Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hadi ya allah yardımcınız olsun üzüldüm canım sikma canını bir kapıyı kapatan allah diğerini acar mutlaka yani hamilemisin bekliyorsun
Evde test yaptım 2 çizgiyi gördüm sat 24 kasım bat 27 aralıktı gelen giden yok arada ağrım var bakalım dış gebelik olsa çoktan kendini belli ederdi tek soru işareti boş gebelik mi değil mi bakalım kısmet :)

Canım ben kan tersi yaptırdım 2 güne 1 artıyor mu diye baktirdim ben de senin gibi şu an sadece keseyi bekliyorum dış gebelik mi boş gebelik mi diye her ihtimali göz önünde bulunduruyorum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat vermiştir rabbim

Merhabalar aranızda yeniyim dünden beri sanki dünyam yıkılmış gibi ikinci genelik düşünüyorduk 3 yaşında evladım var adetlerim 3 gün en fazla gecikir bu aya kadar da pek skntı yasamadm ama çok fazla kilo aldım tam sökulemedm için doktora gittim 4 5 aydr korunmuyorz dün doktorm pko olduğumu söyledi sağda 14 sol da 18 tane kist çıktı klomen verdi bana 5 gün sonrasında alttan muayene dedi kızlar nolur yardm edin nedir bu hamile kalamama riski varmı nasıl geçer lütfen yardım edin

Korkulu ak bişey yok canım. Hamile kalmaya engel değil sadece zorlastiriyo. Yumurtalarin yeterince gelişip catlayamiyolar ve kist görünümünü alıyor. Şimdi onları büyütmek için bı ilaç verdi. Bende kullandım. Muayne sonrasi tekrar büyümedigini görürse farklı ilaç verir dozu arttırır. Öyle dunyani başına yikicak.bisey değil allah korusun.

Doktor tehlikeli bir durum falan dedi eve geldim geceye kadar intetnette araştırdım ilk gebelim de 3 ayda oldum böyle bişey çıkınca korktum canım başka doktora gitmelimiym yoksa tedaviye baslamalimum bir an önce

Doktor tehlikeli bir durum falan dedi eve geldim geceye kadar intetnette araştırdım ilk gebelim de 3 ayda oldum böyle bişey çıkınca korktum canım başka doktora gitmelimiym yoksa tedaviye baslamalimum bir an önce
Sen tedaviye basla yani çok yaygın klomen pco için. Tehlikeli olduğunu duymamaistim ama senin durumun farklı olabilir. İstersen klomenini kullan kontrole git. Ondan sonra başka doktora gidersin bence

Sen tedaviye basla yani çok yaygın klomen pco için. Tehlikeli olduğunu duymamaistim ama senin durumun farklı olabilir. İstersen klomenini kullan kontrole git. Ondan sonra başka doktora gidersin bence
Canim birde söyle bi sorunum var aylarca gebelik için uğraşıp gitmedim bn doktora 4 5 aydır korunuyordk ama dikkat li iliski yaşamadık hiç çok korkuyorm şimdi de doktorum çok sert davrandı bu konuda eşimin sperm sayisina rahim filmine kadar istedi

Kizlar bugün 15.günüm doktordan geldim klomen kullanmistim yumurtam catlamiş iğnesiz solda 9 mm sagda 5 mm hücre var sizce cok kücük degilmi

Canım ben klomeni tavsiye etmiyorum pko da yumurta çatlama sorunu var klomen kist yapabiliyor ben kullandım kist oldu hep ha eğer çatlama iğnesi felan yapacaksa bilemem tabi

Canım ben klomeni tavsiye etmiyorum pko da yumurta çatlama sorunu var klomen kist yapabiliyor ben kullandım kist oldu hep ha eğer çatlama iğnesi felan yapacaksa bilemem tabi
Canim hiç bişey söylemedi bana sağ da 18 solda 14 kist var dedi pkosun dedi birde horman bozuklugu benm öyle çok adet düzensizlmde yok açıkçası uzun süre gebelik denememde yok alttan muayene edicek bakalım hayrlisi

Canım hormon bozukluğuna hayıt suyu çok iyi geliyor denemende fayda var

Pko da yunurta olmasi gerektiginden daha cok buyuyor.catlama olmuyor en buyuk sorunumuz bu malesef birde.kilo bu arada bu pkos tedavisi yok.sadece hormonlari ilaclarla.yatistiyor doktorlar.tedavi demek bence dogru degil malesef caresi olmayan bir hastalik olsugu icin sendrom.ismi verilmis ben 10.yildir mucadele.ediyorum.hanimlar sizlere.tavsiyem mutlaka pkoslu olup rahim kanseri asisini olmamazlik.etmeyin 40 yasindan sonra.kansere.cevirme ihtimali yude.90.siyor doktorlar

Dun kontrole.gittim doktor yumurtlalillarin o kadar kotu bir durumda degil.dedi ama kilo vermen gerek.dedi her.doktor.gibi bizlerde.zor.kilo veriyorsuz malesef dahiliye.dr.sevk.etti ve troit yavas calistigi soylendi birde.insulin direncim 3 kat daha fazlaymis yuksekmis yani 10 kutu ilac alip geldim.dun bakalim.kilo verrbilecek miyim bu sefer

Benim hormonlarim.normal.cikiyor.ama.pkosun yan etkisi cok fazla.birde.insulim.direnci zorlastiriyor.isimi malesef.rabbim.hepimize yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…