Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Demek ki bünyeye göre değişiklik gösteriyor
Televizyonda izlemiştim Hangi doktor dedi tam olarak hatırlamıyorum
Ama çok iyi hatırlıyorum bende kendi kendime demiştim demek ki pkoluyum diye karnım agirmiyor :KK64:

Buda beklemiş hali kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20180205-004252.png
    Screenshot_20180205-004252.png
    132,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım önceki açtığın konuda da söylemiştim hamilesin bence kan ver yarın :) hadi gözün aydın :)
Insallah canım ilk fırsatta gitmeye çalışacağım ama bi iki günü bulabilir bi arada heyecan dan baya yere yazdım galiba konuştuğum arkadaşlarla paylAşmak için inanamadığım için:olamaz:

Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerim normal ama cocukta olmuyo kendiliginden. Doktor klomene baslayalim haftayade haftaya dedi. sizce basarili olma sansi nedir hormonlarinda sorun olmayip pko olan bu sekilde hamile kalan varmi aranizdains hepimizin olur bi an once cok zor bi durum

Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben:110:

kızlar mrb herkes derdini anlatmış bende anlatayım 4,5 yıllık evliyim. 1.yıl çocuk düşünmedik. bende de pco var bu arada 2.yılın başlarında çocuk yapmaya karar verdiğmizin 3. ayında hamıle kaldım hemde çok rahat bi şekilde ama malesef 8. haftada bebeğimiz kalp atışları durdu. doktor 3 ay korunun dedi ama bz farketmeden 2. ayında tekrar hamıle kalmıştm çok zorlu bi süreç bni bekliyormuş 8.hfta geldi ama kalp atışları yoktu bekledk 10. hftada kanamam başladı ve bebeğim yine bni bırakmıştı. tabi bu kurtaj diğerinden çok daha kötüydü devlet hastanesnde yapmıştım canlı canlı biçmişlerdi beni travmatik dönemlerim başlamıştı uzun süre kendme gelemedi 3ay boyunca adet olmadım doktor söktürücü verdi sonra adetlerim eskisinden çok daha az olmaya başladı bu arada troid hastası oldugumu ogrendm stresten şmdi her sbh ilaç kullanıyorum 2 yıldır da hiçbişekilde hamile kalamıyorum 2 ay klomen 2 ay da başka bi ilaçla ymuurta takibi yapıldı ama sonuç yine hüsran smear testi rahim filmi ve bütün genetik taramalar yapıldı. sol tüpüm açık sağ tüpüm tıkalı çıktı en son aşılamaya karar verdik glifor kullanmaya başladım geçen ay aynı zamanda kist oluştuğu için doktorum bu ay doğum kontrol hapı kullanalım kstler gitsn sonra adet ol gel aşılama yapalım dedi en son adet tarihim 21.12.2017 yaklasık 50 gündr hala adet olmayı bklıyroum. 2 gün önce ovulasyon testi yaptım ve ilgnçtr ki poiztf çıktı bzde dğerlendrdk:) umudumu hala kaybetmıyorum Allah nasip ettiyse olacak bigun bu da bizm bu dunyadaki sınavımız diye düşünüyorum. şmdi 10 gün daha bekleyecem eğer adet olmazsam yne kan testi yapıcam ve sonuça göre doktroa gdcem adet olursam da rahat bi nefes alıcam ve aşılamauya odaklandıgım için bi an once onu yaptırıcam yani dmeek istediğim pcoluyken 2 hamılelik yaşadım 3.yüde umutla bekliyorum.... Sizde umudunuzu kaybetmeyin. Herşey Allah'tan.. O ol dedikten sonra olur. Sadece biraz rahat olmak lazm ama işte başarabilene....

Herkese merhaba.. ben de birşey sormak istiyorum.. yıllardır çok sağlam pcoyum. Lh 18lerde 20lerde, ilaçsız adet olmam.. yillardir dogum kontrol hapı kullanıyorum..
6 ay once evlendim. Ve bu ay ilaçtan sıkılıp bıraktim ve ne olacağını görmek istedim.. adet biteli 10 gün falan oldu ve sabah tuvalete gittiğimde kan gördüm.. gün boyu devam etti.. ama adet gibi değil, sadece sildiğim zaman görüyorum..
Eskiden de d.k hapini birakirdim bazen ama hic boyle bisey yasamamistim. En kisa zamanda doktora gitcem. Fikri olan var mi?
Ovulasyon kanaması olabilir mi vs dedim ama ben yumurtlamamki dedim :)
Kafama takıldı..

kizlar bana yardim din. kızlar bende pko var kist de var. bugun adet basladi basladigi gibi sabredilmez aci saplandi. eskiden boyle olmazdi. katlanamiyorum cok kötü. sizde de böyle mi?? neler yapiyosunuz???ameliyat oldunuz mu. ben dayanamiyorum bu adet baslangic gunu acisina. yumurtaliklari aldirip bu dertten toptan kurtulasim var. ha bu arada cocugum yok. yas 30. olmuyor da zaten.

