Dogum kontrol hapi kullanmadın mi hiç roacutan kullansak bile sorun hormonal olduğu için tekrarlamaz miben de yıllarca boğuştum da en son onunla tamamen çözüldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogum kontrol hapi kullanmadın mi hiç roacutan kullansak bile sorun hormonal olduğu için tekrarlamaz miben de yıllarca boğuştum da en son onunla tamamen çözüldü
Dogum kontrol hapi kullanmadın mi hiç roacutan kullansak bile sorun hormonal olduğu için tekrarlamaz mi
Duzensiz miydi adetiniz?Selam kızlar bu mesaji umudunuzu kaybetmeyin diye yaziyirum 2.5 yillik evliyim pco hastasiyim ve hamdolsun sonunda 14 haftalik hamileyim. Sürekli doktoragittim uzuldum yıprandım gep adetim gecikiyorsun artik test yyapıp negatif görmekten bikmistim adetim 2 ay gecikti test yapmadkm 2 hafta da bekledim test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin. Tm artık dkktora gitmiyorum dedigim anda oldu
Selam kızlar bu mesaji umudunuzu kaybetmeyin diye yaziyirum 2.5 yillik evliyim pco hastasiyim ve hamdolsun sonunda 14 haftalik hamileyim. Sürekli doktoragittim uzuldum yıprandım gep adetim gecikiyorsun artik test yyapıp negatif görmekten bikmistim adetim 2 ay gecikti test yapmadkm 2 hafta da bekledim test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin. Tm artık dkktora gitmiyorum dedigim anda oldu
Evet düzensizdi yani kendimi bildim bileli düzenli bi adetim olmadı suan 26 yasindayim rahim filmi bile çektim geçen yilyıl tupler temiz çıktı zaten dojtorlar dofru dürüst ilaç tedavisi de yapmiyordu[/QUOTE]TE="Busra5834, post: 52253576, member: 832766"]Duzensiz miydi adetiniz?
Istanbulda nerdesiniz acaba ozelde bi doktor oneririm bende 13 aylik evliyim 7-8 olmustur doktora gittigim adet duzensizligi ve cocuk icin ama hicbirinden tatmin olacak cevaplar alamadim 5 dk da muayene edip ilac verip yolladilar bende cekingen bi insanim soramadim bisey en son bi doktor arastirdim cevremde gidip memnun kalanlar vardi gittim ve aklimdaki her soruya cevap aldim ve ben sormadan. Ustelik doktor moral veriyor pko teshisi koymustu bana cocuk olmaz boyle tedaviye basliycaz 6 ay korunacaksiniz dedi duyduklarim guzel seyler degildi ama mutlu ayrildim muayeneden.sevgili arkadaşlar , 26 yaşımdayım iki yıllık evliyim ve evlendiğimden beri korunmuyorum bu süreçte şubatta 7 haftalık boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Kendimi bildim bileli pkoluyum ve doğru düzgün adet bile olmuyorum ilaçsız. 8 yıl drlar tarafından bilinçsizce verilen doğum kontrol haplarını kullandım. Artık hadi bebek olmuyor bari adet olayım istiyorum ama ne yazık ki drlar tedavi yok deyip gönderiyor gitmediğim dr yapmadığım kür kalmadı artık bunalımın dibini yaşıyorum bu konuda bildiğiniz iyi dr lar var mı tedavi edebilecek yada neler yapabilirim bana da yardımcı olur musunuz
canım nasıl bir tedavi yaptı peki düzeldimi sendromların ? 6 ay korundun sonrasında çocuk oldu mu peki ?Istanbulda nerdesiniz acaba ozelde bi doktor oneririm bende 13 aylik evliyim 7-8 olmustur doktora gittigim adet duzensizligi ve cocuk icin ama hicbirinden tatmin olacak cevaplar alamadim 5 dk da muayene edip ilac verip yolladilar bende cekingen bi insanim soramadim bisey en son bi doktor arastirdim cevremde gidip memnun kalanlar vardi gittim ve aklimdaki her soruya cevap aldim ve ben sormadan. Ustelik doktor moral veriyor pko teshisi koymustu bana cocuk olmaz boyle tedaviye basliycaz 6 ay korunacaksiniz dedi duyduklarim guzel seyler degildi ama mutlu ayrildim muayeneden.
Ümraniyede Afiyet hastanesi
Fazilet Görgülü.
canım nasıl bir tedavi yaptı peki düzeldimi sendromların ? 6 ay korundun sonrasında çocuk oldu mu peki ?
canım bende zayıfım ama banada diyor dr zayıfla diye onun kilolu olup olmama ile alakası yok bir iki kiloda versen etkisi olur diye düşünoyrlar. ben hiç tedavi olmadım valla benim dr lar bi garip herhaldeKızlar merhaba ben 10 aydır evliyim korunmadik hiç kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz tuglenme akne problemlerim var ilk 5 ay olmayınca doktora gittim klomen verdi üç ay boyunca yumurtam buyumedi gelecek ay rahim filmi ardından iğne tedavisi olacak merak ediyorum hep diyorlar pcoslularin zayıflaması lazım diye ama ben zaten zayifim benim gibi zayıf olanlar var mı pcos olup? Bir de iğne tedavisi ile hamile kalan var mı acaba ?
canım bende zayıfım ama banada diyor dr zayıfla diye onun kilolu olup olmama ile alakası yok bir iki kiloda versen etkisi olur diye düşünoyrlar. ben hiç tedavi olmadım valla benim dr lar bi garip herhalde
iki sene oldu evleneli evlendiğimden beri korunmadım hiç bir sene dolsun dediler tam dolacakken hamile olduğumu öğrendim aama düştü şimdide düşükten sonra bir sene olmaması normal diyolar yine herhangi bir tedavi yokTuhafmış gerçekten peki ne zamandır doktora gidiyorsun ne kadarlık evlisin bazıları bir sene bekle sonra gel diyorlar ya senin dokrorun da öyle düşünüyordur belki..anladım canım ben de bir iki kilo vermeye calisacam bakalım ne olacak
iki sene oldu evleneli evlendiğimden beri korunmadım hiç bir sene dolsun dediler tam dolacakken hamile olduğumu öğrendim aama düştü şimdide düşükten sonra bir sene olmaması normal diyolar yine herhangi bir tedavi yok
değiştirdim ama aynısını diyorlar, bende bıktım artık olmadı işte hemenDüşükten hemen sonra hamile kalan birçok kadın var canım doktorunu değiştirmeyi düşünmüyor musun bana biraz tuhaf geldi düşünceleri..
bunaldım artık açıkcası kuzum yaDüşükten hemen sonra hamile kalan birçok kadın var canım doktorunu değiştirmeyi düşünmüyor musun bana biraz tuhaf geldi düşünceleri..
değiştirdim ama aynısını diyorlar, bende bıktım artık olmadı işte hemen