yumurta vardı en son ama 1 tanesi büyüdü sadece. Bizim sorunumuz da bu zaten fazla yumurta olmasından dolayı onlar sıkışıp büyüyemiyorler ve yumurtlamıyoruz ve dolayısıyla adetimiz gecikiyor. Allah seninde yardımcın olsun, bu zor yolda kolaylık versin.
Aminn canım sağol inşallah

Rica ederim canim. Bide hormon testi icin kan tahlili yaptirip ona gore aslanpencesi kuru uygulayabilirsin. Adetin duzenliyse Insallah cok ugrastirmaz seni bebisin. Benim cok duzensizdi 5 ayda 1 gelirdi, 2 senemi aldi benim.
Canım benım ben 33 gunde adet olurum duzenlıdır aslında pko gordu dıye uzuldum ama baktımkı 4 ayda bır adet gorenlerın cocugu olmuyomus oyuzden artık kullanmıyorum ama hayıt tohumu adet duzensızlıge ıyı gelıyo sende kullan canım allah herkesın gonlume gore versın ya şafinin adıyla ıns

Kizlar merhaba uzun suredir adetlerim duzensizdi bir baslayinca bitmrk bilmiyordu 10-12 20 gun bile suruyordu pko tanisi kondu ben sok:oha:cocugum hemen oldu sadece dogum sonrasi sivilcelenme ve sac dokulmesi yasiyordum sizce bende hep var miydi sonradan mi cikti bu illet:rolleyes:

Kizlar merhaba uzun suredir adetlerim duzensizdi bir baslayinca bitmrk bilmiyordu 10-12 20 gun bile suruyordu pko tanisi kondu ben sok:oha:cocugum hemen oldu sadece dogum sonrasi sivilcelenme ve sac dokulmesi yasiyordum sizce bende hep var miydi sonradan mi cikti bu illet:rolleyes:
Canım banada pko denıldı ama doktor 6 aylık evlı oldugum ve 33 gunde adet gordugum ıcın cıddıye almadı bende ugrasıyorum Bebısın hayırlı olsun bence sac dokulmesı hormonal korkulcak bısı yok cunku dogumdan snra sacları dokulen ve dokulen sacın gerı cıkmasını cok gordum acaba kacıncı ayda hamıle kaldın sorması ayıp ne gıbı seyler yaptın

Canım banada pko denıldı ama doktor 6 aylık evlı oldugum ve 33 gunde adet gordugum ıcın cıddıye almadı bende ugrasıyorum Bebısın hayırlı olsun bence sac dokulmesı hormonal korkulcak bısı yok cunku dogumdan snra sacları dokulen ve dokulen sacın gerı cıkmasını cok gordum acaba kacıncı ayda hamıle kaldın sorması ayıp ne gıbı seyler yaptın
Canim hicbir sey yapmadim cunku bilmiyordum pko oldugumu korunmayi biraktimiz 6. Ayda hemen oldu.Dogumdan sonra birden cok kilo aldim ve inan ac geziyorum zar zor 3 ayda 5 kilo verdim ve en ufak bir seyde geri aliyorum dogum kontrol hapi ins duzenler.Allah sana da nasip bebis inan cocuk tedavisi hakkinda hic bilgim yok:110:

Canim hicbir sey yapmadim cunku bilmiyordum pko oldugumu korunmayi biraktimiz 6. Ayda hemen oldu.Dogumdan sonra birden cok kilo aldim ve inan ac geziyorum zar zor 3 ayda 5 kilo verdim ve en ufak bir seyde geri aliyorum dogum kontrol hapi ins duzenler.Allah sana da nasip bebis inan cocuk tedavisi hakkinda hic bilgim yok:110:
Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar 5 yıllık evliyim kendimi bildim bileli pko hastasiyim uzun yıllardır uğraşmama rağmen çocuk sahibi olamadım yaşımda ilerledi bat 3 gun gecti bugün gerçi hep düzensiz olurum ama sabah gebelik testi yaptim cok silik cift çizgi cıktı kan testi verdim lütfen bana dua edin bunu ihtiyacim var:dua: bu sayfa ve siz uğur getirin bana

Kızlar 5 yıllık evliyim kendimi bildim bileli pko hastasiyim uzun yıllardır uğraşmama rağmen çocuk sahibi olamadım yaşımda ilerledi bat 3 gun gecti bugün gerçi hep düzensiz olurum ama sabah gebelik testi yaptim cok silik cift çizgi cıktı kan testi verdim lütfen bana dua edin bunu ihtiyacim var:dua: bu sayfa ve siz uğur getirin bana

yas kac canim? fotosunu atsaydin keske buraya testin. iyi haberlerini bekliyoruz

37 yaşındayım olurmu bu yaştan sonra bilmiyorum pkomda var hic umudum kalmadi. Cok silik cift çizgi gördüm sabah kan testi yaptim yarin alacagim dua edin bana lütfen artik tükenmiş hissediyorum kendimi :KK42:

37 yaşındayım olurmu bu yaştan sonra bilmiyorum pkomda var hic umudum kalmadi. Cok silik cift çizgi gördüm sabah kan testi yaptim yarin alacagim dua edin bana lütfen artik tükenmiş hissediyorum kendimi :KK42:

37 cok gec bi yas degil neden olmasin tabiki olur. yarina niye kalıyor ben bile merak ettim burda.
kaç yıldır cocuk dusunuyosun ve hangi tedaviler yapildi merak ettim?

Sağlık ocağında yaptirdim testi yarin 11 dedi evet beklemesi zor olacak ama allah biliyor umudumda yok ama insallah süpriz olur. 5 yillik evliyim sadece 2 kez asilama oldu sonra bıraktım 1yildir tedavi olmuyorum önümüzdeki nisan ayinda tüp bebek tedavisine başlayacağız hayirlisi

hayirlisi olsun hakkında. bu şekilde olmadıysa da tüp bebekle olur diye dusunuyorum. moralini bozma, stres yapma

27 yasindayim. daha gecen ay biraktim d.k hapını . tedavisiz de olacağını sanmıyorum. pkom fena benim. :)
Bende ayni yillardir mucadele veriyorum bu pko lanetiyle . Insallah bu ay hamiş kalirsin sen :dua: d.k hapindan sonra hamile kalanlari cok duymustum . Bu arada glufor diye bi ilactan söz ediyorlar pkoya cok faydasi varmis dr goruscem bende

X