Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Sahimi inşallah darısı başıma sizde pco hastasımıydınız.. işin tuafı ben 2 kere gebe kaldım tekini doğurdum teki düştü o zaman pco olduğumu bilmiyodum ne vakit öğrendim olmuyor şimdi :)

Evet bende de varmis bende coxuk olmadi 1.2ay gidince ogrendim hic olmayanlarda var evlat nedir bilmeyen onlarca binlerce kisi evladinizi rabbim.size bagislasin canim yakin zamanda da kardes gondersin rabbim

merhaba arkadaslar size bir sorum olacam bende pcos var 2016 da aşılama yapmak üzereyken hamile kaldim yani normal yolla çünkü o ay aşılama olacağım düşüncesiyle hiç umursamdim nasil olsa 2 senedir deniyoruz olmam dedim ve hemen kaldim sun oğlum 16 aylik ve biz bu ay tekrar çocuk yapalim dedik. En son adetim 13.07 ve bu ay adet olmadım ilk ovulasyon testi yaptim adetime 1 gun kala az gorunen ıkıncı cizgi cikti sonra 3 gun aralika tekarar denedim negatif bende kan testi yaptiedim 02 cikti yani negatif ama bugun 5 gun hala bir sey yok kasiklar ağrıyor rahmimde ara sira ağrıyor akimtim cok var ve sik idara gidiyorum acaba sizce hamileriyim yoksa baska bir seymi var. bu arada benim bu adet öncesi ağrılarım 2 hafadir sürüyor..

Son düzenleme:
Bi daha test yap canım istersen aşılama için o ay ilaç iğne kullandın mı hiç ?

Bi daha test yap canım istersen aşılama için o ay ilaç iğne kullandın mı hiç ?
yok canim ben bu ay hic kullanmadim bakalim bir 10 gun gecsin gelmese yine test yaptiracam.. ilk hamileliğinde hic bir sey kulanmadan kaldim dedigim gibi aşılama yöntemine bas vurmuştuk ama olmadim cunku normal yollarla kaldim.

Hanimlar hic camur gibi akintisi olan var mi kistten mi acaba ilk defa basima geliyor sogan suyu kullandim 15 gun birakali 12 gun falan oluyor ama kasigimda batmayla beraber bi akinti geldi neyin nesi acaba yasayan var mi?

Hanimlar hic camur gibi akintisi olan var mi kistten mi acaba ilk defa basima geliyor sogan suyu kullandim 15 gun birakali 12 gun falan oluyor ama kasigimda batmayla beraber bi akinti geldi neyin nesi acaba yasayan var mi?
Adet sonu koyu kahve gelmiş ti canım dr iltihap demişti senin ki farklı dir belki

Düzenszlik vardır canım çocuk istediğin için hapta içemiyorsun galiba test den emin ol söktürücü kullan bence bedenin de rahatlar
Aynen bide asiri kilo aldim aniden bekarken 44 kiloydum 58 oldum simdi boyum 159 sanirim pkoluyken bu kilo fazla vermem lazim ama veremiyorum dogum kontrol hapi kilo yapiyor diye duydugum icin icemedim bu seferde zayiflamayla ugrasicam diye

Hap yazmadı canım karatay a uyun dedi dr kafam karışık
Valla ben diyetle veremedim acliktan öldüm ekmek yemedim aciktikca yesillik yedim su ictim peyniri yagsiz yogurdu yagsiz yedim sabah kahvaltida kepek ekmegi yedim iki dilim meyve bile yemedim seker var icinde diye ama 100 gram bile veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…