Ben de salı günü yaptım. Karın alt bölgemde göbek etrafında ağrılar oluyor ve bugün çok halsizim uyumak istiyorum sürekli, mide bulantısı hissetmiyorum. Ama crinone kullanıyorum bir de klomen rahim duvarını inceltiyormuş yumurtanın tutunabilmesi için verdi doktor muhtemelen sana da vermişlerdir , o da sebep oluyor olabilir. İnşallah güzel haberler alırız.Ben bu perşembe vurdum iğneyi sen nezaman belirtilerin nedir çok ağrım var sanki rahmini bi tirmaliyo mide bulantisida çabası inşallah olurda yinede cekerim
Teşekkürler canimCanim oncelikle pko cocuga engel degil sadece biraz zor olabiliyor kendini rahat tut ayrıca bende pkoluyum ve evlendikten 5 6 ay sonra ogrendim benim adetim evlenmeden once duzenli geliyordu kilom da yoktu evlendikten sonra 10 15 kilo aldım ogrenmeden once de kimyasal gebelik geçirmiştim yani hamile kalabilyoruz sadece tedavini duzgun uygula derim
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben de pko luyum. Doktor bana elleacnelle diye bi ilaç verdi. Ben hapı bitirdim ama adet görmedim. Kullanan var mı. Bunlar pko lulara veriliyormus sanırım. Ne kadar zamanda gelmesi lazım bilgisi olan varsa lutfen
Çok teşekkür ederim canım. Bende çok tereddutle kullandım. zaten bebek istiyorduk. Neden verdi bilemedim. Pkolulara verildiği için sanırım. Tekrardan çok teşekkür ederim canım cevabın için.Ayni hapi banada bir kadin doğumcu vermişti. Baska bir kadın dogumcuda oyke bir dogum kontrol hapı yok. O ilac akne ilaci demişti. O yuzden bırakmıştım canim ben adet gorememistim zaten
Başkada bilgim yok maalesef
.. geçmiş olsun
oluyo canim oyle bndede olmustu aynen oyle dedigin gibi adetimle atilmisti kist patlarmi dedim egerki adetle atilmazsa bakariz duruma gore demisti bnimde coj tembel yumurtalarim hic buyumez ama ozaman oyle koca bi kist olusmustuKızlar bendede pco var. 13 aylik evliyim hic gebelik olmadi. Bu ay femaraya baslayacaktik. Gecen ay gittigimde adetin 14. Günü en büyük yumurtam 8 mm di. Bu ay femaraya baslamak için gittim bugun. Adetimin 2. Günüydü.
Sag yumurtalıkta resmen bebek kafasi kadar kistim olmuş. Hayret ettim. Normalde bende yumurta buyumeme sorunu varm büyümüş büyümüş ve catlamamis. Doktorum dogum kontrol hapi verdi.
Bir sonraki adetimde gidicem mecbur
Sizce neden boyle oldu ? Ve doğum kontrol hapiyla geçer mi ? Patlama falan gibi bi olay söz konusu olabilirmi
sabah aksam degilmiydi ilacin icilmesi bn oyle durumlarda aksaminkini iciyorum hic vakit kaybetmeyeyim diye ertesi gun devam ediyorum yani bi eksik basliycan ilaca sonra devam et yani bence tabi bn oyle yapiyorumKızlar merhaba bişey sormak istiyorum size yeni konu açmak istemedim bugün adetimin 3. Günü klomen içicem (pcos hastasıyım) ama eşim akşama getirecek sizce bugün mü içmeliyim yoksa adetin 5. Gününü mü bekleyeyim doktorum 3. Günü dedi ama sabahtan başlayamadım cvp verirseniz sevinirim
Ben de salı günü yaptım. Karın alt bölgemde göbek etrafında ağrılar oluyor ve bugün çok halsizim uyumak istiyorum sürekli, mide bulantısı hissetmiyorum. Ama crinone kullanıyorum bir de klomen rahim duvarını inceltiyormuş yumurtanın tutunabilmesi için verdi doktor muhtemelen sana da vermişlerdir , o da sebep oluyor olabilir. İnşallah güzel haberler alırız.
Ben de salı günü yaptım. Karın alt bölgemde göbek etrafında ağrılar oluyor ve bugün çok halsizim uyumak istiyorum sürekli, mide bulantısı hissetmiyorum. Ama crinone kullanıyorum bir de klomen rahim duvarını inceltiyormuş yumurtanın tutunabilmesi için verdi doktor muhtemelen sana da vermişlerdir , o da sebep oluyor olabilir. İnşallah güzel haberler alırız.
