Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Benimki de öyle duzene girdi galiba
1.56 boyum 65 kiloyum şimdi

Ben bi ara iyi zayıflamıştım. Boyum 160, 57 ye kadar düştüm.. doktor daha da zayıfla diyodu. Yine de ilaçsız olmuyordum. Şuan maşallahım var 75 kg oldum. Ama dün zayiflamaya karar verdim. Markette nesfit gördüm ' zayıflıyım ben yaa" dedim :) bakalım.

Bende son 3ayda düzenli adet oluyorum 32 günde 1 pko değilmiyim acaba ne kadar süre düzenli olursa problem olmaz

Canim nesfit falan öyle şeylerle uğraşma sağlıklı yemekler yemeğe çalış pilavdı makarnaydı hamurişi falan onları hiç yeme
Çikolata da yememeye çalış
Sebze ağırlıklı beslen yağsız et yemekleri falan ye
Su iç
Bunları yapınca zayifliyosun aylar geçtikçe
Önemli olan kilo verince yağdan vermek aç bırakıp kendini kastan kaybetme

Nasıl kullandın ?
Adet olunca baslicam
Adet olunca başladım canım 14 gün falan kullandım akıntım çok erken başladı sanki ilaç kullanmışım gibi oldu şok oldum ama hemen bırakmadım macunu 14 güne tamamladım nolur nolmaz diye. Bende pko yok ama enfeksiyon problemi yaşadım 3 senedir bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah :)

Inşallah yerleşme kanamasidir

Okadar erken olmazki yerleşme kanaması. Bundan on on5 gun sonra olsa suphelenirdimde :) ovulasyon kanaması olabilir neyse gecti zaten 1.5 güne. Bakıp gorcez :)
Ovulasyon kanamasi mi? Ovulaayon zamani ağrı akinti vs şeyler olur ama kanama ilk defa duydum

Peki anliyorum bende 18 li yaşlardan beri pkoluyum ama hic başıma gelmedi o yuzden bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor olabilir

Seni anlaya biliyorum canim bende yıllardır bu pko illetiyle uğraşıyorum anne olmayi cok istiyorum ama malesef rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…