Evet karnım da ara ara giren ağrılar var. Ama midem falan bulanmıyo :)Cnm benim takvime göre 4+1 haftalik yani 2 haftaya kese görünür bekliyecem. Hem agrilarim oluyor. Migdem bulanıyor. Sen nasılsın agrin varmı
Evet karnım da ara ara giren ağrılar var. Ama midem falan bulanmıyo :)[/Qanlad anladım cnm. Ama senin daha erken benim 3 gündür durumum değişti. 9-10 gun önce göğüs agrilarim başladı. Ama ağrılarım iğneden sonra hep vardı. İki gündür yoğun ama bacaklarım bile ağrıyor. Bol bol uzanıyorum. Sende kendini yorma
3 yil oncesi e kadar 58 kiloydum evlendim 1 yil sonra almaya basladim ve durxuramadimBende 66 civariyim boyum 166. Normal yani kilolu değilsin ki
Cnm aynı durumdayız bende evlenirken 55 altiydim. Ama doktor bana kilomla ilgili birşey söylemedi. Su an ben hamileyim cnm. Yani kafana takma rabbim verdimi verir. Vakit kaybetmeden tedaviye basla. İnsan kendinin doktorudur. Doktorlar anca insanı oyaliyor git gel git gel.3 yil oncesi e kadar 58 kiloydum evlendim 1 yil sonra almaya basladim ve durxuramadim
Boyum 1,69 benimde ama dr kilo vermen lazim dedi hos bunu soylediginde 72 kiloydum ama 66dan asagi inamadim bi turlu
Sağol cnm darısı başınaVay vay vay benim yeğenler geliyo heeeee :)
Ay inşallahSağol cnm darısı başına
Canıımm hayirli olsun. Hepiniz ayrı ayrı umut oldunuz bize. Pko kesinlikle engel değil aslında çok basit yumurtlama desteği gerekiyor sadece. Ama olmayınca olmuyor. Olunca da böyle geliveriyor bebisler... tekrar tekrar hayirli olsun hepiniz için. Tüm isteyenlere hayirlisindan versin rabbim inş...Kızlar ben hamileyim
Sağol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahCanıımm hayirli olsun. Hepiniz ayrı ayrı umut oldunuz bize. Pko kesinlikle engel değil aslında çok basit yumurtlama desteği gerekiyor sadece. Ama olmayınca olmuyor. Olunca da böyle geliveriyor bebisler... tekrar tekrar hayirli olsun hepiniz için. Tüm isteyenlere hayirlisindan versin rabbim inş...
AmiiiiinnnSağol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah
bir suru klomen igne asilama tedavisi oldum canim iki de tup bebek yaptirdim ilki tutmadi ikinci dusuk oldu. Bu son hakkim gelecek ay yapilacakCnm aynı durumdayız bende evlenirken 55 altiydim. Ama doktor bana kilomla ilgili birşey söylemedi. Su an ben hamileyim cnm. Yani kafana takma rabbim verdimi verir. Vakit kaybetmeden tedaviye basla. İnsan kendinin doktorudur. Doktorlar anca insanı oyaliyor git gel git gel.
Canım ya ben de aynı durumdayım. Sadece tup yaptirmadik biz. Ama biz yumurtlama gününü t utturamadik. Çünkü ya yumurtlama olmadı ya da beklenen zamanda olmadı çok tuhafti gerçekten her ay farklı tepki verdi. Ama iki aşılama yaptırdık ikisi de tam yumurtlama tutturuldu şúkür ama olmadı. Iki seneyi geçti hepsi. Şimdi düşünmeden edemiyorum acaba bir seyler düzelmiş midir belki bu sefer olur diye. Ama anlamıyorum iste yumurtlama olsa da tutmayabiliyor. Zamanı gelmemiş demek... sen tup mu yaptiracaksin canım?bir suru klomen igne asilama tedavisi oldum canim iki de tup bebek yaptirdim ilki tutmadi ikinci dusuk oldu. Bu son hakkim gelecek ay yapilacak
Adetin hitince haftada iki yada uc keere duzenli iliski olmasi lazim canim yumurtlamayi kacirmamak icinnCanım ya ben de aynı durumdayım. Sadece tup yaptirmadik biz. Ama biz yumurtlama gününü t utturamadik. Çünkü ya yumurtlama olmadı ya da beklenen zamanda olmadı çok tuhafti gerçekten her ay farklı tepki verdi. Ama iki aşılama yaptırdık ikisi de tam yumurtlama tutturuldu şúkür ama olmadı. Iki seneyi geçti hepsi. Şimdi düşünmeden edemiyorum acaba bir seyler düzelmiş midir belki bu sefer olur diye. Ama anlamıyorum iste yumurtlama olsa da tutmayabiliyor. Zamanı gelmemiş demek... sen tup mu yaptiracaksin canım?
