Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

oluyo canim oyle bndede olmustu aynen oyle dedigin gibi adetimle atilmisti kist patlarmi dedim egerki adetle atilmazsa bakariz duruma gore demisti bnimde coj tembel yumurtalarim hic buyumez ama ozaman oyle koca bi kist olusmustu[/QUOT

ben herseyi deniyorum hic bisey etki etmedide bide onu deniyeyim blki faydasi olur aylarca hatta bi yila yakin adet olmadigim oluyo ilacla zar zor isde

Canım bende sasirdim normalde hic buyumuyor çünkü. Gecen ay doktor en büyük yumurta 8 mm demisti o buyudu herhalde.

Bende senin gibiyim ilacla adet oluyorum. İlaç kullanmasam bi sene olmuyorum

Yaklaşık 3-4 senedir sadece adaçayı içiyorum. O yüzden tam hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. İbrahim Saraçoğlu’nun tarif ettiği şekilde yapmıştım. İnternetten araştırıp bakabilirsiniz☺️
canim adacayini sabah aksam mi iciyodun yazmismiydin onu bugun aldirdimda demliyorum simdi de sorayim dedim

Insanda moralde kalmiyor canim insallah sifa bulursun bende bu ay adet gorsem inofolic combi alip kullanacagim baktım onumuzdeki ayda olmuyor doktora gideceğim doktor takip yapar diye dusunuyorum iyi bir doktor şart
Canım ben tam 2.5 yıldır doktora gidiyorum. Devlet hastanesine de gittim özel hastanelere de. Bir yıldır Memorial hastanesinde Cem Demirel takip ediyor beni. Tüm aşamaları tek tek yerine getirdik ama olmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine geçeceğiz. Perşembe günü randevum var. Allahım dileyen isteyen herkese versin.

Kızlar benim adetlerim 2 bazen 3 ayda geliyor. Soğan suyu içtim hiç faydası yok
. Bugun hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesine başladım. Birer bardak içtim. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum :KK43:

Kızlar benim adetlerim 2 bazen 3 ayda geliyor. Soğan suyu içtim hiç faydası yok
. Bugun hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesine başladım. Birer bardak içtim. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum :KK43:
Canim sen doktora gitmedinmi? Bi baktirsaydin yumurtaliklar ne durumda diye?

İncir kürünü pcoslara önermiyolar canım. Benim önce hormonlarımı düzenlemem lazım

Benim de pko var, ama yumurta gelisimi icin kullandim, tabi once senin prolaktin hormon durumunu ogrenip sonra yapsan daha iyi olur. Benimkiler yuksek degildi o yuzden icim rahat yaptim.
Ay hadi inşallah döllenmişlerdir

Amin Insallah canim.

Benim de pko var, ama yumurta gelisimi icin kullandim, tabi once senin prolaktin hormon durumunu ogrenip sonra yapsan daha iyi olur. Benimkiler yuksek degildi o yuzden icim rahat yaptim.

Amin Insallah canim.
Canım ben 3. 21. Gun testlerini yumurtaya falan hep baktırdım zaten. Lh yüksek diğerleri normal bi de tabi progesteron düşük yumurta olmadığından. Bakalım hayırlısı olsun.

23 kasımda ovitrelle çatlatma ignesi oldum bugün 6 gun ve sarı akıntılarım var nedeni nedir ağrılarım var adetim 5 aralik

X