Bende çok ümitsizdim canım. Çok dua ettim. Sen de aşılama mı yaptırdınCnm ben bu çizgileri gormemekten korktuğum için test yapamıyorum zaten vücudun hamilelik hormonu salgilamasa o ikinci güzel çizgi çıkmazdı. Yani için rahat olsun ki sen kesin hamilesin darisi bizlere inşallah. Sabah belki bende yaparim. Hayırlı haberler veririm sizlere ilk tedavide de bu kadar şanslı olacağımı sanmıyorum çok ugrasicam gibi geliyor hep.
Yok ben bu ay ilk defa klomen kullandim 7 günde sonuç aldık ve ignemi oldum yani hemen oldu herşey. Ama burda okuyorum kimse ilk sefer hamile kalmamış. Ben de şanslı bir insan değilim. Ne biliyim ya hiç umudum yok ama çok tuhafim bu gün tam 4 hafta doldu. İki gündür migdem bulanıyor. Allah'ım bana ne oluyorrrBende çok ümitsizdim canım. Çok dua ettim. Sen de aşılama mı yaptırdın
Çatlatmadan sonra 14 gün geçti miYok ben bu ay ilk defa klomen kullandim 7 günde sonuç aldık ve ignemi oldum yani hemen oldu herşey. Ama burda okuyorum kimse ilk sefer hamile kalmamış. Ben de şanslı bir insan değilim. Ne biliyim ya hiç umudum yok ama çok tuhafim bu gün tam 4 hafta doldu. İki gündür migdem bulanıyor. Allah'ım bana ne oluyorrr
Aminnnn cnmKızlar hsyrlı uğurlu olsn umarım hepimiz en kısa zamanda alırız bebeklerimixi kucagmıxa
İnşallah gebesindir inşallahhhhAynen bu gün 20. Günümdu ve takvimime göre yarın adet olmam lazım. Anlamıyorum erken olmam gerekir diye biliyorum niye bu kadar gecikti
Yarın test yap mutlaka canımAynen bu gün 20. Günümdu ve takvimime göre yarın adet olmam lazım. Anlamıyorum erken olmam gerekir diye biliyorum niye bu kadar gecikti
Çıkaaar, :)Yarın yapacam şimdi yapsam çıkmaz mi
Sabah yap at canım. Bekliyoruz heyecanla :)Yarın yapacam şimdi yapsam çıkmaz mi
Valla ettim şimdi :) inşallah yegen geliyo bana :)Tmm inşallah dua edin
Biliyoduuukkkk :)Kızlar ben hamileyim
Ben yarın gidecem bakalım kaç çıkacak değerim. Birde haftaya giderim heraldeYok cnm daha gitmedim zaten idrarda iki tane kalın çizgiler hemen belirdi artık önümüzdeki hafta gidecem kan vermeye hem keseyi de görsün git gel yapmayim hastane bana çok uzak
Cnm benim takvime göre 4+1 haftalik yani 2 haftaya kese görünür bekliyecem. Hem agrilarim oluyor. Migdem bulanıyor. Sen nasılsın agrin varmıBen yarın gidecem bakalım kaç çıkacak değerim. Birde haftaya giderim heralde