Kızlar ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyordum doktora gittim pko oldugunu öğrendim dogum kontrol hapı kullandım ancak hapı bırakınca eski haline döndü.
Benim temizlik sürem neredeyse bir haftaya düşmüştü. Sürekli kırmızı lekelenme oluyordu,. Bu yüzden ne zaman adetim başladı ne zaman bitti bir türlü anlayamıyordum sürekli lekelenme oldugu için. Pko sebebiyle tüylenmede başladı bende ayrıca beyaz akıntılarımda biraz kötü koku vardı ve aşırı terleme oluyordu. Sonra İnternetten biraz araştırma yaptım ve civanperçemi çayını günde iki kere aç karnına içmeye başladım. Yaklaşık iki aydır bu çayı içiyorum ve lekelenme azalmaya başladı, kistlerimin adet döneminde eriyip dökülüyor, beyaz akıntımdaki kötü koku yok oldu ve tüylenmede de azalma başladı.
Bir hafta falan daha civanperçemi çayını içip sonra üç aylık hayıt tohumu çayını içmeye başlayacam inşaallah. Bi arkadaşımda
göğüs büyütme amaçlı hayıt tohumunu kullanırken kistleri eriyip adeti düzenli olmaya başladı. Biraz araştırdım birçok kişi hayıt tohumu ile kistlerini yok etmiş