Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru niyet çok önemli. Ben kendim de okuyorum ama ilk defa dağıtmaya başladım az kaldı zaten. Hayatımda ilk defa kendim için bir şey dağıtıyorum çok tuhaf oldum hep başkalarına okurduk :) Kendim de okumaya devam edeceğim inşaallah..Kızlar bence mümkünse kendiniz okuyun sayısı bence önemli değil. Önemli olan niyettir. Ben Arapça değil turkce yazılışını okuyordum. Dediğim gibi önemli olan niyet. Toplasam 10u gecmedi. Rabbime çok yalvardım Allah isterse olur vakti zamanini o bilir.
Yok cnm rahat ol. Yumurtan çatlamış. Dikkat et kendine yorulmamaya çalış. İlişki sırasında belinde yastık koy ayaklarını dik 20 dk. EndiselenmeKızlar yardım lütfen
Bu ay klomen kullandım ve 4 gün önce çatlama iğnesi yapıldı. İlişki sırasnda kasıklarında çok fazla ağrı oluyor. Kistemi döndü acaba yumurta
Pkodan canim o yumurtaliklarimiz buyuk oluyor bizim ve klomenle yada igneyle fazla yumurta gelistigi icin dahada buyuyor o yuzden agri oluyor. Normal ilac kullanmadan da agri olur benim. Normalde yumurtalik 17-19 mm kadar olur bizde kistlerden dolayi cok cok daha buyuk oluyor (pko kistleri yani) benim 42 mm biri 30 kusur biri olculuyo. Haliyle baski yapiyoKızlar yardım lütfen
Bu ay klomen kullandım ve 4 gün önce çatlama iğnesi yapıldı. İlişki sırasnda kasıklarında çok fazla ağrı oluyor. Kistemi döndü acaba yumurta
Teşekkürler kızlar inşallh öyledir.Yok cnm rahat ol. Yumurtan çatlamış. Dikkat et kendine yorulmamaya çalış. İlişki sırasında belinde yastık koy ayaklarını dik 20 dk. Endiselenme
@Pembeevim2104 ilk defa yukledim fotograf oldumu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim. Ta da bugün adetim bitti. Eşime rakı aldırayım . İlk duyduğunda dalga geçiyorum sandı. Yarın gelirlem bi küçük al diyim bakayın@Pembeevim2104 ilk defa yukledim fotograf oldumu bilmiyorum
Rakılı olanı geçen ay denedim bir kere son iki aydır adetlerim düzensiz oluyodu bu ay 2 gün gecti ondanmı bilmiyorumÇok teşekkür ederim canım benim. Ta da bugün adetim bitti. Eşime rakı aldırayım . İlk duyduğunda dalga geçiyorum sandı. Yarın gelirlem bi küçük al diyim bakayın
sonuç olarak bir pkoslu olarak ne yapmam gerek ya çok yabancı kelime var anlamadım açıkçası Rabbim gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve dualarınızı kabul eylesin inşallahAslında bu kadar araştırma yapmayacaktım. Her şey inofolic bulamamamla başladı :) Ne yapsam nereden getirtsem derken bir araştırma yaptım. Günlük ne kadar kullanılıyor diye. Çünkü inofolic bulamamıştım ve içeriğinde bulunan myo inositol, d chiro inositol ve folik asiti ayrı ayrı almam gerekti ve öyle de yaptım. Hem inofolicten yarı yarıya ucuza geldi hem de türkiyede tavsiye edilen dozun iki katı kullanıyorum ben. Ayrı ayrı olduğu için folik asiti arttırmadan myo yu ve dci yi arttırabiliyorum. Benim kullandığım günlük doz myo: 2000 mg, dci:50 mg, folik asit: 500 mcg. Pcos için ürün üzerinde yazan doz da bu, Amerika'da genel kabul gören myo/dci dozu da bu şekilde. Türkiyede 32 tl lik ürün 10 günde bitiyor ama ayrı ayrı alınca dci ve myo biri 18 biri 20 dolara geldi bana. Üstelik biri üç aylık diğeri 4 aylık... Ve dediğim gibi dozu da fazla... Folik asit zaten sudan ucuz... yaklaşık 5 tlye ben 3 aylık alıyorum... belki fikir verir size de..
Bu da ürün üzerindeki açıklama pcos için alınması gereken doz
Eki Görüntüle 1983513
sen cevap veremeden ben araştırdım :) yinede teşekkür ederimmmAslında bu kadar araştırma yapmayacaktım. Her şey inofolic bulamamamla başladı :) Ne yapsam nereden getirtsem derken bir araştırma yaptım. Günlük ne kadar kullanılıyor diye. Çünkü inofolic bulamamıştım ve içeriğinde bulunan myo inositol, d chiro inositol ve folik asiti ayrı ayrı almam gerekti ve öyle de yaptım. Hem inofolicten yarı yarıya ucuza geldi hem de türkiyede tavsiye edilen dozun iki katı kullanıyorum ben. Ayrı ayrı olduğu için folik asiti arttırmadan myo yu ve dci yi arttırabiliyorum. Benim kullandığım günlük doz myo: 2000 mg, dci:50 mg, folik asit: 500 mcg. Pcos için ürün üzerinde yazan doz da bu, Amerika'da genel kabul gören myo/dci dozu da bu şekilde. Türkiyede 32 tl lik ürün 10 günde bitiyor ama ayrı ayrı alınca dci ve myo biri 18 biri 20 dolara geldi bana. Üstelik biri üç aylık diğeri 4 aylık... Ve dediğim gibi dozu da fazla... Folik asit zaten sudan ucuz... yaklaşık 5 tlye ben 3 aylık alıyorum... belki fikir verir size de..
Bu da ürün üzerindeki açıklama pcos için alınması gereken doz
Eki Görüntüle 1983513
sonuç olarak bir pkoslu olarak ne yapmam gerek ya çok yabancı kelime var anlamadım açıkçası Rabbim gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin ve dualarınızı kabul eylesin inşallah
Amin canım hepimiz için insaallah...sen cevap veremeden ben araştırdım :) yinede teşekkür ederimmm