Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba canım ben sana sadece inofolic kombi önerebilirim ben memnunum ilk ayda işe yaradı yumurtam çatlıyor artık kist falanda kalmadı araştır bir doktorada sor dene derim..
Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim bu inofolic kombi dediginiz sey hapmi ilac mi ilk defa duydum kusura bakmayin

Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim bu inofolic kombi dediginiz sey hapmi ilac mi ilk defa duydum kusura bakmayin
Benim kullandığım hap günde bir tane verdi doktorum infolic şase diye de var o da toz şeklinde olanı diye biliyorum bende 1 yıllık evliyim pkonun her belirtisi var yumurtam da çatlamıyordu infolic verdi ilk beş günde en büyük kistim düştü daha sonra ilk ay yumurtam çatladı şimdi ikinci çatlamayı geçirdim çok mutluyum infolicle hamile kalanlarıda duyunca umut oluyor bize zaten bu hapta pkolular içinmiş normal insanlar kullandıkları ay hamile kalıyormuş zaten bizde 3 ay 6 ay da etkisini gösteriyormuş çok şükür ben ilk ayda faydasını gördüm

En büyük kistin düştüğünü nasıl anladın canım? Sen hap olanı günde 1 tane mi kullanıyorsun?

En büyük kistin düştüğünü nasıl anladın canım? Sen hap olanı günde 1 tane mi kullanıyorsun?

Evet canım günde bir tane alıyorum saat 11 de aç tok fark etmiyor yumurta takibi vardı kistleride not almıştı doktorum zaten adetimile bir kullanmaya başladım adetim bitti 3 gün sonra tekrar lekelenme gördüm doktora gittim kisti mi düşürmüşüm

Ay canim cok sevindim senin adina gercekten insallah biranonce bebisine kavusursun doktora sorucam kesinlikle cok sagol bilgin icin

Kizlar ben de pkoluyum, dun yumurtaliklarima baktiklarinda her tarafta kucuk 10 tane yumurta var daha adetim yeni bitti. Simdi bu yumurtalar 7mmden kucuk, ama benim merak ettigim her tarafta 10 tane olmasi fazla gibi. O yuzden yavas buyuyorlar sanirim. Bu durumda olup hamile kalan varmi acaba? Gecen ay 1 yumurtam buyudu ve catladi ama hamilelik gerceklesmedi. Benim gibi ayni durumda olanlarin yaptigi baska yontemler varmi acaba? Ben sabahlari ac karna corek otu yagi ve bal, ari sutu, pollen ve propolis karisimi kullaniyorum, gun icerisinde incir kuru yapiyorum.

Canım sanırım benden bahsediyorsun, ben iki tane kullanıyorum günde inofolic combiden. Doktorum gün içinde bir tanesini bile almayı unutmamam gerektiğini her gittiğimde üstüne basa basa söylüyor. Ben günde bir tane içeni duyunca şaşırdım. Neye göre iki neye göre bir veriyorlar bilmiyorum ama hep gittiğin bir eczane varsa veya doktoruma gidebiliyorsan gidip bir sor istersen. Benim de pko çok inatçı, doktor o yüzden iki vermiş olabilir...

Ayrıca biz de sayı ve ileri hareket mağduruyuz. Morfolojik de biraz sıkıntıda gibiyiz(tahlilinde morfolojiye yer ayırmamışlar o yüzden tam emin olamadık malesef) eşim de promotil m forte kullanıyor. Bu ay da gebelik olmazsa eşim için de detaylı testler vs isteyecekti, sanırım ona başlayacağız, Pazartesi gideceğim doktora...

Merhabalar. İnofolic combi folik asit dimi? Hamile kalmadan önce kalınca da kullanılır mı yani ? Ben klomene başladım folibol kullanıyorum onun yerine inofolic mi kullansam ki..

Kac yillik evlisin canim ben daha tup bebek dusunmuyorum 9 aylik evliyim bitki kurlerini denicem kendiliginden hamile kalamazsam son care tup bebek

Kac yillik evlisin canim ben daha tup bebek dusunmuyorum 9 aylik evliyim bitki kurlerini denicem kendiliginden hamile kalamazsam son care tup bebek
Sanırım ben 4 yıllık evli olduğumdan son çareye doğru gidiyorum :) ama tam manasıyla 1 buçuk yıldır bebek için uğraşıyoruz.

Anladim canim insallah rabbim en kisa surede bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin kucaklarimizi bos birakmasin beklemek umut etmek zor ama Allah buyuk

Çok geçmiş olsun canım. Biz Kaan hocaya gitmiyoruz. İnşallah şifanıza o vesile olur... Süreleri çok uzun oluyor ben o kadar dayanamam, her aklıma takılanı sormam lazım

Çok geçmiş olsun canım. Biz Kaan hocaya gitmiyoruz. İnşallah şifanıza o vesile olur... Süreleri çok uzun oluyor ben o kadar dayanamam, her aklıma takılanı sormam lazım
Evet malesef süre uzun oluyor ama dna hasarını da en iyi o tedavi ediyor Allah yardımcımız olsun inşallah. Siz neler yapıyosunuz kendin yada eşin için?

Biz totalde korunmayı bırakalı 2 ay oldu. Bi de çok günlere tarihlere dikkat etmiyoruz, sadecekorunmuyoruz. Ama eşim de yaza kadar kalmazsa tüp bebek deneriz diyor. Doktor da zaten 3-4 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi, aşılama bile demiyorlar düşün
Benim eşim de proxeed kullanıyor. Bu ilaçlar kullanırken etkili olan ilaçlarmış. Bakalım iş görecek mi?
Bir de ben ekstradan gebelik öncesi kullanılan folik asite daha başladım. Siz de kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…