- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Inşallah ben de biran önce veririm ya bu ay ümitliyim hsg de çekilecek ya inşallah olur rabbimin izniyle
İnsallah tez vakitte nasip eyler canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ben de biran önce veririm ya bu ay ümitliyim hsg de çekilecek ya inşallah olur rabbimin izniyle
Ya gerçekten mi düşer mi bi ayda çok da anormal değil o zaman öyle mi tesekkur ederim1 ayda duser canim.hic merak etme lahana karnibahar gibi tsh yukselten seyler yeme dere otu yemeye calis...
Merhaba kızlar bende doktora adet duzensizligi sikayetiyle basvurmustum. Ogrendimki tsh ve prolatinim yuksekmis. Ilacla tsh. 4.75 ten 2.50 ye dustu prolaktinde 69 dan 24 de dustu. Tam bu hormanlar duzene girdi derken birde fsh yukselmeye baslamis 7.9 cikti doktor polikistik over başlangıcı oldugunu söyledi. Her ay bi hormonu duzenlemeye calismaktan yoruldum artık. Hiç cocugum olmaycakmis hissine kapılıyorum
Zencefil çayı senedin mi TSH için peki1 ayda duser canim.hic merak etme lahana karnibahar gibi tsh yukselten seyler yeme dere otu yemeye calis...
Ya gerçekten mi düşer mi bi ayda çok da anormal değil o zaman öyle mi tesekkur ederim
Ya gerçekten mi düşer mi bi ayda çok da anormal değil o zaman öyle mi tesekkur ederim
Zencefil çayı senedin mi TSH için peki
Endokrine sevk etti pazartesi gidicem yani bu ay bile hamile kalabilirmiyim acaba sabir lazim biliyorum ama sikildim bu arada şimdiye kadar özel hastane ye gittiğim için çok pismanim benim TSH im hep böyleydi yıllardır klomen femera kullandım durdum bi Allahın kulu önce hormonları dengeleyelim demediCanim benim tabiki duser doktora git mutalaka.ilaci al :)
Kaçtan kaça düşmüştü senin canimHayir ... İlaci ictim dustu ek bisey yapmadim
İnşallah canım testere dişli aslan pencesi içiyorum hayit tohumuna baslamayi düşünüyorum. Bunları yaparken sogan kurude yapsam zarari olur mu ki ? Folic 1 kullanıyordum ama inofolic combi daha mi etkili canımHemen eczaneye gidip inofolic combi folik asiti aliyorsun canim ayrica sogan kuru sonrada burdan bize hamileyim yaziyorsun Allahin izniyle ...
Endokrine sevk etti pazartesi gidicem yani bu ay bile hamile kalabilirmiyim acaba sabir lazim biliyorum ama sikildim bu arada şimdiye kadar özel hastane ye gittiğim için çok pismanim benim TSH im hep böyleydi yıllardır klomen femera kullandım durdum bi Allahın kulu önce hormonları dengeleyelim demedi
İnşallah canım testere dişli aslan pencesi içiyorum hayit tohumuna baslamayi düşünüyorum. Bunları yaparken sogan kurude yapsam zarari olur mu ki ? Folic 1 kullanıyordum ama inofolic combi daha mi etkili canım
Banada doktor inofolic verdi PCO ya yatkın olduğu için dediİnşallah canım testere dişli aslan pencesi içiyorum hayit tohumuna baslamayi düşünüyorum. Bunları yaparken sogan kurude yapsam zarari olur mu ki ? Folic 1 kullanıyordum ama inofolic combi daha mi etkili canım
Sağol canım ya Rabbim herkesin muradıni versinDuserse kalirsin niye kalmayasin birgun arayla iliski oneririm troid ilacinin zarari yok.
Senin sıkıntının neydiSağol canım ya Rabbim herkesin muradıni versin
Allah razı olsun canım Evet hatırlıyorum senin hamile kalış serüvenini. Ilk prolaktinim yüksek ciktiginda da testere dişli aslan pençesi ic demiştin bana Tavsiyelirini dikkate alicamİnofolic combi pkolulara ozel bir folik asit hamile kalmaya yardimci iki kutu aldim.ikinci bitmeden kaldim... Sogan kuru sabah aksam ogken testere disli aslan pencesi ictim ben hayit icmedim bi hormonu yukseltiyor diye duydum ismini unuttum simdi...insallah en kisa zamanda kalirsin canim binlerce amin..
Allah razı olsun canım Evet hatırlıyorum senin hamile kalış serüvenini. Ilk prolaktinim yüksek ciktiginda da testere dişli aslan pençesi ic demiştin bana Tavsiyelirini dikkate alicam
Senin sıkıntının neydi[/QUOTE