- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan kürü evlenmeden önce bir süre kullanmıştım ancak midemi ağrıttığı için kullanamadım fazla. Olmadı incir kürüne bitince başlamayayım bir daha hayıta devam bakalım . Bende 5 aylık evliyim. Daha yolun başındayız ama pko olunca insan endişeleniyor işte. İnşallah seninki tutmuştur bu ay. @Buhayatbenim sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiSoğan kürünü denedin mı hiç ? Bende de pico var bayağı faydasını gördüm. 6 aylık evliyim çocuk için içiyorum şimdi de. Yaklaşık 3 gün yumurtam çatladı lekelenmem oldu. Inşallah tutmuştur
Inşallah canım. Allah tez zamanda hepimize nasip etsin :)Soğan kürü evlenmeden önce bir süre kullanmıştım ancak midemi ağrıttığı için kullanamadım fazla. Olmadı incir kürüne bitince başlamayayım bir daha hayıta devam bakalım . Bende 5 aylık evliyim. Daha yolun başındayız ama pko olunca insan endişeleniyor işte. İnşallah seninki tutmuştur bu ay. @Buhayatbenim sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi
Bende hayıt suyu ile hamile kaldım ama daha doktora gidemedim boş gebelik mi dış gebelik mi bilmiyorum tabi ki
Benimkiler normal duruyor normalde pkoda lh fshdan yüksek cikiyor sanirim..Hormon değerleri normal çıkan pcolular varmı kızlar?
TSH 1,69Benimkiler normal duruyor normalde pkoda lh fshdan yüksek cikiyor sanirim..
Adetimin 5 günü
LH 4.86
Fsh 5.28
E2 37.72
Prolaktin 0.1
Ama bende insülin cikti pko olanlarda insulin oluyormus
Benim prolaktin neden 0.1 acaba.. evet benimkide bakinca gördü pko dedi sonra insulin hapi verdiTSH 1,69
FSH 6,01
Lh 5,60
Prolaktin 13,11
E2 53
Benimki de böyle ama pcolular da benimkinin iki katı olduğunu söylediler. Doktor pco dedi alttan bakti bende gördüm.misket misket bissuru
Bilmiyorum ki canım. Kilo problemim var mi pekiBenim prolaktin neden 0.1 acaba.. evet benimkide bakinca gördü pko dedi sonra insulin hapi verdi
Canım eşimi işten çıkardılar devletten randevu aldım ayın 16 sına gün verdi bekliyorum sen ne yaptın ??Sonuç ne canım ne yaptın
Evet var onun prolaktinle ilgisi varmidir senceBilmiyorum ki canım. Kilo problemim var mi peki
Kiloyla alakası var mı bilmiyorum canım ama.pcoyla kilo problem oluyo. Benim.gogusumden sıvı geliyo.mesela ama Prolaktin normal dedi bana. Sende öyle bişey oluyo muEvet var onun prolaktinle ilgisi varmidir sence
Hayir gelmiyor.. yarin doktora gitcem zaten en iyisi onuda sorayim aklima takildi.. 1 2 olsa neyse ama bildigin 0.1Kiloyla alakası var mı bilmiyorum canım ama.pcoyla kilo problem oluyo. Benim.gogusumden sıvı geliyo.mesela ama Prolaktin normal dedi bana. Sende öyle bişey oluyo mu
En iyisi doktora sormak . Senin pco ne zamandan beri var.Hayir gelmiyor.. yarin doktora gitcem zaten en iyisi onuda sorayim aklima takildi.. 1 2 olsa neyse ama bildigin 0.1
Hadi ya allah yardımcınız olsun üzüldüm canım sikma canını bir kapıyı kapatan allah diğerini acar mutlaka yani hamilemisin bekliyorsunCanım eşimi işten çıkardılar devletten randevu aldım ayın 16 sına gün verdi bekliyorum sen ne yaptın ??
6 aydir falan ögrendim daha önce önceki doktorum bisey dememisti zaten öyle tam bi tedavide görmedim yeni basladim.. sende varmi pkoEn iyisi doktora sormak . Senin pco ne zamandan beri var.
Var canim6 aydir falan ögrendim daha önce önceki doktorum bisey dememisti zaten öyle tam bi tedavide görmedim yeni basladim.. sende varmi pko