Evet çok zor süreç, özellikle kadınlar için psikolojik açıdan çok zor süreç. Ama yılmamak umudunu yitirmemek lazim. Benim eşim tüp bebek istemediği için ben sadece doğal yolla hamile kalmaya çalışmalıydım. Ari sütü polen karışımı ben de kullandım. Incir kurunu şimdi tam hatırlamıyorum kaç gün yaptım ama 8 tane inciri 1 litre suda kaynatim sabah 1 bardak akşam 1 bardak olarak gün içinde tükettim. Sonra da 4 ya 5 gün havuç kuru yaptım. Saraçoğlu videolarını izlemistim sen de bi bak youtubedan. Benim her tarafta 7 yumurta vardı en son ama 1 tanesi büyüdü sadece. Bizim sorunumuz da bu zaten fazla yumurta olmasından dolayı onlar sıkışıp büyüyemiyorler ve yumurtlamıyoruz ve dolayısıyla adetimiz gecikiyor. Allah seninde yardımcın olsun, bu zor yolda kolaylık versin.Zor ya çok yorucu canım ben gonal f vuruldum ama yan etki oldu yumurtam aşırı büyüdü ve torsiyon oldu 40 gün hastanede yattım ekim ayına kadar uğraşcam kürlerle baktım olmadı tüp bebeğe geçcez canım şuan glifor inofolic combi ve soğan kürü uyguluyorum bide yumurta kalitesi için polen arı sütü rabbim verir inşallah
Aminn canım sağol inşallahEvet çok zor süreç, özellikle kadınlar için psikolojik açıdan çok zor süreç. Ama yılmamak umudunu yitirmemek lazim. Benim eşim tüp bebek istemediği için ben sadece doğal yolla hamile kalmaya çalışmalıydım. Ari sütü polen karışımı ben de kullandım. Incir kurunu şimdi tam hatırlamıyorum kaç gün yaptım ama 8 tane inciri 1 litre suda kaynatim sabah 1 bardak akşam 1 bardak olarak gün içinde tükettim. Sonra da 4 ya 5 gün havuç kuru yaptım. Saraçoğlu videolarını izlemistim sen de bi bak youtubedan. Benim her tarafta 7 yumurta vardı en son ama 1 tanesi büyüdü sadece. Bizim sorunumuz da bu zaten fazla yumurta olmasından dolayı onlar sıkışıp büyüyemiyorler ve yumurtlamıyoruz ve dolayısıyla adetimiz gecikiyor. Allah seninde yardımcın olsun, bu zor yolda kolaylık versin.
Canım benım ben 33 gunde adet olurum duzenlıdır aslında pko gordu dıye uzuldum ama baktımkı 4 ayda bır adet gorenlerın cocugu olmuyomus oyuzden artık kullanmıyorum ama hayıt tohumu adet duzensızlıge ıyı gelıyo sende kullan canım allah herkesın gonlume gore versın ya şafinin adıyla ınsRica ederim canim. Bide hormon testi icin kan tahlili yaptirip ona gore aslanpencesi kuru uygulayabilirsin. Adetin duzenliyse Insallah cok ugrastirmaz seni bebisin. Benim cok duzensizdi 5 ayda 1 gelirdi, 2 senemi aldi benim.
Canım banada pko denıldı ama doktor 6 aylık evlı oldugum ve 33 gunde adet gordugum ıcın cıddıye almadı bende ugrasıyorum Bebısın hayırlı olsun bence sac dokulmesı hormonal korkulcak bısı yok cunku dogumdan snra sacları dokulen ve dokulen sacın gerı cıkmasını cok gordum acaba kacıncı ayda hamıle kaldın sorması ayıp ne gıbı seyler yaptınKizlar merhaba uzun suredir adetlerim duzensizdi bir baslayinca bitmrk bilmiyordu 10-12 20 gun bile suruyordu pko tanisi kondu ben sokcocugum hemen oldu sadece dogum sonrasi sivilcelenme ve sac dokulmesi yasiyordum sizce bende hep var miydi sonradan mi cikti bu illet
Canim hicbir sey yapmadim cunku bilmiyordum pko oldugumu korunmayi biraktimiz 6. Ayda hemen oldu.Dogumdan sonra birden cok kilo aldim ve inan ac geziyorum zar zor 3 ayda 5 kilo verdim ve en ufak bir seyde geri aliyorum dogum kontrol hapi ins duzenler.Allah sana da nasip bebis inan cocuk tedavisi hakkinda hic bilgim yokCanım banada pko denıldı ama doktor 6 aylık evlı oldugum ve 33 gunde adet gordugum ıcın cıddıye almadı bende ugrasıyorum Bebısın hayırlı olsun bence sac dokulmesı hormonal korkulcak bısı yok cunku dogumdan snra sacları dokulen ve dokulen sacın gerı cıkmasını cok gordum acaba kacıncı ayda hamıle kaldın sorması ayıp ne gıbı seyler yaptın
Hakkımızda hayırlısı olsunCanim hicbir sey yapmadim cunku bilmiyordum pko oldugumu korunmayi biraktimiz 6. Ayda hemen oldu.Dogumdan sonra birden cok kilo aldim ve inan ac geziyorum zar zor 3 ayda 5 kilo verdim ve en ufak bir seyde geri aliyorum dogum kontrol hapi ins duzenler.Allah sana da nasip bebis inan cocuk tedavisi hakkinda hic bilgim yok
Kızlar 5 yıllık evliyim kendimi bildim bileli pko hastasiyim uzun yıllardır uğraşmama rağmen çocuk sahibi olamadım yaşımda ilerledi bat 3 gun gecti bugün gerçi hep düzensiz olurum ama sabah gebelik testi yaptim cok silik cift çizgi cıktı kan testi verdim lütfen bana dua edin bunu ihtiyacim varbu sayfa ve siz uğur getirin bana
37 yaşındayım olurmu bu yaştan sonra bilmiyorum pkomda var hic umudum kalmadi. Cok silik cift çizgi gördüm sabah kan testi yaptim yarin alacagim dua edin bana lütfen artik tükenmiş hissediyorum kendimi
Inşallah cok tşk ederim dualarınızı bekliyorum benim duam bütün anne olmak isteyenlerehayirlisi olsun hakkında. bu şekilde olmadıysa da tüp bebekle olur diye dusunuyorum. moralini bozma, stres yapma
Senin yaşın kaç varmı sende çocuk
Bende ayni yillardir mucadele veriyorum bu pko lanetiyle . Insallah bu ay hamiş kalirsin sen27 yasindayim. daha gecen ay biraktim d.k hapını . tedavisiz de olacağını sanmıyorum. pkom fena benim. :)