Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Benim gibi keyfi kacip artik isyan eden varmi? Bugun izinliyim boyle kendimi dinledikce sinir olmaya başladım
Merhaba. Benim de 10 gun kadar gecti, hoş 2 3 ayı buluyo zaten ama benim üzüldüğüm şey bu ay çok düzenli soğan kürü yapmıştım fayda etmedi. Test yaptım gebelik yok adet belirtsi yok.

Merhaba. Benim de 10 gun kadar gecti, hoş 2 3 ayı buluyo zaten ama benim üzüldüğüm şey bu ay çok düzenli soğan kürü yapmıştım fayda etmedi. Test yaptım gebelik yok adet belirtsi yok.
Bende sogan kurune bugun basladm sogan kuru 15gun yapiliyordu diyimi olmayinca olmuyor ya sıkinti stres belirti yok agri sancida yok doktor yolu gorunuyor demekki

Ben varım bennn. 2.5 yıldır tedavi görüyorum. 2 kez düşük yaşadım. hsg, iğne, ilaç hepsini denedim. Olmuyor olmuyor. Bugün isyanlardayım :sinirli:
Insanda moralde kalmiyor canim insallah sifa bulursun bende bu ay adet gorsem inofolic combi alip kullanacagim baktım onumuzdeki ayda olmuyor doktora gideceğim doktor takip yapar diye dusunuyorum iyi bir doktor şart

Canım ya bende de pko var cylo-proynova diye bir ilaç kullandım bu ay 2 gün önce de adet oldum. Bugün. Tavuk derisi gibi beyaz bir parça düşürdüm. Kistlerden mi oluyor o. Ben de çok korkmuştum
Bende de hsg çektirdikten sonra oldu bu. Korkup doktora sorduğumda doktorum çok doğal, olabilir demişti

Ben bugün çatlama iğneni vurdular ama kolumdan ilaç ovitrelle doğrumu acaba göbekteki olmalıydı tek yumurtam var hamile kalabilir miyim ve ne zaman test yapmalıyım yardım edin lütfen bu iğnenin yan etkileri varmi

Ben bugün çatlama iğneni vurdular ama kolumdan ilaç ovitrelle doğrumu acaba göbekteki olmalıydı tek yumurtam var hamile kalabilir miyim ve ne zaman test yapmalıyım yardım edin lütfen bu iğnenin yan etkileri varmi
İğne karın ağrısı yapabilir. Fakat koldan veya karından iğne olmanın farkı yok diyorlar, hangisini isterseniz olur yani.

İğneyi takiben bi 10-12gün boyunca test yapmamak gerekiyor, çünkü iğnenin etkisiyle gebelik olmasa bile testler pozitif çıkıyor. İyisi mi 13 veya 14. gün yapın testinizi.

İnşallah tutar :)

İğne karın ağrısı yapabilir. Fakat koldan veya karından iğne olmanın farkı yok diyorlar, hangisini isterseniz olur yani.

İğneyi takiben bi 10-12gün boyunca test yapmamak gerekiyor, çünkü iğnenin etkisiyle gebelik olmasa bile testler pozitif çıkıyor. İyisi mi 13 veya 14. gün yapın testinizi.

İnşallah tutar :)
Allah razı olsun senden icin içimi yedi hastaneye gidecektim bugün tek yumurtam var inşallah herkesin olur duaların hepimize rabbim salih ve saliha çocuklar nasip etsin ne zaman ilişkiye girmek lazim iğnenin ise yaradığını nasil anlarım doktor gel demedi

Allah razı olsun senden icin içimi yedi hastaneye gidecektim bugün tek yumurtam var inşallah herkesin olur duaların hepimize rabbim salih ve saliha çocuklar nasip etsin ne zaman ilişkiye girmek lazim iğnenin ise yaradığını nasil anlarım doktor gel demedi
Kafana takma, rahat ol. En önemlisi o.
Herkesin doktoru farklı yanıt veriyor galiba bu soruya. Sizin yumurtanızın boyutuyla ilgili olabilir. Size ne zaman birliktelik olacağını söylemedi mi?

Kafana takma, rahat ol. En önemlisi o.
Herkesin doktoru farklı yanıt veriyor galiba bu soruya. Sizin yumurtanızın boyutuyla ilgili olabilir. Size ne zaman birliktelik olacağını söylemedi mi?
Yumurtanın boyutuyla ilgili bişey söylemedi 1 gun sonra dedi farklı günler yaziyo buralarada demekki yumurtanın buyukluguyla alakalı bilmiyodum

Yumurtanın boyutuyla ilgili bişey söylemedi 1 gun sonra dedi farklı günler yaziyo buralarada demekki yumurtanın buyukluguyla alakalı bilmiyodum
Ben de tahmin yürütüyorum bu şekilde. Her gün yumurta 2mm büyüyormuş çünkü. Sanırım ölçüp ona göre gün söylüyorlar. Bu yüzden farklı farklı saatler var diye düşünüyorum ben.

Kızlar pko çıktı dün :KK43: yumurta tembelliğin var dedi doktorum 7 aydır gebe kalamamistim ama pko olduğuma inanasım gelmiyor çünkü kilolu değilim kistim yok adet oluyorum her ay düzenli olarak şeker hastalığımda yok adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor böyle olup hamile kalan var mı? :KK42:

Kızlar pko çıktı dün :KK43: yumurta tembelliğin var dedi doktorum 7 aydır gebe kalamamistim ama pko olduğuma inanasım gelmiyor çünkü kilolu değilim kistim yok adet oluyorum her ay düzenli olarak şeker hastalığımda yok adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor böyle olup hamile kalan var mı? :KK42:
Doktorun ne derse uymanı ve uygulamanı tavsiye ederim, belirtiler olmasa da yumurta tembelliği olabiliyor çeşitli nedenlerle...Hormonlarına bakacak önce adetin 3. günü ona göre ilaç verecek, bana klomen vermişti dr. umudunu kaybetme

Bu arada klomeni daha yeni kullandım sonra çatlatma iğnesi verdi şuan beklemedeyim

Canim oncelikle pko cocuga engel degil sadece biraz zor olabiliyor kendini rahat tut ayrıca bende pkoluyum ve evlendikten 5 6 ay sonra ogrendim benim adetim evlenmeden once duzenli geliyordu kilom da yoktu evlendikten sonra 10 15 kilo aldım ogrenmeden once de kimyasal gebelik geçirmiştim yani hamile kalabilyoruz sadece tedavini duzgun uygula derim

X