Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Lh fsh den biraz yüksek, polikistik yapı da gördüğüne göre pko var demektir. Fakat adetin her ay geliyo bu çok iyi. İnsülin direnci ve kistler paralel ileriyo insülin direncini kırarsan rahat hamile kalırsın. Dahiliyeye görünmekle iyi yapmışsın ben ağır pko luyum hatta pcos luyum. Benimki sendrom. Dahiliyeye gidicem ben de. Peki senin tüm bu tetkiklerin devlette mi özelde mi yapıldı?

Özelde yaptırdım. Dahiliyeye gittiğim doktor da özel ama devlet gibi değişik bir hastahaneydi doktoru çok övdüler biçok kişi öyle gittim ve o çıkarttı bunu meydana. Kadın hastalıklarında gittiğim doktoru da öneri üzerine gittim. Şimdi insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Ama yumurta büyüsün diye verdiği ilaç gynositol diye bir şey. Hiç duymadım ve internette araştırdım böyle bir şey yazmıyor. Folik asit içeriyormuş ve strese iyi geliyor diyor bilginiz var mı bu konuda

Hanımlar pco da erken adet başlaması yada kistlerin ara kanama yapması söz konusu mu?
Yani ben 32 ile 37. Günler arasında adet oluyorum normalde ama bugün 23. Gün olmasına rağmen peçete de kan vardı?

Hanımlar pco da erken adet başlaması yada kistlerin ara kanama yapması söz konusu mu?
Yani ben 32 ile 37. Günler arasında adet oluyorum normalde ama bugün 23. Gün olmasına rağmen peçete de kan vardı?
Cnm bnde pkoluyum aynı şekilde 35günü buluo adet arası bende de ama adetten nerdeyse 1hafta 10gün önce lekeenme gibi yada akıntıyla karışık pembe weya normal kan şeklinde adetim kendini belli edio

Cnm bnde pkoluyum aynı şekilde 35günü buluo adet arası bende de ama adetten nerdeyse 1hafta 10gün önce lekeenme gibi yada akıntıyla karışık pembe weya normal kan şeklinde adetim kendini belli edio
O zaman benimki de öyle birşey. İlk defa olunca şaşırdım tabi. Ah bu pco

Kızlar çok şükür pkoluyum ve HAMILEYIMMMM kesinlikle kesinlikle inofolic combi kullanıp ovulasyon testi yapmanizi tavsiye ediyorum 14 aydır olmuyordu inofolic combi ve ovulasyon testini kullandığım ilk ayda hamile kaldım çok şükür

cankm tebrik ederim ne güzel bir haber allah kucagınada alamyı nasip etsin . Sana sorum şu
İnofolic combiyi ne için kullandın pko varmıydı lh fsh nasıldı

cankm tebrik ederim ne güzel bir haber allah kucagınada alamyı nasip etsin . Sana sorum şu
İnofolic combiyi ne için kullandın pko varmıydı lh fsh nasıldı
Allah razı olsun canım pkoluyum her belirtisini de yaşıyorum fsh felan çok yüksek değildi sadece LH 37 ydi usg de de gözüktü dr glifor vermişti onu kullandım hep hiç bırakmadım geçen ay 22.Gün yumurtladım sadece onunla eşim yoktu burda bu ay da inofolic combi kullandım kapsül olan adet olmamıştım daha başladım Gün de 1 tane içtim adet olup bitince 2 ye çıkardım sabah akşam tok sonra 8 günden itibaren ovulasyon testi yaptım kasik agrım olduğu gün sabah akşam ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi gördüm 3 gün değerlendirdim eşime öncesinde acı kahve icirdim 1 saat oncesinden bir yerde okumuştum spermleri uyariyomus ileri hareket ettiriyomus galiba öyle iste sonrasında böyle oldu rabbim size de tattirsin insallah

Bende pko olabilir dedi ama adetlerim düzenli benim kilo tüylenme sivilce problemim de yok sadece lh 11 fsh 12 cıktı belki. Bu yüzden bana olabilir pko dedi ben pek sanmıyorum pkolu oldugumu . Yinede bu ilacı kullanabilir miyim acaba ?

Tabiki evet pko olmayıp kullanıp hamile kalan var ilaç değildir yazıyor üzerinde hem

Arkadaşlar merhaba adet düzensizliğim için doktorum doğum kontrol ilacı verdi kullanmak istemiyorum soğan kürü uygulasam olurmu lütfen yardımcı olun

Bu

hayıt kürü bir tek bana iyi gelmedi galşba ne kadar kullandın acaba sen
1 hafta falan canım bu2. Hamileliğim ilkinde çok kullanmıştım düşük yaptım şimdi daha doktora gitmedim ama evde test yaptım çift çizgiyi gördüm

Hanımlar merhabalar. Size bir konuda danışmak istiyorum. Bundan 2 yıl önce adetim 15 gün gecikmişti hemen bir doktora gittim ve bende pko olduğunu henüz gebelik düşünmediğim için ilaç verilmesinin gerekli olmadığını söyledi. Adetim kendiliğinden geldi ve tam 2 yıldır düzenli adet oldum. Tabi bu 2 sene içerisinde bir iki doktora daha gittim ve onlar da tam aksini yani pkolu olmadığımı sadece bir iki hormonumun yüksek olduğunu söyledi. Şimdi 2 senelik düzenli adet dönemlerimden sonra tekrardan bir adet gecikmem oldu. 8 gündür adet olmuyorum ve gebe değilim test yaptım. Başınıza böyle bir şey geldi mi hiç? Ben belki geçmiştir diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Bu arada doktora gideceğim biraz daha zaman geçmesini bekliyorum belki kendiliğinden gelir diye

Bende de pcos var ve tansiyon um hep yuksekti adetlerim duzensiz di Kardiyoloji Uzmn ina gittim Tansiyon ilaci verdi adetlerim düzene girdi.. Polikistik over tansiyon ve kalp damar hastaligina yol aciyor dikkat edin

Herkese selam. Bende pko sendromu yaşayanlardanım. Yaklaşık 3 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullandım tabi ara verdiğim zamanlarda oldu bu süreçte. Hap kullandığımda kistler kayboluyor benim için her şey normale dönüyor. Hapı bıraktıktan sonra yine başlıyor düzensizlikler Ama artık evliyim ve bu pko kabusu yüzünden bebek işini askıya almak istemiyorum. Doğum kontrol hapını bıraktım 3 aydır glifor kullanıyorum bunun yanında sabahları incir-havuç kürü, akşam yatarken de hayıt tohumu çayı içiyorum yaklaşık 10 gündür ve son 1 haftadır bir sürü sivilce çıkmaya başladı acaba yanlış mı yapıyorum. Kaş yapayım derken göz mü çıkarıyorum

Soğan kürünü denedin mı hiç ? Bende de pico var bayağı faydasını gördüm. 6 aylık evliyim çocuk için içiyorum şimdi de. Yaklaşık 3 gün yumurtam çatladı lekelenmem oldu. Inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…