- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
inşallah canım çok bunalıyorum ben neredeyse ilaçsiz adet olamıyorum senin düzenli mi pekiİnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın yeniden modunu yüksek tut olur mu hepimiz aynı durumdayız inşallah hepimizin zamanı gelince yüzü gülecek
inşallah canım çok bunalıyorum ben neredeyse ilaçsiz adet olamıyorum senin düzenli mi peki
Ne tedavisi oldun peki canım bana sadece doğum kontrol hapı diyorlar. Benim şekerim vs yokHayır canım normalde ilaç kullanmadığım zamanlar üç ay bile adet olmadığım olurdu ama yaklaşık 6 aydır tedavi olduğum için her ay adet oluyorum ilaçlar sayesinde
Hormonlarımda düzgün gayet sadece yumurtalıklarda pco varHayır canım normalde ilaç kullanmadığım zamanlar üç ay bile adet olmadığım olurdu ama yaklaşık 6 aydır tedavi olduğum için her ay adet oluyorum ilaçlar sayesinde
Hormonlarımda düzgün gayet sadece yumurtalıklarda pco var
Gozunuz aydin insallah saglikla kucaginiza almakta nasip olurVe mutlu son hamileyim darisi size insallah
Allah razi olsun canim.aminGozunuz aydin insallah saglikla kucaginiza almakta nasip olur
Hanımlar merhaba, yazılanları okudum bayağı tecrübelisiniz bu konuda size sormak istedim. Benim aşırı kilo, saç dökülmesi, aşırı tüylenme gibi sorunlarım yok ama yumurtalıklarımda pko görüntüsü mevcut. yaklaşık 8 aydır da adet düzensizliğim var ama hormonlarım normal? anlayamadığım şey hormonlarım normal iken neden düzenli adet olamıyorum pko hormon bozukluğu yapması gerekmiyor mu??adet döngüsünü de hormonlar yönettiğine göre sorun nedir offs
İşte anlayamadığım nokta yumurtlamayı fsh ve lh hormonları sağlıyor ve bu hormonlar normal...Dr strestendir diyor ama bu denli stres yaptığım bir durum yok aslında yani günlük stres de mi yapmayacağız yaşamak için biraz stres lazım robot değiliz ki bunları düşünmekten stres yapıyorum tam tersineBelki senin yumurtaların tembeldir canım ondan adet düzensizliği vardır
İşte anlayamadığım nokta yumurtlamayı fsh ve lh hormonları sağlıyor ve bu hormonlar normal...Dr strestendir diyor ama bu denli stres yaptığım bir durum yok aslında yani günlük stres de mi yapmayacağız yaşamak için biraz stres lazım robot değiliz ki bunları düşünmekten stres yapıyorum tam tersineçünkü bir şey yok stres yapıyorsundan başka cevap alamadım, ama 46 gün oldu tık yok. Spora falan başlasam iyi gelir mi acaba
Ailenizde var mi duzensiz olan banada normal demisti doktorlar once aileden geliyordur demisti sonra pko teshisi konuldu ilaclarla adet oldum sonra kilo nedeniyle biraktim adet olamiyorum suan 75.gün tık yok bendede spor yapiyorum 1 haftadir ama ne zaman gelecek kim bilir.İşte anlayamadığım nokta yumurtlamayı fsh ve lh hormonları sağlıyor ve bu hormonlar normal...Dr strestendir diyor ama bu denli stres yaptığım bir durum yok aslında yani günlük stres de mi yapmayacağız yaşamak için biraz stres lazım robot değiliz ki bunları düşünmekten stres yapıyorum tam tersineçünkü bir şey yok stres yapıyorsundan başka cevap alamadım, ama 46 gün oldu tık yok. Spora falan başlasam iyi gelir mi acaba
Merhaba kızlar aranızda pcolu olupda infolic şase kullanıp hamile kalan var mı?
Slm kızlar bende pko hastasıyım bekarken ve evliyken tedavi oldum tüy problemim var sekiz aylık evliyken hekim kadına gittim bana ebem gömecek otunu kaynat içine otur dedi yaptım bir hafta sonra hamile kaldım şimdi 20 aylık bir kızım var umudunuzu kaybetmeyin...