Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Cnm ben bu çizgileri gormemekten korktuğum için test yapamıyorum zaten vücudun hamilelik hormonu salgilamasa o ikinci güzel çizgi çıkmazdı. Yani için rahat olsun ki sen kesin hamilesin darisi bizlere inşallah. Sabah belki bende yaparim. Hayırlı haberler veririm sizlere ilk tedavide de bu kadar şanslı olacağımı sanmıyorum çok ugrasicam gibi geliyor hep.

Bende çok ümitsizdim canım. Çok dua ettim. Sen de aşılama mı yaptırdın

Bende çok ümitsizdim canım. Çok dua ettim. Sen de aşılama mı yaptırdın
Yok ben bu ay ilk defa klomen kullandim 7 günde sonuç aldık ve ignemi oldum yani hemen oldu herşey. Ama burda okuyorum kimse ilk sefer hamile kalmamış. Ben de şanslı bir insan değilim. Ne biliyim ya hiç umudum yok ama çok tuhafim bu gün tam 4 hafta doldu. İki gündür migdem bulanıyor. Allah'ım bana ne oluyorrr

Çatlatmadan sonra 14 gün geçti mi

Kızlar hsyrlı uğurlu olsn umarım hepimiz en kısa zamanda alırız bebeklerimixi kucagmıxa

Yok cnm daha gitmedim zaten idrarda iki tane kalın çizgiler hemen belirdi artık önümüzdeki hafta gidecem kan vermeye hem keseyi de görsün git gel yapmayim hastane bana çok uzak

Yok cnm daha gitmedim zaten idrarda iki tane kalın çizgiler hemen belirdi artık önümüzdeki hafta gidecem kan vermeye hem keseyi de görsün git gel yapmayim hastane bana çok uzak
Ben yarın gidecem bakalım kaç çıkacak değerim. Birde haftaya giderim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…