Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Iyi geceler arkadaslar benim adetlerim son aylarda 26 28 24 28 26 seklinde oldum adet araligim pkolu olabilir miyim doktorum 1 2 gun gec yada erken olmayla birsey olmaz dedi ultrasonda da bisey cikmadi ama hafif cenemde ve boynumda 10 tane filan killanma var ve kiloluyum

Canım bi başka dr bana pco da klomen işe yaramaz neden o ilaca başlamış ki dedi serephone daha iyi olur dedi ama bilemiyorum
Klomen zaten ovülasyon geliştirici. Bende de pco vardı ve şuan 8 haftalik hamileyim. Ben duphaston ve progestan kullandım 7 ay. 8. ayda Klomen kullandım ve sağ yumurtam gelişti. Hemen çatlatma iğnesi yaptılar ve o ay tuttu şükürler olsun Rabbime

Kızlar dr bana günde 1 kere klomen uyguladı ve yumurtalar gelişmedi. Yumoslari büyütmek için hangi ilaçları kullandınız
Klomeni adetinin 5. günü başlayacaksın. Bi sabah bi akşam yani günde iki defa içeceksin. Benim Dr gerçekten işinin ehli. Onun sayesinde hamile kalabildim

Klomeni adetinin 5. günü başlayacaksın. Bi sabah bi akşam yani günde iki defa içeceksin. Benim Dr gerçekten işinin ehli. Onun sayesinde hamile kalabildim
Teşekkürler canım bi süre önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2 gün önce dr a gittim pko yok dedi 2 yumurta büyümüş çatlamış sıkıntın yok dedi bakalım inş olur

Teşekkürler canım bi süre önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2 gün önce dr a gittim pko yok dedi 2 yumurta büyümüş çatlamış sıkıntın yok dedi bakalım inş olur
İnşallah olur. Anne olacağını öğrenmek o kadar güzel bir duygu ki hepinizin yaşamasını isterim. Bende 2 ay öncesi sizin gibi çaresiz durumdaydım ümidimi yitirdiğim anda öğrendim hamile olduğumu. Olmayacak diye bişey yok. Olmasa benim olmazdı benim rahimde birçok problem vardı

regl'niz düzensiz değil ki her ay bir iki gün öne ya da ileri gidebilir ki 31 çeken aylarda var mesela sıcak soğuk hava ilaç kullanımı falan neden olabilir.. kıllanma ve kilo genetik olabilir yani ailede olmasa da senin genlerinde olabiliyor. benim de kıllanma problemim var doktor kan testlerine baktı senin yapınla alakalı bu durum sorun yok dedi. bu arada hızlı alınan ve verilen kilo regl düzensizliği yapabilirmiş.

Canım ne gibi sıkıntıların vardı.... herhangi birşey kullandın mı hamilelik için:)

Canım ne gibi sıkıntıların vardı.... herhangi birşey kullandın mı hamilelik için:)
Sol yumurtalığımda çikolata kisti vardı pco vardı rahmim pıhtılaşmış kanla doluydu adet düzensizliği vardı yumurtalar gelişmiyordu prolaktin hormonum yüksek çıktı. Kısacası infertilite vardı. Prolaktin için dostinex kullandım adet düzensizliği ve kist için duphaston, progestan ve klomen kullandım. 7 ay tedavi gördüm 8. ay yumurtanın gelişmesi için klomeni tekrar kullandım sağ yumurtam gelişmiş hemen çatlama iğnesi vurdurdum. Ve o ay hamile kaldım.

Tesekkur ederim evet hormon testindede bisey cikmadi demekki genetik annemde de var zaten sagolun

24 yaşındayım 3 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim 2 ay diane 35 kullandım ama sivilceler daha da arttı 3. Ay yasmin kullanmaya başladım onu 10 gün kullabildim oda arttırdı sivilceyi şimdi hiç bişey kullanmıyorum pcos tan dolayı olan sivilcelere çözüm bulabilen var mı acaba

Allah şifa versin cnm, önce bu hastalıktan kurtulursun inş. Soğan kürü denedin mi, pco da etkili diye biliyorum.

Soğan kuru denemedim diğer aya demeyi düşünüyorum adet oluyorum her ay düzenli ama doktor ultrasonla baktığında polikistik over in var dedi

Nasıl daha kötü oldu canım benim kilo problemimde yok 52 kiloyum tuglenme de yok sadece sivilce sorunu var cildim çok yaglaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…