Inşaallah canım hayirli olsun şimdiden...Adetin hitince haftada iki yada uc keere duzenli iliski olmasi lazim canim yumurtlamayi kacirmamak icinn
Evet canim mayista yeniden tup bebek denice insallah
Ben de başladım meryem suresi okumaya. Bundan sonra arada okuyacağım inş. Bazı yöntemler deneyeceğim ben de ovulasyon testi ile günü gelince pre seed işe yarıyor diyorlar. Bakalım ne kadarını yapabilirsem bir sürü yöntem var. Ve yüzdelik açısından düşünüyorum artık. Mesela klomende yüzde 25 gibi bir şans var. Pre seed için yüzde 20 diyorlar. Ovulasyon testi ile günü tutturan çok kişi var. Bir de daha önce yazmıştım vitaminler vs. Hepsi belli bir yüzdeyi buluyor o yüzden ben tekrar denemk istiyorum. İki yıl önceki vücut ile şimdiki aynı değil. Buna inanıyorum allahın izniyle. Ve ben bu arada defalarca hacamat oldum. Çok işe yaradı. Adetlerim düzene girdi. Hacamatı aksatınca sorun oluyor tekrar. Ama değiştiğini hissediyorum. Dua edin bana da...Kızlar umudunuzu kaybetmeyin yani yumurta büyüyüp catladiktan sonra eşiniz sağlıklı ise neden olmasin ki. Benim tavsiyem ilişkiden sonra bele yüksek yastık ve ayakları en az 20 dk havaya dikin. Ve çatlatma iğnesinden sonra ben 36 saat bekledim ilişkiye girdim 24 saat sonra bir daha sonra gün aşırı. Ve Meryem süresini aklıma geldikçe okudum.
Benim için 41 kişi 41 meryem suresi okudu canım. İmkanın varsa dağıtabilecek birileri okusunlar.Ben de başladım meryem suresi okumaya. Bundan sonra arada okuyacağım inş. Bazı yöntemler deneyeceğim ben de ovulasyon testi ile günü gelince pre seed işe yarıyor diyorlar. Bakalım ne kadarını yapabilirsem bir sürü yöntem var. Ve yüzdelik açısından düşünüyorum artık. Mesela klomende yüzde 25 gibi bir şans var. Pre seed için yüzde 20 diyorlar. Ovulasyon testi ile günü tutturan çok kişi var. Bir de daha önce yazmıştım vitaminler vs. Hepsi belli bir yüzdeyi buluyor o yüzden ben tekrar denemk istiyorum. İki yıl önceki vücut ile şimdiki aynı değil. Buna inanıyorum allahın izniyle. Ve ben bu arada defalarca hacamat oldum. Çok işe yaradı. Adetlerim düzene girdi. Hacamatı aksatınca sorun oluyor tekrar. Ama değiştiğini hissediyorum. Dua edin bana da...
Teşekkürler canım. Aslında imkanım var ama utandım galiba bilemiyorum. Bu aralar aklımdan da geçiyordu. Icraata dökeyim o zamanBenim için 41 kişi 41 meryem suresi okudu canım. İmkanın varsa dağıtabilecek birileri okusunlar.