- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
o zaman her an çatlayabilir mi diyorsun..eşim de şehir dışında tehhÇatlamamşı büyümüş yumurtan var gibi geldi bana
Sabah yap canım. Bence hamilesin :)Kimse yokmu hanımlar benim durumum gibi yaşayan kimse olmadı mı?
Sağol cnm keşke hamile olsam ama korkuyorum tek çizgiden bıktım. Benim ilk denemem iğne ve klomende ama 7gunde sonuç aldım. Sen neye göre hamile olduğumu düşündüm cnm. Yarın son gün geçmeden belli olmaz diyorlar off ne yapacağımı şaşırdımSabah yap canım. Bence hamilesin :)
Çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçmiş. Adet olman lazımdı. Sık idrara çıkmak da hamilelik belirtisiSağol cnm keşke hamile olsam ama korkuyorum tek çizgiden bıktım. Benim ilk denemem iğne ve klomende ama 7gunde sonuç aldım. Sen neye göre hamile olduğumu düşündüm cnm. Yarın son gün geçmeden belli olmaz diyorlar off ne yapacağımı şaşırdım
Test yap canım buraya da yaz. Bende bugün yaptımİnşallah cnm Allah'ım soyletiyordur seni. Teşekkürler ederim vaktini harcayıp yazdığın için.
aa hamilesin..gözün aydın canımm.sağlıklı bir gebelik olsun inşşTest yap canım buraya da yaz. Bende bugün yaptım
Sağol canım. İnşallah sağlıklıdır :)aa hamilesin..gözün aydın canımm.sağlıklı bir gebelik olsun inşş
Canım ne yaptın merak ettim. İnşaallah hamilesindir...Günaydın kızlar. Bu gün çatlatma ignemin 19. Günü takvime göre 2 gün sonra adet olmam gerekiyor. Araştırmama görevde iğneden 14-15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş. 7-8 gündür göğüs ağrısı ve korkunç idrar çıkışlarıyla uğraşıyorum. Çok yiyorum. İdrar testi aldım ama yapmadım. Sizde yapsam çıkar mı yoksa 2 gün daha beklemeli miyim? Benim gibi olan varmı hiç adet belirtim yok sadece ani hareketlerde kısa süreli sancı geliyor. Yardım edin..
Test yap canım buraya da yaz. Bende bugün yaptım
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Aşılama mi yaptirdin?Test yap canım buraya da yaz. Bende bugün yaptım
Sağoll canımm. İnşallah sağlıklıdır. Allah isteyen herkese nasip etsinAaaaa çok sevindimmm!!! Umarım tamamıyla, sağlıkla kucağına gelir.. Ne zamandır yorumlarını görüyordum burda, hakikaten çok sevindim :)
Hayırlı olsun.
Sağol cnm. Evet aşılama. Pko var bendeHayırlı olsun canım çok sevindim. Aşılama mi yaptirdin?
Sağol cnm daha bekliyorum yarın adet olmam lazım bu gün 20 gün oldu iğne vurulali test yapmaya korkuyorumCanım ne yaptın merak ettim. İnşaallah hamilesindir...
Ben aşılama oldum canım. Aşılamadan sonra 13. günümCnm hayırlı olsun yaa çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah. Sen testi adetin kaçıncı günü yaptın
Çok belirgin bi belirtim yok canım. Karnım ağrıyo arada. Allah isteyen herkese versin inşallah. Kanda görmeyince pek inanamıyorum da :)Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin belirtin varmı peki