Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kizlar hepinize merhaba ,

Ergenliginden beri bir pko hastasi olarak size birseyler soylemek istedim

Senelerce diane35 kullandim.
Bana tek yaptigi sey killanmami cogaltmak oldu.ve her ay adet gormemi sagladi ilaci kestigim andan itibaren hicbirsekilde adet gormedim,

2015 eylul ayinda biberiye cayina basladim. Yapimi cok basit, bir tutam alip kaynamis suya atiyorsunuz ve biraz ilininca iciyorsunuz. Her gun bir bardak. Yapmaya basladigim ay adet gordum. 9 ay boyunca kullandim.

Daha sonra tiroit tedavisine baslayinca kestim cayi. Tibbi ya da bitkisel ek bicbirsey kullanmak istemedim, tedavimi etkileyip etkilemedigini kesin gormek icin.
Cayi kestigim halde 2016 kasima kadar adet gormeye devam ettim.

Kasimda adetim kesildi.
Ramazanda tekrar baslamaya niyetlendim.
Ama pek saglikli kullanamadim tas catlasin 7/8 kez icmisimdir. Ve duzenli degil.
Ramazan biter bitmez adet gordum.
Simdi caya devam ediyorum.
Elbette doktora gidiyordur bircogunuz, ben sadece yazmak istedim.
Biberiye kadin rahmine birebir, saglikli yumurta gelisimi, adet duzensizligi, pko, cikolata kisti vb rahimde size sikinti yapan bircok seyi onariyor.
Ve birde sogan suyu.

Unutmadan pkolu bayanlar , ilk ama ilk yapmaniz gereken kilo vermek. Bazilarinin kilo problemi olmuyor. Ben de oyleyim. Ama olan arkadaslarimizin ilk yapmasi gereken sey kilo vermek.

Ben kendim bu konudan muzdariptim, simdi cok sukur adet gormeye devam ediyorum.

Yazmak istedim, belki bazilarinizin isine yarar.
Hepinize saglikli gunler dilerim :KK15:

arkadaşlar pkoluyum hayatım boyunca ilaçsız adet görmedim ve adet görmeden tedavisiz hamile kaldım iki tanede çocuğum var Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. tek tedavi zayıflamak zayıflamak zayıflamak ilaca bile gerek kalmadan tedavisiz hamile kalabilirsiniz

Neyle hamile kaldiniz catlatma ignesi klomen vs

Kizlar hepinize merhaba ,

Ergenliginden beri bir pko hastasi olarak size birseyler soylemek istedim

Senelerce diane35 kullandim.
Bana tek yaptigi sey killanmami cogaltmak oldu.ve her ay adet gormemi sagladi ilaci kestigim andan itibaren hicbirsekilde adet gormedim,

2015 eylul ayinda biberiye cayina basladim. Yapimi cok basit, bir tutam alip kaynamis suya atiyorsunuz ve biraz ilininca iciyorsunuz. Her gun bir bardak. Yapmaya basladigim ay adet gordum. 9 ay boyunca kullandim.

Daha sonra tiroit tedavisine baslayinca kestim cayi. Tibbi ya da bitkisel ek bicbirsey kullanmak istemedim, tedavimi etkileyip etkilemedigini kesin gormek icin.
Cayi kestigim halde 2016 kasima kadar adet gormeye devam ettim.

Kasimda adetim kesildi.
Ramazanda tekrar baslamaya niyetlendim.
Ama pek saglikli kullanamadim tas catlasin 7/8 kez icmisimdir. Ve duzenli degil.
Ramazan biter bitmez adet gordum.
Simdi caya devam ediyorum.
Elbette doktora gidiyordur bircogunuz, ben sadece yazmak istedim.
Biberiye kadin rahmine birebir, saglikli yumurta gelisimi, adet duzensizligi, pko, cikolata kisti vb rahimde size sikinti yapan bircok seyi onariyor.
Ve birde sogan suyu.

