- 16 Mayıs 2017
- 286
- 248
- 29
Tohumunu demleyip icmis onunda adet sancisi coktu onun icin kullanmisti.Yüzümde baya var azalma yok aksine git gide çoğalıyo ve sinirlerim çok bozuluyo nasıl kullanmış canım peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tohumunu demleyip icmis onunda adet sancisi coktu onun icin kullanmisti.Yüzümde baya var azalma yok aksine git gide çoğalıyo ve sinirlerim çok bozuluyo nasıl kullanmış canım peki
Karatay diyeti ile bende 8 verdim sonra hamile kaldım doğum dan sonra kolay veririm diyodum ama hiç veremedim adet im 3 ay düzenli geldi sonra düzensiz oldu 3 ay gelmeyince götürücü aldım hamile değilsen kullan derim beklemesi ağrısı daha zorArkadaşlar pco kıllanma erkek tarzı saç dökülmesi erkek tarzı kilo aldırıp sivilceye neden oluyor ben hiç sivilcelemedim ama saçlarım dökülüp kilomu bir türlü veremiyordum dr um glifor başladığından beri saç dökülmem durdu kilo verdim 8 kilo kadar.. 2 aydır gayet düzenliydim işte bu ay 13 ağutosda olmam lazımdı 4 ağustosda lekelenmem oldu ve hala adet olmadım 10 ağustosda kanda gebelik baktırdım 0.43 çıktı daha da beklemedeyim korunmuyoruzda 6 aydırda değilimdir diye önemsemiyorum göğüslerimde ağrı var oda adet belirtim ama hala gelen bişey yok
Götürücü nedir anlamadımKaratay diyeti ile bende 8 verdim sonra hamile kaldım doğum dan sonra kolay veririm diyodum ama hiç veremedim adet im 3 ay düzenli geldi sonra düzensiz oldu 3 ay gelmeyince götürücü aldım hamile değilsen kullan derim beklemesi ağrısı daha zor
Söktürücü yazacaktım canım kusura bakma :)Götürücü nedir anlamadım
Canım geçmiş olsun pcos u tedavi eden bir ilaç yok bildiğin gibi ama etkilerini azaltan bir folik asit var adı inofolic combi bilmiyorum doktorun söyledi mi ama bunu kullanabilirsin bende sivilce sorunu çok vardı kullandığından beri yüzüm bebek gibi olduMerhaba arkadaslar. Bugun bende polikistik over oldugunu ogrendim. Ideal kilomdan 7-8 kilo fazlam var ve surekli diyet spor halinde olmama ragmen zor veriyorum hatta veremiyorun yillardir boyle. Dikkat etmesem eminim cok daha fazla kilom olurdu. Ayrica normalde hic sivilceli bir cildim olmadi ergenlik donemi dahil, son 6 7 aydir cildimde zaman zaman cikip duruluyor. Ve yine kendimi bildim bileli saclarim dokulur. Hem de inanilmaz derecede buna da cozum bulamadim. Bu arada adet duzensizligim yok bazen 1 2 gun kaymalar oluyor tabi. Simdi 1 yildir bebek istiyoruz. Fakat yumurtlama olmuyor. Bugun kontrole gittim 1 yumurta sadece buyumus biraz ama yeterli degilmis. Onumuzdeki ay adetle birlikte klomene baslayacagim.
Bu hastaliga iyi gelecek neler yapiyorsunuz? Kilo veriminizi kolaylastiran, sac dokulmesini engelleyen ve sivilceye iyi gelen deneyip memnun kaldiginiz seyler var mi?
Bir de merak ettigim hamile kalanlar klomenle kolayca hamile kaldi mu veya be kadar surede kaldilar? Hepinize guzel gunler diliyorum.
Canım
Canım geçmiş olsun pcos u tedavi eden bir ilaç yok bildiğin gibi ama etkilerini azaltan bir folik asit var adı inofolic combi bilmiyorum doktorun söyledi mi ama bunu kullanabilirsin bende sivilce sorunu çok vardı kullandığından beri yüzüm bebek gibi oldu
İnsulin direncini ölçtüren var mı
Banada yumurtlama tembelligi var demisti doktor hormon bozuklugumdan o da pko oluyormus yumurtada coklu kistte pko oluyormus ikiside bebek olmasini zorlasririyor imkansiz degil amaKizlar brsey sorcam sze yumurta tembelliği ile polikistik over ayni seyler mi bkac kisi ole dedi de kafam karisti bnm cok bana yardmci olurmusunuz
Anladm ne biliym benmde kafam karisti anlayamdm her halükarda pko yani Allah yardimcimiz olsun hepimizin ne diyimBanada yumurtlama tembelligi var demisti doktor hormon bozuklugumdan o da pko oluyormus yumurtada coklu kistte pko oluyormus ikiside bebek olmasini zorlasririyor imkansiz degil ama
Amiiin amiinn bende yine negatif cikti kan testi onumuzdeki ay insallah :/Anladm ne biliym benmde kafam karisti anlayamdm her halükarda pko yani Allah yardimcimiz olsun hepimizin ne diyim
Bu gün sabah kan verdim aldım sonucu 20.68 cıktıMerhaba bugün ben insülin direnci için lan verdim ama sonuç almaya gelecek ay adetimle gitcem o zaman öğreneceğim
Amin cnm insallahh Allah qonlumuze qore versn insallahhAmiiin amiinn bende yine negatif cikti kan testi onumuzdeki ay insallah :/
İnsulin direncini ölçtüren var mı