Canım inofolic kombi iyi öneririm kullandığık ilk hafta lekelenmem oldu büyük 2 kistim düştü ve yumurtanın kalitesinide arttırıyor 4 . ayım şimde eder olmadım hamilelik belirtilerin var yarın bir test yapıcam dua edin

Canım inofolic kombi iyi öneririm kullandığık ilk hafta lekelenmem oldu büyük 2 kistim düştü ve yumurtanın kalitesinide arttırıyor 4 . ayım şimde eder olmadım hamilelik belirtilerin var yarın bir test yapıcam dua edin
aaa alayim onu. teşekkür ederim canim. inşallah hamilesindir :) kan testi mi yaptircan

Herkese merhaba.. ben de birşey sormak istiyorum.. yıllardır çok sağlam pcoyum. Lh 18lerde 20lerde, ilaçsız adet olmam.. yillardir dogum kontrol hapı kullanıyorum..
6 ay once evlendim. Ve bu ay ilaçtan sıkılıp bıraktim ve ne olacağını görmek istedim.. adet biteli 10 gün falan oldu ve sabah tuvalete gittiğimde kan gördüm.. gün boyu devam etti.. ama adet gibi değil, sadece sildiğim zaman görüyorum..
Eskiden de d.k hapini birakirdim bazen ama hic boyle bisey yasamamistim. En kisa zamanda doktora gitcem. Fikri olan var mi?
Ovulasyon kanaması olabilir mi vs dedim ama ben yumurtlamamki dedim :)
Kafama takıldı..
Lh yüksek olunca yumurtlama olmuyor mu ? Benim görüşüm uzak dur Doğum kontrol haplarından benden 1 ay önce evlenmişsin
hemen hemen sorunlarimiz ayni bende doktora gittiğim de dogum kontrol hapı verip yolladılar kilo aldığımdan dolayı bozulmuştu adetlerim sık oluyordum kilo vermeye başladım o sırada soğan kürü kullandım lh düşsün diye de testere disli aslanpencesi kullandım ama düşmedi lh
Adetlerim bu aralar düzgün bırak ilacı falan doğal yolları dene vücuda çok zararı var o ilaçların
Ovulasyon kanaması duymadım hic pko olduğun icin ara kanamalar normal benim de oluyordu
İliskiden sonra da olabiliyor kanama

Lh yüksek olunca yumurtlama olmuyor mu ? Benim görüşüm uzak dur Doğum kontrol haplarından benden 1 ay önce evlenmişsin
hemen hemen sorunlarimiz ayni bende doktora gittiğim de dogum kontrol hapı verip yolladılar kilo aldığımdan dolayı bozulmuştu adetlerim sık oluyordum kilo vermeye başladım o sırada soğan kürü kullandım lh düşsün diye de testere disli aslanpencesi kullandım ama düşmedi lh
Adetlerim bu aralar düzgün bırak ilacı falan doğal yolları dene vücuda çok zararı var o ilaçların
Ovulasyon kanaması duymadım hic pko olduğun icin ara kanamalar normal benim de oluyordu
İliskiden sonra da olabiliyor kanama

Evet ilişki de vardi kanama olduğu günün akşamı. Ben çok şaşırdım ilk defa oldu.. ilaç kullanmadan olmuyorum ben adet.. ara kanama da hiç yaşamadım.. kilo da maşallahı var artık.. rahim ağzı yarası miyom her şey geliyor aklıma.. sebep pko olsun yine, pkoya alışığım :) aslan pençesi, soğan kürü denedim sonuç alamadım.
Ovulasyon kanaması olabiliyormuş araştırdım da ovulasyon kim ben kim :')

Yumurtlama olmuyor mu ya da olup çatlamıyor mu emin değilim bişeylerin olmadığı kesin de :")

Evet ilişki de vardi kanama olduğu günün akşamı. Ben çok şaşırdım ilk defa oldu.. ilaç kullanmadan olmuyorum ben adet.. ara kanama da hiç yaşamadım.. kilo da maşallahı var artık.. rahim ağzı yarası miyom her şey geliyor aklıma.. sebep pko olsun yine, pkoya alışığım :) aslan pençesi, soğan kürü denedim sonuç alamadım.
Ovulasyon kanaması olabiliyormuş araştırdım da ovulasyon kim ben kim :')
Kilo vermeye çalış hem adetlerin düzelir hem de çocuk sahibi daha kolay olursun
Evlendikten sonra kilo aldın mı

Ben 10 kilo almıştım 4 ay içinde :kızgın:
Bekarken düzensizdi çok adetlerim 3 ay 6 ay da falan
evlendikten sonra her ay oluyorum düzeninde olmasada :KK12:

Işte evlendikten sonra düzene giriyor diyenler duydum bu ay oyuzden de merak edip bıraktım ilacı. Kaç kilosun şuan ve boy? Bana göre iyisin ilaçsız üc beş kere adet olmuşumdur.

X