Unutmadan pkolu bayanlar , ilk ama ilk yapmaniz gereken kilo vermek. Bazilarinin kilo problemi olmuyor. Ben de oyleyim. Ama olan arkadaslarimizin ilk yapmasi gereken sey kilo vermek.

Ben kendim bu konudan muzdariptim, simdi cok sukur adet gormeye devam ediyorum.

Yazmak istedim, belki bazilarinizin isine yarar.
Hepinize saglikli gunler dilerim :KK15:
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin merhaba. Ben de pkosluyum. Bana gore asiri bir kilom yok ama evlendikten sonra 5 -6 kilo aldim. Suan 71 kiloyum boyum 1.73 . Yine de vermem gerekir mi acaba kilo?

Neyle hamile kaldiniz catlatma ignesi klomen vs
hiç bir tedavi olmadım kendiliğine hamile kaldım pkolular öyle
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin merhaba. Ben de pkosluyum. Bana gore asiri bir kilom yok ama evlendikten sonra 5 -6 kilo aldim. Suan 71 kiloyum boyum 1.73 . Yine de vermem gerekir mi acaba kilo?
canım benim benimde zaten 5-6 kilo fazlam vardı iki bebeğimdede 5-6 kilo verdim hamile kaldım. zaten pkolular öyle yada böyle bi şekilde hamile kalıyo hiç dert etmeyin boşa üzülmeyin arkadaşlar er yada geç hepimizin bebeği olacak benim çevremde çok pkolu arkadaşım var hepsinin şimdi bebeği oldu biri 6 sene sonra biri 8 ben 4 yıl sonra çocuk sahibi oldum tedaviyle yada tedavisiz Allah Nasip ederse hepimiz anne oluruz pko çok sorun edilecek bi rahatsızlık değil boşuna üzmeyin kendinizi arkadaşlar Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin evlatlarımızı nerdeyse 3 kadınlar birisi pkoluymuş ama nerdeyse herkesin er yada geç çocuğu oluyo

Arkadaşlar çocukla ilgili hiç şüpheniz olmasın olmaz diye bir şey yok ben de pcos luyum ayrıca rahmimde bir sürü myom vardı ameliyat oldum myomdan ötürü, ayrıca soğan kürü uyguladım hiç aramadan hamile kaldım ameliyattan 1,5 sene sonra şu an 3 yaşında kızım benim asıl sorun kilolar ve kabullenemiyorum ömür boyu dikkat edecek olmak sonucu şeker kanser gibi hastalıklara çıkan bir sorun yaşamak kurtulamamak beni çok üzüyor. eskiden kilolu değildim çok zayıftım bir anda ne olduysa oldu ve hop 15 kilo alıverdim diyetisyene vs gidip veriyorum 3-4 ay içinde hop tekrar alıyorum sanırım ömür boyu bu lanetle yaşamam gerekecek hiç bir zaman istediğini yeme tatsız tuzsuz beslen spor yap çok zor çokkkkkk .... yani demem o ki çocuk olmaması en basit sorun pko da oluyor bir şekilde de asıl sorun bu hastalıkla bir ömür nasıl geçecek

Arkadaşlar pko olup hamile kalan var mı?
ben kaldım canım yapabiliyorsan soğan kürü yap bir de omega 3 kullanımının iyi geldiği araştırması yapılmış, doğuramasam ben doğuramayacaktım ben 6 ayda bir adet olurum, ama cidden herkesin dediği gibi hamile kaldığımda zayıftım zayıflayınca herşey düzene giriyor

pko hastalığı kilo vermeyi çok zorlaştırıyor .Örneğin sağlıklı bir insan diyetle haftada 1 kilo veriyorsa siz 500 gr verebiliyorsunuz.Ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum malesef .Kilo veriyorum ama tabiki çok zorluyor .Doktorun verdiği hapı da kullanıyorum o meşhur büyük 1000 lik ilaç.

