Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlar pco kıllanma erkek tarzı saç dökülmesi erkek tarzı kilo aldırıp sivilceye neden oluyor ben hiç sivilcelemedim ama saçlarım dökülüp kilomu bir türlü veremiyordum dr um glifor başladığından beri saç dökülmem durdu kilo verdim 8 kilo kadar.. 2 aydır gayet düzenliydim işte bu ay 13 ağutosda olmam lazımdı 4 ağustosda lekelenmem oldu ve hala adet olmadım 10 ağustosda kanda gebelik baktırdım 0.43 çıktı daha da beklemedeyim korunmuyoruzda 6 aydırda değilimdir diye önemsemiyorum göğüslerimde ağrı var oda adet belirtim ama hala gelen bişey yok

Karatay diyeti ile bende 8 verdim sonra hamile kaldım doğum dan sonra kolay veririm diyodum ama hiç veremedim adet im 3 ay düzenli geldi sonra düzensiz oldu 3 ay gelmeyince götürücü aldım hamile değilsen kullan derim beklemesi ağrısı daha zor

Götürücü nedir anlamadım

Hamile olup olmadığım daha kesin değil infolic folik aait verdi dr bu düzene sokacak gebeliğini kolaylaştırcak dedi 1 haftadır içiyorum hala bişey yok

Ben bugün yine doktora gittim adetimin 12. Gününde 10 mm olan yumurtalarım adetimin 17. Gününde de 10 mm olduğunu ama Rahimde sıvı gördüğünü bir tane yumurtanın çatlamış olabileceğini söyledi bugün ilişkiye girin dedi ama eşim yok yarın sabaha kaldı artık benim durumumda olup hamile Kalan var mı acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaslar. Bugun bende polikistik over oldugunu ogrendim. Ideal kilomdan 7-8 kilo fazlam var ve surekli diyet spor halinde olmama ragmen zor veriyorum hatta veremiyorun yillardir boyle. Dikkat etmesem eminim cok daha fazla kilom olurdu. Ayrica normalde hic sivilceli bir cildim olmadi ergenlik donemi dahil, son 6 7 aydir cildimde zaman zaman cikip duruluyor. Ve yine kendimi bildim bileli saclarim dokulur. Hem de inanilmaz derecede buna da cozum bulamadim. Bu arada adet duzensizligim yok bazen 1 2 gun kaymalar oluyor tabi. Simdi 1 yildir bebek istiyoruz. Fakat yumurtlama olmuyor. Bugun kontrole gittim 1 yumurta sadece buyumus biraz ama yeterli degilmis. Onumuzdeki ay adetle birlikte klomene baslayacagim.

Bu hastaliga iyi gelecek neler yapiyorsunuz? Kilo veriminizi kolaylastiran, sac dokulmesini engelleyen ve sivilceye iyi gelen deneyip memnun kaldiginiz seyler var mi?

Bir de merak ettigim hamile kalanlar klomenle kolayca hamile kaldi mu veya be kadar surede kaldilar? Hepinize guzel gunler diliyorum.

Canım
Canım geçmiş olsun pcos u tedavi eden bir ilaç yok bildiğin gibi ama etkilerini azaltan bir folik asit var adı inofolic combi bilmiyorum doktorun söyledi mi ama bunu kullanabilirsin bende sivilce sorunu çok vardı kullandığından beri yüzüm bebek gibi oldu

Evet bu ilaci verdi yaklasik 1 haftadir kullaniyorum. Sivilce yoktu yuzumde birkac aydir iki gundur 2 sivilce cikti. Insallah sac dokulmesine de iyi gelir. Sana da gecmis olsun

Kizlar brsey sorcam sze yumurta tembelliği ile polikistik over ayni seyler mi bkac kisi ole dedi de kafam karisti bnm cok bana yardmci olurmusunuz
Banada yumurtlama tembelligi var demisti doktor hormon bozuklugumdan o da pko oluyormus yumurtada coklu kistte pko oluyormus ikiside bebek olmasini zorlasririyor imkansiz degil ama

Ben normalle yolla 2 kere kaldım pcolu olmama rağmen düşünmeden istemeden gebe kaldım şimdi istiyorum olmuyor klomenin hiç faydasını görmedim çatlatma iğnesi falan.. glifor kullanöaya başladım insülin direncim olduğu için bide infolic folic asit adetim 5 gündür geçti korkumdan test yapmıyorum 2 aydır adetim düzenede girmişti saç dökülmem durdu 8 kilo verdim kilo verdikce daha çok düzene girerdi adetim bu ay ne oldu anlamadım adetime 3 gün kala kanda baktık 0. 48 çıktı değer dahada yaptırmadım bir kızıma kardeş istiyorum içimde yanıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…