Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben sadece inofolic ve glifor kullaniyorum rahim filmi çekildim 2 ay önce bu üçüncü ayim bekliyorum ovu testi yaptım 11 gün var batıma 16. Gün yumurtladım bu ay
Bat 3 Ocakta ama kanamam oldu bugün, doktor o yüzden haftaya çağırdı... İnşallah her şey yolundadır :KK200:

Maşallah canım, yumurtlama olmuş çok şükür. İnşallah güzel sonuç alırsın. Senin bat ne zamandı?

Ben de inofolic, glifor, progestan, klomen ve estrofem içiyorum :bicak:

Bat 3 Ocakta ama kanamam oldu bugün, doktor o yüzden haftaya çağırdı... İnşallah her şey yolundadır :KK200:

Maşallah canım, yumurtlama olmuş çok şükür. İnşallah güzel sonuç alırsın. Senin bat ne zamandı?

Ben de inofolic, glifor, progestan, klomen ve estrofem içiyorum :bicak:
Bat 2 ocak benim de canım inşallah güzel haberler yazarız burda çok heyecanlıyım ama

Pco geçen bi durum değil diye biliyorum. Bana teşhis lisede konuldu. 27 yaşında evlendim hamile kalamamaktan korktuğum için hiç korunmadik ve hemen hamile kaldım. Doktora gittiğimde sen pco değilsin öyle bişey görmüyorum dedi. Şaşırdım acaba kilo vermek bu kadar etkiliyo mu çünkü 27kilo vermiştim adetlerimde düzene girmişti. İnş Rabb

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben de 1 yıldır inofolic combi kullanıyorum ama biriniz yazmış günde 2 kere kullanıyorum diye.. ben günde 1 kere kullanıyorum, yükseltsem mi acaba 2'ye?
Bu arada benim gibi burada eşinin sperm sayısı ve morfolojisi de düşük olan var mı? Hem PCOS hem morfoloji sorunu var bizde.. Mecbur tüp bebek gibi :KK43: Çok üzülüyorum :KK43:

Kızlar yardımcı olur musunuz pkolu olup hayıt suyundan fayda gören var mı ben 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hayıt suyu içmeyi düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar merhaba bende yeni katildim araniza. Bende pkoyum. 9 aylik evliyim hic korunma olmadigi halde gebelik gerceklesmedi ozel hastanede iyi bi doktora gittim oda yumurta tembelligi var dedi yumurta takibi yapti ve yumurtamin buyudugunu ancak yavas buyudugunu soyledi bu yuzden klomen kullandim 19 mm yumurtam olustu ve catlatma ignesi oldum bir hafta iliski onerdi bizde yaptik heyecanla doktora gittim ve o inatci yumurtam catlamamis ayni tedaviyi bi ay daha denedim ve bu sfer ayni igneden iki tane vuruldum dozu artirarak yine ayni sekilde bir hafta iliski ve sonrasi yine catlamamis ve kiste donusmus doktor baska bsy uygulayamayacagini ayni tedaviyi 6 aya kdr deneyecegini soyledi bende tedaviyi biraktim bu durumda olupta kendiliginden hamile kalan var mi aranizda yoksa yumurta catlamamasi tedavi edileme bisey mi tabikide rabbim isterse hersey olur ama iste insan bazen umitsizlie kapiliyo

Kizlar merhaba bende yeni katildim araniza. Bende pkoyum. 9 aylik evliyim hic korunma olmadigi halde gebelik gerceklesmedi ozel hastanede iyi bi doktora gittim oda yumurta tembelligi var dedi yumurta takibi yapti ve yumurtamin buyudugunu ancak yavas buyudugunu soyledi bu yuzden klomen kullandim 19 mm yumurtam olustu ve catlatma ignesi oldum bir hafta iliski onerdi bizde yaptik heyecanla doktora gittim ve o inatci yumurtam catlamamis ayni tedaviyi bi ay daha denedim ve bu sfer ayni igneden iki tane vuruldum dozu artirarak yine ayni sekilde bir hafta iliski ve sonrasi yine catlamamis ve kiste donusmus doktor baska bsy uygulayamayacagini ayni tedaviyi 6 aya kdr deneyecegini soyledi bende tedaviyi biraktim bu durumda olupta kendiliginden hamile kalan var mi aranizda yoksa yumurta catlamamasi tedavi edileme bisey mi tabikide rabbim isterse hersey olur ama iste insan bazen umitsizlie kapiliyo
Bitkisel kürleri araştır umarım en yakın zamanda evladınıza kavuşursunuz

Kizlar banada cvb yazin pko hastalari olarak sizdede tuylenme sivilce ciltde yaglanma sac dokulmesi sancili adet agresif haller gibi sorunlar varmiydi
Canim benim bende pkoluyum ama bende tuylenme sivilce gibi ciltte yaglanma hixbiri yok sadece sancili adet var sen tedavi gordunmu hic ben 2 ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi gordum ve basarisiz oldu catlamadi yumurtam senin yumurtalarin catliyomu peki

ah kızlar ne zor beklemek,ne zor sabretmek.. helede etrafınızdakiler size piskolojik baskı yapıyorsa.. bıkıyorsunuz, üzülüyorsunuz, tükeniyorsunuz.. cevabını bildikleri halde hep aynı soruyu soruyorlar! ne kadar gereksiz insanlar var.!hamilemisin? hamilemisin? ne zaman bebek yapacaksın? hı hamileyim de onlardan saklıyorum !sanki oluyorda ben yapmıyorum!sıkılıyor insan .. tükeniyor insan ... beklemek ne kötü birşey helede sbırsızssan..yüzlerini bile görmeye tahammülüm kalmadı bazı insanların! allah en kısa zaman da hepimizin yüzünü güldürür insallah .
Duygularima tercuman oldun arkadasim hersey Allahtan diyemiyolar bazen sakayla karisik beceriksiz diyolar hamileligin bi becerisi varda biz mi bilmiyoruz vermeyince vermiyo rabbim artik daha yeniyi istemioruz diye yalanlar uydurmaya basladim

Bitkisel kürleri araştır umarım en yakın zamanda evladınıza kavuşursunuz
Bende suan aynen onu yapiyorum sogan kurunu denedim icilicek gibi degil midem rahatsiz oldu simdi incir suyu kurune baslicam adetten sonra oda yumurta catlatmak ve kisleri gidermek icin cok iyimis Allah razi olsun insallah tum isteyenler biranonce kavusur

Merhaba canım ben sana sadece inofolic kombi önerebilirim ben memnunum ilk ayda işe yaradı yumurtam çatlıyor artık kist falanda kalmadı araştır bir doktorada sor dene derim..

X