Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kizlar pkolularda rahim agzi yetmezligi dahami cok goruluyor bilgisi olan warmi???bu durumu yasayan warmi hamileliginde??

23 kasımda ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugün 6 gun ve sarı akıntılarım var nedeni nedir ağrılarım var adetim 5 aralik
agrilar igneden dolayida olabilir canim cogu tedavi gorende igneden sonra yumurtaliklarda batmalar agrilar oluyo seffaf akinti olursa baya cokca oda catladigini gosterir

Merhaba hanımlar ilk önce ben kendimden bahsediyim 26 yaşındayım polikist över sendurom var bende 3 yıldır evliyim 2 yıldır adet olamıyorum ve gitmediğim araştırma hastanesi gitmediğim özel kalmadı bu süre zarfında herkes doğum kontrol hapı verdi ve kilo ver dedi tüm doktorlar artik bikmistim ayni şeyleri duymaktan sonra dönüm noktam arkadaşlar akif alkan doktor oldu artik nasıl çocuğum olacak aşılama tüp bebek fiyatlarını arastiriken afik hocayla tanıştım ve bazı testlerden sonra esimde hic sorun olmadığı için bana normal yolla hamile kalabilcegimi söyledi ve basladik çalışmalara adet söktürücü verdi ve adetin 2-3 günde gel dedi yumurtalarını catlatcaz normal yolla hamile kalicaksin allahın izniyle dedi ve ücreti 130 TL bana çok uygun geldi bu zamana kadar 400 TL muhane için odedigim günü biliyorum inş arkadaşlar herkes derdine derman bulur sorun yasayan benim gibi ayni sorunu olanlar İstanbul da yasayan var sa bu hocama şiddetle tavsiye ediyorum ☺

Arkadaşlar selam ben 3 yildir evliyim korunmadim hic Polikistik över sendromu var bende 68 kiloyum kendiligimden adet olamiyorum 2 yildir bir sürü doktora gittim şimdi yeni bir doktorum var ve çok memnunum çok iyi aşılama yapmicam sana ihtiyacın yok eşinde sorun yok dediler bakalım test istedi adetin 2veya 3 gününde gidicem hayırlısı inş Rabbim hepimize derman olsun

Selam hanımlr bende pco hastasıyıö. Geçen ay klomenle 1 yum oluştu omdada hamilelik olmadı. Bu ay adetin 4. Günü gonal f 450 başladım her akşam 75 vuruluyorum. İnşallah bir faydasını görürüm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba arkadaşlar bende malesef pco mağduruyum. Önceleri adetim düzenliydi. Sonra 33 günde olmaya başladım. Geçen ay 1 hafta gecikti. Bu ay ise 38. Günüm hala gelmedi. Eylülde soğan kürü yaptım ondan sonra bozuldu malesef çok kilolu da değilim ne yapmalı ki? Şekeri tamamen kessem işe yarar mı deneyen oldumu?
Birde inofolic combi kullanan var mı ve memnun mu?

sabah aksam degilmiydi ilacin icilmesi bn oyle durumlarda aksaminkini iciyorum hic vakit kaybetmeyeyim diye ertesi gun devam ediyorum yani bi eksik basliycan ilaca sonra devam et yani bence tabi bn oyle yapiyorum
Cevap verdiğin için teşekkür ederim adetin 5. Günü başladım inş etki eder de hamile kalırım

merabalar arkadasim heryer pkolu kayniyo ne coguz asilama yapmicam denmis ya egerki bi kac defa ilac tedavisi gordukten sonra gebelik olmuyosa mecburiyetten asilamaya geciliyo surec oyle devam ediyo cunki artik vucut yipraniyo ve ilaclar etki etmiyo daha guclu ilaclar igneler ve asilamaya geciliyo siralamasi var yani ilac tedavisi olmadi asilama bi kac asilamada tutmayinca tupe geciliyo insaAllah gerek kalmadan olur bebisiniz

Çatlatma ignesi sonrası adete 5 gun kala sarı akinti nedir acaba gittikçe artıyo yapışkan değil kuru bi çamaşırda sarı ve uzun lekelenme

Selam canım inofolic combi ben kullandım 6 ay bir değişme olmadı bende bende 2 yildir adetten kesildim pko var bendede 3 yildir evliyim simdi tedaviye basladm

Selam canım inofolic combi ben kullandım 6 ay bir değişme olmadı bende bende 2 yildir adetten kesildim pko var bendede 3 yildir evliyim simdi tedaviye basladm
Nasıl bir tedavi görüyorsun şuan? Tek sorun pco mu eşinle ilgili sorun var mı?

Kızlar merhaba 2 gün önce yani adetin 3.Günü hormon kanı verdim estradiol düşük mu çıkmış sonuçları gösteremedim doktora bilgisi olan yardımcı olabilir mi sonuçlardan sıkıntı var mı pko muyum bu arada 9aydır adetim düzensiz oluyodu ama son 3 aydır düzenli olmaya başladı sonuçlar bu

Eklentiler

• PhotoGrid_1512167217599.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 73
Çatlatma ignesi sonrası adete 5 gun kala sarı akinti nedir acaba gittikçe artıyo yapışkan değil kuru bi çamaşırda sarı ve uzun lekelenme
adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. değerim 200 dü:) idrar testindede gayet koyuydu baya şaşırmıştım inanmamıştım ikinci tahlili yapmıştım. eğer varsa çıkabilir

Akıntıların nasil
canım benim dediğim tarih taaa nisandaydı. klomenin 2. ayı catlata iğnesinin 14.gunu değerim 200 dü iki gün sonra 550 oldu ve iki kese gördük. bir kızım ve bir oglum olacaktı 6. ayda erken doğumla geldiler ve kaybettim maalesef. klomen ve çatlatma iğnesi çok akıntı yapıyordu

Merhaba burada yeniyim arkadaşlar sorunu gördüm cevaplamak istedim. bir yıllık evliyim ve bebek istiyoruz 10 aydırda deniyoruz doktora kontrole gittiğimde pko olduğumu öğrendim adettim hep gecikirdi bana da inofolic verdi doktorum pkolular kullanıyormuş ama normal olanlarda kullanabiliyor muş infoliğin ikinci kutusuna geçtim kistim vardı 5 santimlik o düştü ilk 5 günde daha sonra da ilk ayda yumurtam çatlamaya başladı ilk kutuyu kullandım adetim 15 gün gecikti hamileyim sandım umutlandım doktordum kan testi yaptı değilmişim sonra adetim 19 gün geciktikten sonra geldi hap geciktirme yapıyormuş ilk ayda o yüzdendir belki ona yoruyorum ama bir ayda bu kadar faydasıda benim için büyük bir şey...bu arada ben combi olanını kullanıyorum . Allah hepimize yardımcı olsun . inofolic kullanıpta hamile kalan varsa paylaşsın lütfen bize moral oluyor ...

Mrb arkadaslar bende kasik agrisindan dun gittim polikinlige over kisti var dedi cok buyuk bi kactane dedi pko mu oluyo bu kist yani dr bugun rahim ultrasyonu istedi gitmedim cok agrim var zorlaniyorum zaten ultrasyonda die biraz gecsin agri ole gidicem 6 senedir evliyim cocuk sahibi olamiyorum sebebi bu olabilirmi ama kist bi cikiyo bi kayboluyo esimdede bendede sorun olnadigini soyledi dr lar simdiye kadar simdi kist cikti nasil gecer bu yardimci olun bana lutfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…