- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Canım bende öyle oldum ve sonuç hüsrandi kan testi yaptırıp kafanı rahat tutabilirsinCvp vericek kimse yok muklomen kullandıktan sonra adetine 2 gün kala ağrısı olan kimse yok mu
Canım bende öyle oldum ve sonuç hüsrandi kan testi yaptırıp kafanı rahat tutabilirsin
Rica ederim canım benim 1 ay boyunca kasiklarim ağrıdı battı ve kopkoyu regl oldum sanırım kiste cevirmistiCevabın için teşekkürler canım
Rica ederim canım benim 1 ay boyunca kasiklarim ağrıdı battı ve kopkoyu regl oldum sanırım kiste cevirmisti
Canım ben de kullanıyorum akşam tok karnına yazdı doktorunMerhaba arkadaşlar ben de pkoluyum 1000 lik glifor kullanıyorum bu ilacı kilo vermek için nasıl kullanmalıyım aç mı tok mu
Canim kan testi yaptır istersenEvet bende ondan şüphelenmeye başladım çünkü bu ağrı çok farklı ilk defa başıma geldi reglden önce böyle bir ağrı
Canim kan testi yaptır istersen
Adet de görsen uzuleceksin en azından stres yapıp kendini uzmezsinKan testi yaptırıp sonucu görüp üzülmek istemiyorum nasılsa hamile değilim canım kist oldu herhalde hamile olsam bu kadar şiddetli bir ağrı olmaz diye düşünüyorum
Ya ben de öyle yapmak istiyorum glifor kullanıyorum ama pek bir kilo kaybı olmadı bende ama şekeri azalttım aşırı şekilde yemiyorum kilo da almıyorum acaba ikiye çıkarsam mı doktora sormadanGliforu ben günde 2 kere kullandım 1000 mg tok karnına çok faydasını gördüm..çok şükür 8 kilo verdim
Aynısını ben de düşündüm bir şey olur mu acabaYa ben de öyle yapmak istiyorum glifor kullanıyorum ama pek bir kilo kaybı olmadı bende ama şekeri azalttım aşırı şekilde yemiyorum kilo da almıyorum acaba ikiye çıkarsam mı doktora sormadan
Kullanan var ama bilmiyorum ya sorsam mı acaba doktoraAynısını ben de düşündüm bir şey olur mu acaba
Ya ben de öyle yapmak istiyorum glifor kullanıyorum ama pek bir kilo kaybı olmadı bende ama şekeri azalttım aşırı şekilde yemiyorum kilo da almıyorum acaba ikiye çıkarsam mı doktora sormadan
Glifor günde toplam 2000mg bile fazlayken kafaya göre 4000mga çıkarılacak bir ilaç değil kızlar. Kandaki insülin seviyesiyle oynuyor bu ilaç, Allah korusun şekeriniz aşırı düşer komaya girersiniz, ne yapıyorsunuz...Aynısını ben de düşündüm bir şey olur mu acaba
Canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağa alirsinBugün hamile olduğumu öğrendim acilde ki doktorun söylediğine göre hamileyim kanda beta 11.36. Pcos için tedavi görürken yumurtalarımın dirençli olduğunu söylemişti doktor iğneye geçicez demişti 3 hafta boyunca hayıt suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun rabbime tek tavsiyem hayıt suyu için 15 gün için de yumurta sayımı 3 ten 4 çıkarıp çatlatmıştı bol bol dua edin
Canım ben zaten günde 1000 mg alıyorum ama sanki çok faydası yok gibi ama haklısın her şeyi kafamıza göre yapmak olmazGlifor günde toplam 2000mg bile fazlayken kafaya göre 4000mga çıkarılacak bir ilaç değil kızlar. Kandaki insülin seviyesiyle oynuyor bu ilaç, Allah korusun şekeriniz aşırı düşer komaya girersiniz, ne yapıyorsunuz...
Glifor kilo verdirme ilacı değil. Sadece insülin direncini kırıp daha uzun süre tok hissetmenizi sağlıyor. Yemek yiyip yememek size kalmış yine de. Lütfen doktorun verdiğinden fazla içmeyin, kilo vereceğim diye canınızdan olmayın!
Canım kanama gelmiş miydi sende ya bende oldu ama aşırı kasik ve bel ağrım var nedenseBugün hamile olduğumu öğrendim acilde ki doktorun söylediğine göre hamileyim kanda beta 11.36. Pcos için tedavi görürken yumurtalarımın dirençli olduğunu söylemişti doktor iğneye geçicez demişti 3 hafta boyunca hayıt suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun rabbime tek tavsiyem hayıt suyu için 15 gün için de yumurta sayımı 3 ten 4 çıkarıp çatlatmıştı bol bol dua edin