Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inofolic combi bende kullandım bir kutu bitti 2.ci bitmeden hamile kaldım eczaneden kendim aldım.içtim doktor başka folio asit vermişti onu bıraktım onu içtim ... Soğan kuru yaptım bi kez de bunlar mi sebep bilemem.Rabbim herkese tattirsin kızlar.

Soğan kürünü denedin mı hiç ? Bende de pico var bayağı faydasını gördüm. 6 aylık evliyim çocuk için içiyorum şimdi de. Yaklaşık 3 gün yumurtam çatladı lekelenmem oldu. Inşallah tutmuştur
Soğan kürü evlenmeden önce bir süre kullanmıştım ancak midemi ağrıttığı için kullanamadım fazla. Olmadı incir kürüne bitince başlamayayım bir daha hayıta devam bakalım . Bende 5 aylık evliyim. Daha yolun başındayız ama pko olunca insan endişeleniyor işte. İnşallah seninki tutmuştur bu ay. @Buhayatbenim sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi:anne:

Soğan kürü evlenmeden önce bir süre kullanmıştım ancak midemi ağrıttığı için kullanamadım fazla. Olmadı incir kürüne bitince başlamayayım bir daha hayıta devam bakalım . Bende 5 aylık evliyim. Daha yolun başındayız ama pko olunca insan endişeleniyor işte. İnşallah seninki tutmuştur bu ay. @Buhayatbenim sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi:anne:
Inşallah canım. Allah tez zamanda hepimize nasip etsin :)

Kızlar bende pcoluyum. Şekerim normal hormonların normal ama şekerli şeyler yemek pcoyu daha mı dirençli yapar? Benim doktorum senin yumurtalarin baya dirençli dedi. Ama hiç şekerle alakalı bişey söylemedi. Böyle bişey var midir?

Benimkiler normal duruyor normalde pkoda lh fshdan yüksek cikiyor sanirim..
Adetimin 5 günü
LH 4.86
Fsh 5.28
E2 37.72
Prolaktin 0.1

Ama bende insülin cikti pko olanlarda insulin oluyormus
TSH 1,69
FSH 6,01
Lh 5,60
Prolaktin 13,11
E2 53
Benimki de böyle ama pcolular da benimkinin iki katı olduğunu söylediler. Doktor pco dedi alttan bakti bende gördüm.misket misket bissuru

TSH 1,69
FSH 6,01
Lh 5,60
Prolaktin 13,11
E2 53
Benimki de böyle ama pcolular da benimkinin iki katı olduğunu söylediler. Doktor pco dedi alttan bakti bende gördüm.misket misket bissuru
Benim prolaktin neden 0.1 acaba.. evet benimkide bakinca gördü pko dedi sonra insulin hapi verdi

Kızlar prolaktinim 23 kusur çıktı. Gebelik icin sorun olur mu sizce ? Nette 2 ile 29 arası normal yazıyor

Kiloyla alakası var mı bilmiyorum canım ama.pcoyla kilo problem oluyo. Benim.gogusumden sıvı geliyo.mesela ama Prolaktin normal dedi bana. Sende öyle bişey oluyo mu
Hayir gelmiyor.. yarin doktora gitcem zaten en iyisi onuda sorayim aklima takildi.. 1 2 olsa neyse ama bildigin 0.1

X