- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Kizlar hepinize merhaba ,
Ergenliginden beri bir pko hastasi olarak size birseyler soylemek istedim
Senelerce diane35 kullandim.
Bana tek yaptigi sey killanmami cogaltmak oldu.ve her ay adet gormemi sagladi ilaci kestigim andan itibaren hicbirsekilde adet gormedim,
2015 eylul ayinda biberiye cayina basladim. Yapimi cok basit, bir tutam alip kaynamis suya atiyorsunuz ve biraz ilininca iciyorsunuz. Her gun bir bardak. Yapmaya basladigim ay adet gordum. 9 ay boyunca kullandim.
Daha sonra tiroit tedavisine baslayinca kestim cayi. Tibbi ya da bitkisel ek bicbirsey kullanmak istemedim, tedavimi etkileyip etkilemedigini kesin gormek icin.
Cayi kestigim halde 2016 kasima kadar adet gormeye devam ettim.
Kasimda adetim kesildi.
Ramazanda tekrar baslamaya niyetlendim.
Ama pek saglikli kullanamadim tas catlasin 7/8 kez icmisimdir. Ve duzenli degil.
Ramazan biter bitmez adet gordum.
Simdi caya devam ediyorum.
Elbette doktora gidiyordur bircogunuz, ben sadece yazmak istedim.
Biberiye kadin rahmine birebir, saglikli yumurta gelisimi, adet duzensizligi, pko, cikolata kisti vb rahimde size sikinti yapan bircok seyi onariyor.
Ve birde sogan suyu.
Unutmadan pkolu bayanlar , ilk ama ilk yapmaniz gereken kilo vermek. Bazilarinin kilo problemi olmuyor. Ben de oyleyim. Ama olan arkadaslarimizin ilk yapmasi gereken sey kilo vermek.
Ben kendim bu konudan muzdariptim, simdi cok sukur adet gormeye devam ediyorum.
Yazmak istedim, belki bazilarinizin isine yarar.
Hepinize saglikli gunler dilerim
Ergenliginden beri bir pko hastasi olarak size birseyler soylemek istedim
Senelerce diane35 kullandim.
Bana tek yaptigi sey killanmami cogaltmak oldu.ve her ay adet gormemi sagladi ilaci kestigim andan itibaren hicbirsekilde adet gormedim,
2015 eylul ayinda biberiye cayina basladim. Yapimi cok basit, bir tutam alip kaynamis suya atiyorsunuz ve biraz ilininca iciyorsunuz. Her gun bir bardak. Yapmaya basladigim ay adet gordum. 9 ay boyunca kullandim.
Daha sonra tiroit tedavisine baslayinca kestim cayi. Tibbi ya da bitkisel ek bicbirsey kullanmak istemedim, tedavimi etkileyip etkilemedigini kesin gormek icin.
Cayi kestigim halde 2016 kasima kadar adet gormeye devam ettim.
Kasimda adetim kesildi.
Ramazanda tekrar baslamaya niyetlendim.
Ama pek saglikli kullanamadim tas catlasin 7/8 kez icmisimdir. Ve duzenli degil.
Ramazan biter bitmez adet gordum.
Simdi caya devam ediyorum.
Elbette doktora gidiyordur bircogunuz, ben sadece yazmak istedim.
Biberiye kadin rahmine birebir, saglikli yumurta gelisimi, adet duzensizligi, pko, cikolata kisti vb rahimde size sikinti yapan bircok seyi onariyor.
Ve birde sogan suyu.
Unutmadan pkolu bayanlar , ilk ama ilk yapmaniz gereken kilo vermek. Bazilarinin kilo problemi olmuyor. Ben de oyleyim. Ama olan arkadaslarimizin ilk yapmasi gereken sey kilo vermek.
Ben kendim bu konudan muzdariptim, simdi cok sukur adet gormeye devam ediyorum.
Yazmak istedim, belki bazilarinizin isine yarar.
Hepinize saglikli gunler dilerim