Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Klomen kullandım adetimin 12. Günü doktora gittim yumurtalarım çok dirençli olduğunu söyledi doktor adetimin 17. Günü yine çağırdı büyümemiş aynılar ama sıvı görüyorum rahimde dedi adetime 2 gün var ve şiddetli kasık ağrım var nedeni klomen mi yoksa hamile miyim artık umutlanmakta istemiyorum başına gelen var mı lütfen cvp verin

Cvp vericek kimse yok mu klomen kullandıktan sonra adetine 2 gün kala ağrısı olan kimse yok mu

Merhaba arkadaşlar ben de pkoluyum 1000 lik glifor kullanıyorum bu ilacı kilo vermek için nasıl kullanmalıyım aç mı tok mu

Gliforu ben günde 2 kere kullandım 1000 mg tok karnına çok faydasını gördüm..çok şükür 8 kilo verdim
Ya ben de öyle yapmak istiyorum glifor kullanıyorum ama pek bir kilo kaybı olmadı bende ama şekeri azalttım aşırı şekilde yemiyorum kilo da almıyorum acaba ikiye çıkarsam mı doktora sormadan

Ya ben de öyle yapmak istiyorum glifor kullanıyorum ama pek bir kilo kaybı olmadı bende ama şekeri azalttım aşırı şekilde yemiyorum kilo da almıyorum acaba ikiye çıkarsam mı doktora sormadan

Aynısını ben de düşündüm bir şey olur mu acaba
Glifor günde toplam 2000mg bile fazlayken kafaya göre 4000mga çıkarılacak bir ilaç değil kızlar. Kandaki insülin seviyesiyle oynuyor bu ilaç, Allah korusun şekeriniz aşırı düşer komaya girersiniz, ne yapıyorsunuz...
Glifor kilo verdirme ilacı değil. Sadece insülin direncini kırıp daha uzun süre tok hissetmenizi sağlıyor. Yemek yiyip yememek size kalmış yine de. Lütfen doktorun verdiğinden fazla içmeyin, kilo vereceğim diye canınızdan olmayın!

Bugün hamile olduğumu öğrendim acilde ki doktorun söylediğine göre hamileyim kanda beta 11.36. Pcos için tedavi görürken yumurtalarımın dirençli olduğunu söylemişti doktor iğneye geçicez demişti 3 hafta boyunca hayıt suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun rabbime tek tavsiyem hayıt suyu için 15 gün için de yumurta sayımı 3 ten 4 çıkarıp çatlatmıştı bol bol dua edin

Son düzenleme:
Canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağa alirsin

Canım ben zaten günde 1000 mg alıyorum ama sanki çok faydası yok gibi ama haklısın her şeyi kafamıza göre yapmak olmaz

Canım kanama gelmiş miydi sende ya bende oldu ama aşırı kasik ve bel ağrım var nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…