piyasacı erkek evde oturan kız ve uzak sayılabilecek mesafe ilişkisi :( ve acaba aldatsammı isteği

Bu arkadaş da kendini çok farklı zannediyor. Ancak sadece kendini bastırıyor. Manitadan ayrıldı diye yurda ambulans çağıran drama queen yaşıtlarına benzememek için bad girl gibi takılmaya çalışıyor. Ay hiç ciddiye alamıycam
Yok abi mümkün değil ben gidiyorum yoruldum
Kendisi akrep olduğunu söylemese ben yine akrep derdim. akrebin toksik yönlerini direkt almış. İkizlerle alakası yok

Yorumumdan once yaş yazmissiniz simdi gordum.
Demek ki karsinizdaki de cocuk oldugu için yiyor bu hareketleri şimdilik.
Ama siz de 20 yasindasiniz abuk sabuk youtube da gordugunuz iliski taktik şeylerini bu kadar abartmayin tavsiyem
bir kere bile izleme ihtiyacı duymadım adil yıldırımla kafayı bozmus arkadasımla sırf bu sebepten kavga etmişliğim var henüz o kadar düşmedim

Yorumumdan once yaş yazmissiniz simdi gordum.
Demek ki karsinizdaki de cocuk oldugu için yiyor bu hareketleri şimdilik.
Ama siz de 20 yasindasiniz abuk sabuk youtube da gordugunuz iliski taktik şeylerini bu kadar abartmayin tavsiyem
Redpill videoları da çok fazla, çocuk da alırsa zehri gör sen o zaman cümbüşü.

Akrepler nasıl bilmem ama ikizler burcu bir arkadaşıma okadar benzıyorki şu yazılanlar en son koşarak uzaklaştım

ağlayıp zırlamadığım duygusal şarkılarla serum yiyip yurda ambulans çağırmadığım için ergenovsky oluyorum evet
Canım kızma bana. Zira ben sana kızamıyorum ve eleştirmiyorum bile. 20 yaşındasın. Tam da yaşını yansıtıyorsun bu kötü değil. Ergen olmak da kötü değil. Ben de o yaşta yaşımdan büyük gibi görünmek konuşmak isterdim. Serummuş yurtmuş falanmış filanmış anlatma olur mu zira biz kaçıncı turdayız keşke 20 yaşıma dönebilsem

Evet ya hem kadinlari dolduruyorlar boş boş hem erkekleri ben de gordum sonra bazilari fazla kaciriyor ortaya boyle seyler cikiyor.
Butun bu şeylerle dogru durust ilişki olacagina hic inanmiyorum
Üstelik kazara bi tanesine bakman yeterli, algoritma pançak pançak atıyor üstüne. Çok tehlikeli ya.

Kız zorlama ikizler etkili değil olsa ben anlarım ikizlere ikizlerim , bizde biraz duygu değişimi anlık karakter geçişi var ama fark şu bizimki gerçek var olan bu şekilde hesaplı kitaplı takılmıyoruz bir adama soğuk yapıyosam soğumuşumdur kesin he 2 saat sonra tekrar aşkından ölebilirim belli olmaz ama o soğumam taktik değildir mesela ya da aniden gülerken birden karakterim bambaşka sinirli birine dönüşebilir aniden o ruha giriyorum çünkü ya da ruh bana giriyo bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…