Kızlar dr bana günde 1 kere klomen uyguladı ve yumurtalar gelişmedi. Yumoslari büyütmek için hangi ilaçları kullandınız
Canim bende pcoluyum banada klomen etki etmemisti.klomeni bir kac ay deniyorlar etki etmediginde iğne ye geçiş yapılıyo.igneler daha etkili.muhtelemelen sendede iğne ye geçerler

Canim bende pcoluyum banada klomen etki etmemisti.klomeni bir kac ay deniyorlar etki etmediginde iğne ye geçiş yapılıyo.igneler daha etkili.muhtelemelen sendede iğne ye geçerler
Canım bi başka dr bana pco da klomen işe yaramaz neden o ilaca başlamış ki dedi serephone daha iyi olur dedi ama bilemiyorum

Canım bi başka dr bana pco da klomen işe yaramaz neden o ilaca başlamış ki dedi serephone daha iyi olur dedi ama bilemiyorum
hayir canim veriliyo klomen.kullandığım dönemlerde cok arastirmalar yaptim ben ve 3 doktor degistirdim.hepside klomen verdi ilk.serephone kullanmadim onun hakkinda bisi diyemem.ama endiselenmene gerek yok.

hayir canim veriliyo klomen.kullandığım dönemlerde cok arastirmalar yaptim ben ve 3 doktor degistirdim.hepside klomen verdi ilk.serephone kullanmadim onun hakkinda bisi diyemem.ama endiselenmene gerek yok.
Sağol canım... ben evlendigim gün hamile kalmışım bilmiyordum kaynanam yüzünden düşük yaptım hastanede öğrendim hamile olduğumu bilmiyordum bile.... sonra tüp bebekle hamile kaldım ama o da kürtaj oldu malesef eşim yok diye tüp bebek yaptirmistik direkt şimdi kocam yanıma geliyor artık temelli ondan dolayı biraz doğal kür deneyecegim sonra da aşılama vs.... tüp bebek yapan dr um prof ve o söylemişti pco da klomen yanıt vermez zaten yanlış ilaç kullanmışlar dedi bilemiyorum şimdi de eşimde spermde morfoloji ve hareket sorunu var.... sen neler yapıyorsun ne planlıyorsun

Sağol canım... ben evlendigim gün hamile kalmışım bilmiyordum kaynanam yüzünden düşük yaptım hastanede öğrendim hamile olduğumu bilmiyordum bile.... sonra tüp bebekle hamile kaldım ama o da kürtaj oldu malesef eşim yok diye tüp bebek yaptirmistik direkt şimdi kocam yanıma geliyor artık temelli ondan dolayı biraz doğal kür deneyecegim sonra da aşılama vs.... tüp bebek yapan dr um prof ve o söylemişti pco da klomen yanıt vermez zaten yanlış ilaç kullanmışlar dedi bilemiyorum şimdi de eşimde spermde morfoloji ve hareket sorunu var.... sen neler yapıyorsun ne planlıyorsun
Canim cok gecmis olsun.iyi yanindan bakalım en azından sen kendiliğinden hamile kalabiliyosun.tez zaman tekrar yaşarsın insallah.bende2 senedir ugrasiyorum canim.aşılamalarim tutmadi.simdi tup bebek yaptirdim ve sonucu bekliyorum.ama gebelik var gibi duruyo şuan.bu arada tup bebegin neden kurtaj oldu kacinci ayindi

Inş Allah kucağına almayı nasip etsin canım... 14 haftalık ikizlerimin kalpleri durdu malesef çok yıpratıcı oldu tabu ama sen böyle şeyleri duyma bilme araştırma canım stres yapma

Eşim asker zor bir bölgede bi gün komutanlar geldi ben de çok korktum şehit olmasindan....kanamam olmuştu yoğun sonra kalplerinin durduğunu öğrendik rabbim onları aldı ama eşimi bağışladı bana

Inş Allah kucağına almayı nasip etsin canım... 14 haftalık ikizlerimin kalpleri durdu malesef çok yıpratıcı oldu tabu ama sen böyle şeyleri duyma bilme araştırma canım stres yapma
Coook gecmis olsun canim:KK43: bidaha yasamazsin umarim.. benimde korkularım var ya bisi olursa ilerde diye Rabbim yardimcimiz olsun..

X