- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Canım kanama gelmiş miydi sende ya bende oldu ama aşırı kasik ve bel ağrım var nedense
Anladım canım sağolBende kanama yok canım ama aşırı kasık ağrım var
Bende gecen ay sogan suyu ve hayit yaptim o zamanlar cok ufak batmalar oluyordu ama bu ay cok siddetli agrilar basladi ara sira giren bu ay icmedim sadece inofolic combi kullaniyorum ama onunda yan etkisi yokmus sizdede agri oldu mu hayittan sonra acaba ?Bugün hamile olduğumu öğrendim acilde ki doktorun söylediğine göre hamileyim kanda beta 11.36. Pcos için tedavi görürken yumurtalarımın dirençli olduğunu söylemişti doktor iğneye geçicez demişti 3 hafta boyunca hayıt suyu içtim ve bugün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun rabbime tek tavsiyem hayıt suyu için 15 gün için de yumurta sayımı 3 ten 4 çıkarıp çatlatmıştı bol bol dua edin
Bende gecen ay sogan suyu ve hayit yaptim o zamanlar cok ufak batmalar oluyordu ama bu ay cok siddetli agrilar basladi ara sira giren bu ay icmedim sadece inofolic combi kullaniyorum ama onunda yan etkisi yokmus sizdede agri oldu mu hayittan sonra acaba ?
Hayit otu tohumunu kaynatıp içen var mı aranızda kistlere iyi geliyomus hormonları duzenliyomus
Peki ne zaman kullanmaya başladın adetin ilk günü başlanır yumurtlama donemine kadar icilir diyo öyle mi yaptinBen kullandım canım ama hazır hayıt suyu var onlardan gerçekten iyi geldi tavsiye ederim
Peki ne zaman kullanmaya başladın adetin ilk günü başlanır yumurtlama donemine kadar icilir diyo öyle mi yaptin
Anladım canım benim sol yumurtalikta 10 sağ yumurtlikta 7 tane kist varmis kist demiyo doktorlar yumurta fazlaliligi diyo onlar geçsin diye icicemNe zaman kullanmaya başladım hatırlamıyorum amacanım adetim bitmişti doktora gitmiştim 3 yumurtan var büyümemiş dirençli iğneye geçicez adetinin 17. Gününde gel dedi o kadar moralimin bozuldu ki internette araştırma yaparken buldum tahmini adetimin 13 14. Günleri içemeye başladım 17. Günü gittiğimde 4 yumurta vardı biri çatlamıştı doktor sıvı gördü rahim arkasında
Anladım canım benim sol yumurtalikta 10 sağ yumurtlikta 7 tane kist varmis kist demiyo doktorlar yumurta fazlaliligi diyo onlar geçsin diye icicem
Onu bu ara bnde cok okyrm bnde cok dsnyrm canm o hayit suyunu nasil icicez acaba bilgin varmi bnm fsh 16 iyimi kotumu bilemedmCanım hayıt suyu fsh düşürüyor belki sana da şifa olur inş.
Benim lh fazla çıkmıştı ama fsh den lh nin düşmesi gerekiyo zarar verir miCanım hayıt suyu fsh düşürüyor belki sana da şifa olur inş.
Onu bu ara bnde cok okyrm bnde cok dsnyrm canm o hayit suyunu nasil icicez acaba bilgin varmi bnm fsh 16 iyimi kotumu bilemedm
Benim lh fazla çıkmıştı ama fsh den lh nin düşmesi gerekiyo zarar verir mi
İçmen gerekiyor canım 6 nın altında olması gerekiyor ben dün bebeğimi kaybettim ama hayıt suyuyla bir alakası yok tabi ki sebebi bilinmeyen düşük ben hayıt suyunun çok faydasını gördüm
Ay canm ya coook uzuldum Allah sabir versin tez zamanda kucagini yeniden doldursun cnm bnm cok qecmis olsun o zaman kesinlikle icmeliyim bnde cok teskkur edrm cnm yardmn icin
Tamamİçmen gerekiyor canım 6 nın altında olması gerekiyor ben dün bebeğimi kaybettim ama hayıt suyuyla bir alakası yok tabi ki sebebi bilinmeyen düşük ben hayıt suyunun çok faydasını gördüm
O konuda bir bilgim yok canım yanlış bilgi vermek istemem
Tamam canım sagol içmeye başladım bakalım kötü bi durum farkedersem vücudumda birakicamİçmen gerekiyor canım 6 nın altında olması gerekiyor ben dün bebeğimi kaybettim ama hayıt suyuyla bir alakası yok tabi ki sebebi bilinmeyen düşük ben hayıt suyunun çok faydasını gördüm
O konuda bir bilgim yok canım yanlış bilgi vermek istemem
Ben yasmin kullandim yarida biraktim yüzümde çok sivilce yapti ara kanama geçirdim hatta bıraktığım için ama bence doğum kontrol hapları arasında en agirı yasmin doktoruna sorup degistirebilirsin bende de mide bulantısı yapmıştıYasmin kullanıyorum pko olduğu için düzenli adet görmek için son 3 gündür çok fazla mide bulantım var hap dün bitti sebebi ne olabilir yasayan var mı bayanlar
Yasmin iyi demişti ilaçtan olsun bulantı raziyim 1 tanesini içmeyi unutum zaten ilk kutu bitti ama bulantı çok fazlaBen yasmin kullandim yarida biraktim yüzümde çok sivilce yapti ara kanama geçirdim hatta bıraktığım için ama bence doğum kontrol hapları arasında en agirı yasmin doktoruna sorup degistirebilirsin bende de mide bulantısı yapmıştı
Hayit suyu dene derim kesin aktarda haziri satiliyor. 1 ay kullandim 15 gun sogan kuru hormonlara baktiramadan gebeligi ogrendim cok sukur. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah.Benim lh fazla çıkmıştı ama fsh den lh nin düşmesi gerekiyo zarar verir mi