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip insaAllah.Her ay 10 gun ictiniz yanlis anlamadim degilmiArkadaşlar merhaba. İlk adet olmaya başladığım günden beri adetlerim düzensizdir. Bundan 7 sene önce de PKO teşhisi kondu bana. Soğan kürü yaptım aslan pençesi yaptım ve bir şekilde çok düzenli olmasa da adet görmeye başladım. Yalnız bir yakınıma, kendi doktoru pko için adaçayı kullan demiş. Bunu benimle de paylaştı ve ben de yaklaşık 3 senedir her ay düzenli olarak adaçayı içiyorum. Adetin 2. Günü başlayıp 10 gün içiyorsunuz. Ben geceleri yatmadan önce, 1 büyük kahve fincanı kaynamış suya 1 tutam adaçayı koyup 7-8 dk içinde bekletip süzüp ılık ılık içtim. Özellikle bahçeden taze bulursanız çok daha iyi olur. Bir tanıdığımız kendi bahçesinden toplayıp kurutup getirmişti bana. Bunu sizlerle paylaşmak için yeni üye oldum ve yazmak istedim. Zaten takip de ediyordum burayı. Ayrıca şunu söylemek isterim yine de adetlerim çok düzenli değil ama tam gününde olmasa da en azından her ay adet görmeye başladım. Bazen 40 günde 1, bazen 35 günde 1 ama oluyordum. Taa ki Eylül ayına kadar. Hatta moralim bozuldu evlendim düzene gireceğine, yine eski günlere döndüm adet olmuyorum sandım, meğer hamile kalmışım. Açıkçası korunmadık, nasılsa hemen hamile kalmam diye ama rabbim ol deyince oluyormuş. Allahım izin verirse bir kızımız olacak. İnşallah her şey düzenli gider ve kucağımıza alırız bebeğimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip insaAllah.Her ay 10 gun ictiniz yanlis anlamadim degilmi
ben herseyi deniyorum hic bisey etki etmedide bide onu deniyeyim blki faydasi olur aylarca hatta bi yila yakin adet olmadigim oluyo ilacla zar zor isdeAmin çok teşekkür ederim. Evet her ay adetin 2. Günü başlayıp 10 gün içtim
ben herseyi deniyorum hic bisey etki etmedide bide onu deniyeyim blki faydasi olur aylarca hatta bi yila yakin adet olmadigim oluyo ilacla zar zor isde
aa bnde ilac kullanmasam hic olmuyorum aynen bnde hepsini denedim sogan aslan pencesi civan percemi hayit togumu ne duyduysam yaptim hic ufak bi etki bile etmedi hemen denemeliyim tabi vucut kabul ederse cok arka arkaya yaptim su aralar herseyiBana ilk pko teşhisi konduğunda ben de 6 ay adet olmayınca doktora gitmiştim. Gitmesem daha da olmazdım eminim. Herşeyi denedim soğan, aslanpençesi hayıt. Ama en çok adaçayının faydasını gördüm. Yapması da diğerlerine göre kesinlikle daha zahmetsiz. Bence deneyim, umarım faydasını görürsünüz
Aslan pençesi ve soğan suyunu nasıl yaptınız acabaArkadaşlar merhaba. İlk adet olmaya başladığım günden beri adetlerim düzensizdir. Bundan 7 sene önce de PKO teşhisi kondu bana. Soğan kürü yaptım aslan pençesi yaptım ve bir şekilde çok düzenli olmasa da adet görmeye başladım. Yalnız bir yakınıma, kendi doktoru pko için adaçayı kullan demiş. Bunu benimle de paylaştı ve ben de yaklaşık 3 senedir her ay düzenli olarak adaçayı içiyorum. Adetin 2. Günü başlayıp 10 gün içiyorsunuz. Ben geceleri yatmadan önce, 1 büyük kahve fincanı kaynamış suya 1 tutam adaçayı koyup 7-8 dk içinde bekletip süzüp ılık ılık içtim. Özellikle bahçeden taze bulursanız çok daha iyi olur. Bir tanıdığımız kendi bahçesinden toplayıp kurutup getirmişti bana. Bunu sizlerle paylaşmak için yeni üye oldum ve yazmak istedim. Zaten takip de ediyordum burayı. Ayrıca şunu söylemek isterim yine de adetlerim çok düzenli değil ama tam gününde olmasa da en azından her ay adet görmeye başladım. Bazen 40 günde 1, bazen 35 günde 1 ama oluyordum. Taa ki Eylül ayına kadar. Hatta moralim bozuldu evlendim düzene gireceğine, yine eski günlere döndüm adet olmuyorum sandım, meğer hamile kalmışım. Açıkçası korunmadık, nasılsa hemen hamile kalmam diye ama rabbim ol deyince oluyormuş. Allahım izin verirse bir kızımız olacak. İnşallah her şey düzenli gider ve kucağımıza alırız bebeğimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aslan pençesi ve soğan suyunu nasıl yaptınız acaba