Ben sonra başka bir büyük şehre taşındım burda bile uzak orası diyorlar. En son dedim yok İstanbulda yaşamayanlar beni asla anlamayacak. Kabullendim artik he uzak he diyorumBen de Istanbul'dan tasindim. Yarim saatlik yer icin "uzakmisiz" diyorlar. Diyorum siz deli misiniz ya yarim saat yol ne
Hala benim yarim saati kisa bulmama sasiriyorlar, usenmiyor musun ya diye.
Oğlaklar hata yapmaz diyormuşumYanlış anlamayın ama belki bir hatanız vardır ya :):) olay neydi siz konu açın yorumlayalım kadının doğum saati varsa yazın bir harita açalım bakalım :)
Çok saçma bir ilişkin var ama muhabbetin güzel:)neden ayrılmıyor o zaman sarı saçıma ipek kirpiğime mi vuruldu
Bana daha çok mermadı hatırlattıHanımlar bana öyle geliyor ki zorunlu vanessa rainy den sonra bambaşka bir çar olacak konu sahibi bu sitede ben aldım o potansiyeli bu mesajımı unutmayın zamanı gelince hortlatırız
Ayyy pardon onu unutmuşum uzun zamandır yokları saymaya kalksak gerçekten ikonik kknın telif hakkı alması gereken karakterler varUmutsuz'u da ekler misiniz listeye? Uzun zamandir yok ortalikta ama unutturmam...
tamam niloyacımNe berbat tabirler piyasa yapmak nedir?
Kacan kovalanir. Sizi elde ettiginden emin degil cunku iplemiyorsunuz, kaale almiyorsunuz. Sizin icin nerede oldugunu kestiremiyor, eh cok emek isteyen bir iliskiniz de yok. O yuzden de tabiri caizse klasik kopek ceken kadinin pesindeki adam durumu.neden ayrılmıyor o zaman sarı saçıma ipek kirpiğime mi vuruldu
Oğlak dedin ya konu orda kapandı zaten bacımOğlaklar hata yapmaz diyormuşumsaatını bilmiyorum. Bıara duvarda burclasırız banlanmayalım şimdi.konu sahibinin ben böyleyim şöyleyim diye kendini anlatması daha önemli suan konu sahibi banlanmali bence
Mutfagi tamamladilar mi acaba ya onu cok merak ediyorum.Ayyy pardon onu unutmuşum uzun zamandır yokları saymaya kalksak gerçekten ikonik kknın telif hakkı alması gereken karakterler var
yani şu aşamada ilgi pıtırcığına dönüşsem bağlanırmıKacan kovalanir. Sizi elde ettiginden emin degil cunku iplemiyorsunuz, kaale almiyorsunuz. Sizin icin nerede oldugunu kestiremiyor, eh cok emek isteyen bir iliskiniz de yok. O yuzden de tabiri caizse klasik kopek ceken kadinin pesindeki adam durumu.
Kovalamacadan sıkılınca ayrilir merak etmeyin.
Ben her yere 1 saat erken gidiyordumBen sonra başka bir büyük şehre taşındım burda bile uzak orası diyorlar. En son dedim yok İstanbulda yaşamayanlar beni asla anlamayacak. Kabullendim artik he uzak he diyorum
minaredenatbeni ablamız aldatmayla ölümde nasıl bir bağ kurdun ergen halimle ben bile yapamamAaaaa ergen gelmiş merhabaaa babysu
Ya aldatıyorsa bunu öğrenmeden önce ben aldatmalıyım ne ya
Annen senden önce ölebilir o ölmeden önce kendini öldürüyormusun
Ya da instadan yeni birini bulana kadar.Kacan kovalanir. Sizi elde ettiginden emin degil cunku iplemiyorsunuz, kaale almiyorsunuz. Sizin icin nerede oldugunu kestiremiyor, eh cok emek isteyen bir iliskiniz de yok. O yuzden de tabiri caizse klasik kopek ceken kadinin pesindeki adam durumu.
Kovalamacadan sıkılınca ayrilir merak etmeyin.
Ay bu ben vallahi. Her yere erken gidip sap gibi beklemekten yıldımBen her yere 1 saat erken gidiyordum
Ucte gidilecekse ikide evden cikiyordum, meger uce ceyrek kala ciksam yetiyormushala biraz erken gidiyorum ama, ona alışamadım, saate baktikca icim huzursuz oluyor
kaç tane tanıdıgımdan haberi bile olmadığı ilik gibi sarışından esmerine esmerinden yeşil saçlısına kadar arkadaşlarıma dm den yürümelerini istedim direkt engel basıyorYa da instadan yeni birini bulana kadar.
Valla bence baglanmaz. Bir sure hosuna gider tadini cikarir, sonra sıkılır. Gorevini tamamlayip yeni asklara yelken acar. Cunku bastan saglam, ayaklari yere basan bir sekilde baslamamissiniz.yani şu aşamada ilgi pıtırcığına dönüşsem bağlanırmı
Bu tip erkeklerin çantasında hep sizin gibi mutasıp aile kızları olur. O gezip tozduklarını nasıl ailesinin karşısına çıkaracak? Siz babam sorun yapıyor çok görüşemeyiz deyince zevkten dört köşe oluyordur.neden ayrılmıyor o zaman sarı saçıma ipek kirpiğime mi vuruldu