Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Aynen bide asiri kilo aldim aniden bekarken 44 kiloydum 58 oldum simdi boyum 159 sanirim pkoluyken bu kilo fazla vermem lazim ama veremiyorum dogum kontrol hapi kilo yapiyor diye duydugum icin icemedim bu seferde zayiflamayla ugrasicam diye

Canim aynı boydayız ben 64 kiloydum pco olanların %99 u insülin dirençli oluyor dra gitsene metoformin başlıyolar yanında infolic asit folikasit veriyolar hem kilo verdiriyor ben metoformin içerikli glifor içmeye başlayınca ayda 3 kilo verdim 2 aydır da düzenliydi adetim 13 ağustosda olcaktım adet işte 4 de lekelenme oldu dahada adet olmadım salı kanda baktırcam bende üzme kendini stres yaptıkcada olmuyosun inan bana en kısa zamanda bir kadın doğumcuya git mutlaka

Gittim ama bana bu soylediklerinizi vermedile dkh verdi gonderdi 6 ay kullan sonra gel bana dedi bende inofolik duydum aldim eczaci tafsiyesiyle zaten folik asit kullaniyordum 7-8 aydir ara ara biraktim bir iki gun ama kullandim gliforu yazdircam en kisa zamanda insallah insulin olcturmek gerekiyormus sanirim onuda almak istedimde sonra korktum :) ilk adetimden bu yana senede 2-3 kere adet oluyorum zaten ama dr ilac vermisti adeti duzene sokar dedi 7 ay kullandim birakinca geri bozuldu kiloyuda o ilac aldirdi zaten.

İnfolic asit yani folik asidin bir zararı yok o pco olanlarada veriliyormuş bende ona yeni başladım istersen onu al.. başla hemen bak ben de öyleydim 3 ayda bir adet olurdum ben 2 gere gebe kaldım normal yolla hem de birisi kazara oldu kızımda ilk korunmadığım ayda sıkma canını başka dr dene

Valla ben diyetle veremedim acliktan öldüm ekmek yemedim aciktikca yesillik yedim su ictim peyniri yagsiz yogurdu yagsiz yedim sabah kahvaltida kepek ekmegi yedim iki dilim meyve bile yemedim seker var icinde diye ama 100 gram bile veremedim.
Karatay diyeti ile 9 kilo vermiştim hamile kaldım bıraktım diyeti şimdi tekrar başladım veririm inşallah

Arkadaslar merhaba.doktor pko oldugu soyledi inofolic combi kullanmami soyledi.cesitli.yorumlari okudugumda kullanilan ilk ayda hamilr kalindigini ogrendim.bu sekilde bir durum yasaysn varmi aranizda? Bende.bu ay adet olmadim

Arkadaslar merhaba.doktor pko oldugu soyledi inofolic combi kullanmami soyledi.cesitli.yorumlari okudugumda kullanilan ilk ayda hamilr kalindigini ogrendim.bu sekilde bir durum yasaysn varmi aranizda? Bende.bu ay adet olmadim
Ben de yeni başladım 2 hafta oldu adet olmadım bende ama bu ilaca bağlı değil benimki

Pco da şunu anladım kilo vermek ve glifor gerçekten mucize o kadar klomenler çatlatma iğneleri falan işe yaramadı ama ne vakit glifora başladımki daha 2. Ay kilo verdim ve gebe kaldım.. çok şükür allah sağlıkla gelmesini nasip etsin dileyen isteyen herkesede en ksa zamanda naaip etsin

merhaba hanımlar , bende aynı dertteyim pko benim sürekli regl düzensiz 1 yıldır evliyim ve korunuyoruz. doktorum ilac verdi 6 ay önce reglimin 16.gün içmeye başlıyorum her ay düzenli gününde geldi. temmuz ayında lekelenme oldu normalde çok yoğun olurum ama 2 gün sürdü bitti, agustos ayında 7 gün günüm geçti doktoruma gittim yumurtalıklar badem kabuğu büyüklüğünde olmus dedi kilo vermelisin dedi ( 1.70 buyum 73 kiloyum) arayı çok uzatmadan çocuk yapın dedi .. benim sormak istedğim benim sadece regl dönemimde ağrım oluyor başka zaman agrım olmaz. zayıflamak için de neler yapabilirim ? soğan kürü denediniz mi ? gerçekten faydası var mı ? sizler nasıl oluyorsunuz. ?

Kizlar merhaba bende pko hastasiyim rahimim tersmis bebek istiyorduk doktora gittim klomen ve estrofem verdi bunlari kullan dedi kullandim kolemeni kullandiktan 5 gun sonra doktora gittim olgunlasmamis ama olgunlasacak adetin bir gun bile gecse haberim olaun dedi eve geldik 21inde adet olmam gerekiyordu olmadim bugün doktora gittim tekrar ultrasonla bakti bi kesecik görüyorum dedi hemn kanina bakalim dedi kan verdim eve geldim idrar testi yaptim ama negatif cikti
Kafam cok karisti sizce hamile miyim

İdrarda negatif çıkınca keseyi nasıl gördü benim ilk bebeğimde idrarda çıktı fakat keseyi hemen göremedi 6. Haftadan sonra görmüştü. Ama inşallah gebesindir

Valla pco da kilo vermek çok zor ben aç kalırdım tüm gün ayda 500 gr veremezdim en son bir dra gittim bana glifor başladı insülin direnci oluyor genelde pco hastalarının bu ilaç insülin direncini dengeleyip kilo verdiyor e pcoda kilo verdiğin an yumurtalıklarda çalışmaya başlıyor dr una danışığ glifor başlamalısın. Ben 9 kilo verdim 3 ayda

Rahmin ters oldugu hangi muayeneyle anlasildi?

Merhaba ben de pko luyum geçen ay klomen kullandım ilk defa ama catlatici vermedi kontrole de çağırmadı bunla beraber glifor ve gyno ferro sanol diye vitamin ve folikasit kullanıyorum adetim 32. Gün geldi şu an adetin 8. Günündeyim ne yapabilirim yumurta çatışması için acaba düzene girdi ya adetim kendiliğinden olur mu glifor kullananlar var mı siz de nasıl yardımcı olur musunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…